Pulse of love 10/12/2013

Δραστηριότητες -Σεμινάρια

Ταντρική απόδραση στη Χαρά και την Απόλαυση 
2-5 Ιουνίου 2017

Μια δροσερή πρόταση για το τετραήμερο του Άγιου Πνεύματος

Cavolita Retreat  -ΚΑΒΟ ΛΙΧΑΔΑΣ -Β. Εύβοια


Πολλοί υποστηρίζουν ότι τα Λιχαδονήσια είναι οι Μαλβίδες της Ελλάδος και όταν αντίκρισα την ομορφιά τους όπως ήταν φυσικό βεβαιώθηκα ότι είναι το πιο κατάλληλο μέρος για μια μαγική απόδραση στην Χαρά και την Απόλαυση. 
Το τετραήμερο του Αγίου πνεύματος λοιπόν αφήνοντας πίσω την καθημερινότητα, τις ευθύνες και τα "βιογραφικά" μας, χαλαρώνοντας το μυαλό και ανοίγοντας την καρδιά μας σε έναν υπέροχο τόπο και χώρο, στην Cavolita Retreat Cavo- Evia, μόλις λίγα μέτρα από τη θάλασσα, σε πλήρη αρμονία με τη φύση, θα έρθουμε σε επαφή με το σώμα και την ψυχή μας μέσα από διαδρομές χαρούμενες και απελευθερωτικές.

Βαδίζοντας στο μονοπάτι της Τάντρα γιόγκα και χαλαρώνοντας με διαλογισμούς (ατομικούς ή σε ζευγάρια), διαλογιστικές αναπνευστικές τεχνικές, ταντρικά και ενεργειακά μασάζ, και aqua sound massage θα έρθουμε σε επαφή με το σώμα μας. Θα το φροντίσουμε, θα το γαληνέψουμε και κάνοντας "όχημα" τις αισθήσεις με τη βοήθεια ενεργειακών ασκήσεων και ταντρικών παιχνιδιών θα οδηγηθούμε πέρα από την Επιθυμία στην Απόλαυση. 

Το συλλογικό πλαίσιο, όπου θα λειτουργήσουμε, θα μας βγάλει από τα όρια της καθημερινότητάς μας και θα μας δώσει την ευκαιρία να μοιραστούμε την ομορφιά της καρδιάς μας και με άλλες υπάρξεις.

Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη

Τιμή σεμιναρίου 290 ευρώ

Περιλαμβάνει το τριήμερο σεμινάριο 
την διαμονή (3 διανυχτερεύσεις) 
και το φαγητό (πρωινό, δυο γεύματα, ροφήματα και απογευματινό σνακ για κάθε ημέρα)

Έκπτωση 20 ευρώ σε όποιον δώσει προκαταβολή μέχρι τις 19 Μαΐου

Ειδικές τιμές για ζευγάρια και για την Ταντρική ομάδα της Τετάρτης

Προκαταβολή για κράτηση θέσης 60 ευρώ

Όσοι ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για κράτηση θέσεως μέσω τραπέζης επικοινωνήστε με τη Despoina Palamari με μήνυμα στο facebook ή στο 6973216895


Σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

Παρασκευή 
Δείπνο 21:00 και μετά το Τελετουργικό Έναρξης του σεμιναρίου και Ταντρικά Παιχνίδια με τις Αισθήσεις

Σαββάτο 
Πρωινό σεμινάριο 11:00 - 14:00
Ταντρικά Παιχνίδια, Διαλογισμοί, και Ενεργειακά Μασάζ

Απογευματινό σεμινάριο 18:00 – 19:00
Ένα special event χαλάρωσης στη θάλασσα με watsu ή aqua sound massage και Διαλογιστικές Ταντρικές Αναπνοές μέσα στο νερο

Tantra Εvent-Έκπληξη 22:30 – 12:30

Κυριακή
Πρωινό σεμινάριο 11:00 - 14:00
Ενεργειακοί καθαρισμοί στη θάλασσα και ταντρικά μασάζ

Απογευματινό σεμινάριο 18:00 – 21:00
Τελετουργικό για τους Ουράνιους χορευτές

Tantra party 22:30

Δευτέρα 
Εκδρομή στα θερμά λουτρά στα Γιάλτρα


Άφιξη Παρασκευή μέχρι τις 20:00 και αναχώρηση Δευτέρα απόγευμα

περισσότερα στο: 
http://pulseoflove.blogspot.gr/2017/04/blog-post_27.html#more
Βαδίζοντας στο Ταντρικό μονοπάτι 
2016-2017


Αν επιλέξετε να βαδίσετε μαζί μας, μόνοι ή με τον σύντροφο σας, στο Ταντρικό μονοπάτι θα έχετε την ευκαιρία με την βοήθεια των Κινητικών Διαλογισμών, του Χορού, των Διαλογιστικών ασκήσεων των Αναπνευστικών Τεχνικών, των Ενεργειακών Μασάζ, της Σεξουαλικής Γιόγκα και των Ταντρικών ¨Παιχνιδιών¨, Συνδέοντας την Αγάπη με την Σεξουαλικότητα, να μάθετε να Απολαμβάνετε τον Εαυτό σας και να δημιουργείται τις συνθήκες για να έχετε Επιτυχημένες Ερωτικές Σχέσεις.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 
«Εισαγωγή στην ΤΑΝΤΡΑ» 
ΔΩΡΕΑΝ Εισαγωγικό Σεμινάριο

