Pulse of love 10/12/2013

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Υπάρχουν άραγε τα σεξουαλικά βαμπίρ;


Γιατί στην παρουσία κάποιων ανθρώπων νιώθουμε καλά και με κάποιους άλλους νιώθουμε αποδυναμωμένοι και έχουμε την αίσθηση ότι έχει στραγγιστεί η ενέργεια μας;

Σχεδόν όλοι πια ξέρουμε ότι τα πάντα είναι ενέργεια και φυσικά η αλληλεπίδραση που έχουμε με τους άλλους συνεπάγεται ανταλλαγή ενέργειας. Και αυτό συμβαίνει μέσα από το βλέμμα, το άγγιγμα, ακόμα και με την απλή παρουσία κάποιων στον ίδιο χώρο. 

Φανταστείτε λοιπόν τι συμβαίνει όταν έρθουμε ακόμα πιο κοντά. Όταν μπούμε κατευθείαν στον πιο οικείο χώρο ενός ανθρώπου τότε αυτή η ανταλλαγή γίνεται σε βαθύτερο επίπεδο και είναι ιδιαίτερα δυνατή όταν κάνουμε έρωτα με κάποιον, ανεξαρτήτως από το αν χρησιμοποιούμε προφυλακτικό ή όχι.

Σε μερικές περιπτώσεις η ερωτική διαδικασία μπορεί να είναι απίστευτα ενδυναμωτική και άλλες φορές να μας αφήνει εξαντλημένους. Αυτό μπορεί να συμβεί γιατί στην επαφή μας μαζί του παίρνουμε μέσα μας και τα συναισθήματά του, τα τραύματα που έχει από το παρελθόν του, τις δυστυχισμένες σκέψεις του...

Θα μου πείτε ποιος δεν έχει πληγωθεί; ποιος δεν έχει νιώσει πόνο, εγκατάλειψη, απόρριψη;… Κανείς! Οι περισσότεροι έχουμε πονέσει, κλάψει, έχουμε πέσει στα πατώματα κι έχουμε ξανασηκωθεί κοιτώντας μπροστά.  Όμως υπάρχουν και κάποιοι που δεν μπορούν να διαχειριστούν τα τραύματά τους, που τους έχει καταπιεί το παρελθόν τους και στραγγισμένοι από ενέργεια ροφάνε χωρίς να το καταλαβαίνουν από όλους τους άλλους. Βαμπιρίζουν  την δική μας ενέργεια!!!

Είναι σημαντικό να ξέρουμε πως να κρατάμε την ενέργεια μας καθαρή γι’ αυτό σε όλους τους κύκλους σεμιναρίων που κάνω δίνω στους μαθητές μου τρόπους για να μπορούν να κρατούν καθαρή την σεξουαλική τους ενέργεια και την δύναμή τους.

Οι άνθρωποι που ανέφερα παραπάνω δεν έχουν συνείδηση του βαμπιρισμού τους. Όμως τι γίνεται με τους ανθρώπους που παίρνουν σκόπιμα από τους άλλους ενέργεια; Η έννοια του σεξουαλικού βαμπίρ αναφέρεται σε ταοϊστικά σεξουαλικά κείμενα.  Πριν από χιλιάδες χρόνια οι πλούσιοι άντρες της αρχαίας Κίνας που είχαν δεκάδες γυναίκες, συνειδητοποίησαν ότι εξαντλούνταν μέσω των πολλαπλών σεξουαλικών τους συναντήσεων.

Οι διδασκαλίες που δόθηκαν στον Κίτρινο Αυτοκράτορα δίδαξαν στους άνδρες πώς να διατηρήσουν το σπέρμα τους και να σταματήσουν να χάνουν την ενέργειά τους. Αυτό οδήγησε στη συνέχεια τους άνδρες να προσπαθούν να πάρουν την ενέργεια από τις ερωμένες τους για να αναζωογονηθούν. Εκείνες το έμαθαν και προσπάθησαν να ξεγελάσουν τους άντρες για να εκσπερματώσουν ώστε να μπορούν να κλέβουν την ενέργεια του άνδρα.

♦Υπάρχουν όμως σεξουαλικά βαμπίρ στην σύγχρονη εποχή;
Φυσικά συμβαίνουν και τέτοια βαμπιρίσματα ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ "ΑΠΛΟΥΣ" ΘΝΗΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΑΝΤΡΙΚΟΥΣ "ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ" ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ που ακολουθούν το μονοπάτι της Κόκκινης Tάντρα.

Έχω ακούσει για κάποιους άντρες (σίγουρα και γυναίκες απλά δεν έχει φτάσει στα αυτιά μου τέτοια πληροφορία) που παραπλανούν τις νέες γυναίκες για να απορροφήσουν την ενέργειά τους. Υπήρχε δάσκαλος της Tάντρα που παραπλανούσε τις νεαρές του μαθήτριες λέγοντάς τους ότι αν θέλουν να φωτιστούν και να αλλάξουν πεδία συνείδησης τότε θα πρέπει να του πάρουν  μια «φωτισμένη πίπα» και φυσικά, δεν αναφέρομαι στο κάπνισμα.

Αντίθετα στο μονοπάτι της Λευκής Tάντρα μέσα από τις  σεξουαλικές πρακτικές, τα ζευγάρια μοιράζονται ενέργεια για να ανελιχτούν πνευματικά και να θεραπεύσουν ο ένας τον άλλον. 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αναπνοή yin-yang όπου δημιουργείται ένας κύκλος ενέργειας που τρέφει και αναζωογονεί και τους δυο εραστές.

Στο μονοπάτι της Λευκής Tάντρα μαθαίνουμε να μεταμορφώνουμε τη δική μας σεξουαλική ενέργεια. Είναι μια ιδιαίτερα ισχυρή πρακτική και ονομάζεται Σεξουαλική Αλχημεία. 

Όταν όμως είσαι με τον ερωτικό σου σύντροφο και πιπιλίζεις την ενέργειά του τότε μόνο Σεξουαλική Αλχημεία δεν δημιουργείς.

namaste
despoina palamari