1ος κύκλος Οκτώβριος – Δεκέμβριος  2016
Τάντρα: Σώμα, αυτός ο γνωστός – άγνωστος
Πρώτο μέρος: 12 Οκτωβρίου – Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 
Απελευθέρωσε το σώμα σου, βρες πάλι τη Ζωντάνια σου, τη Χαρά σου…
Δεύτερο μέρος:  23 Νοεμβρίου μέχρι 14 Δεκεμβρίου 
Παιχνιδίζοντας με τις Αισθήσεις…


2ος κύκλος Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2017
"Ταντρικά μυστικά για επιτυχημένες ερωτικές σχέσεις"
 4 Ιανουαρίου - 22 Φεβρουαρίου 

3ος κύκλος 1 Μαρτίου – 5 Απριλίου 2017
Ταντρική Αλχημεία: Συνάντηση με τα αρχέτυπα
Άντρας-Γυναίκα  «ο χορός των ενεργειών»

4ος κύκλος  19 Απριλίου- 17 Μαΐου 
Τάντρα και Τσάκρα : Το μονοπάτι της παλλόμενης ενέργειας


Οι ταντρικές μας συναντήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τον Ιούνιο με ειδικά θέματα όπως :

 • "shamanic tantra" 
 • "η τέχνη της καθημερινής έκστασης" 
 • "βιώνοντας τον κοσμικό οργασμό" 


Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη 

Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: 
Κέντρο εκπαίδευσης και συμβουλευτικής  
«Αλφάβητο Ζωής» 
Απόλλωνος 4 (1ος όροφος)    Σύνταγμα (3΄ από το μετρό)

Πληροφορίες: 210-33 13 713 & 6973216895

Ειδικές τιμές για ζευγάρια 


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΤΑΝΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

1ος κύκλος Οκτώβριος – Δεκέμβριος  2016

Τάντρα: Σώμα, αυτός ο γνωστός - άγνωστος

Πρώτο μέρος: Απελευθέρωσε το σώμα σου, βρες πάλι τη Ζωντάνια σου, τη Χαρά σου…

Από Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 20:00- 22:30 και κάθε Τετάρτη μέχρι τις  16 Νοεμβρίου στο κέντρο εκπαίδευσης και συμβουλευτικής «Αλφάβητο Ζωής» Απόλλωνος 4 στο Σύνταγμα. 

Αν νιώθεις ότι η “ακαμψία” και ο έλεγχος κυριαρχούν το μυαλό σου και ότι έχεις σταματήσει να ρέεις με τη Ζωή, αν τα “κλειδώματα” στο σώμα σου είναι πια τόσα πολλά που δεν αντέχεις άλλο, αν έχεις χάσει την Χαρά σου και μαζί την ικανότητα σου να απολαμβάνεις και θέλεις να αρχίσεις πάλι να ζεις τότε χρειάζεται να αφήσεις το Εγώ σου και να επιτρέψεις στη ευφυΐα του σώματος σου να βγει στο προσκήνιο. 

Και για να γίνει αυτό ο τρόπος είναι απλός: Κίνηση και Αναπνοή
Χρειάζεται να ξυπνήσει το σώμα  και να του δώσεις το χώρο και το χρόνο για να το νιώσεις, να το ακούσεις. Να του επιτρέψεις να κινηθεί και να εκφραστεί για να αρχίσει να ξεκλειδώνει και να σε οδηγήσει στη Χαρά και στην Ευχαρίστηση. 

Γιατί όταν η ενέργεια ρέει ανεμπόδιστη μέσα στο σώμα μόνο τότε μπορεί πραγματικά ο καθένας μας να νιώσει Ευχαρίστηση. Κι όταν η Ευχαρίστηση γίνει δεκτή από εμάς με εμπιστοσύνη τότε ρέει στην καρδιά μας και γίνεται Απόλαυση. 

Το πρώτο πράγμα λοιπόν που διδάσκει η Τάντρα είναι: 
Αγαπήστε το σώμα σας, προστατέψτε το, σεβαστείτε το, φροντίστε το! Είναι δώρο Θεού! Συμπεριφερθείτε του σωστά, και θα σας αποκαλύψει μεγάλα μυστικά. 

Η ανάπτυξη του καθενός μας  εξαρτάται από τη σχέση που έχει με το σώμα του. Το πόσο μπορούμε να απολαύσουμε τη Ζωή μας, τον σύντροφο μας εξαρτάται από το πόσο μπορούμε να απολαύσουμε τον εαυτό μας, το σώμα μας… 
Το πόσο ανοιχτοί είμαστε να το αγαπήσουμε, να το αισθανθούμε, να το ακούσουμε, να ταξιδέψουμε στη χαρά και την απόλαυση μέσα από αυτό…

Η Τάντρα λέει: Αν δεν μπορέσεις να απολαύσεις τον εαυτό σου, δεν θα μπορέσεις να οδηγήσεις κανέναν στην Απόλαυση.

Κινητικοί Διαλογισμοί, Βιοενεργειακές Ασκήσεις, Ταντρικές Αναπνευστικές Τεχνικές, Ενεργειακά Μασάζ και Διαλογιστικά Ταντρικά Παιχνίδια θα μας επιτρέψουν σε αυτόν τον Ταντρικό κύκλο να απελευθερώσουμε την εγκλωβισμένη ενέργεια και ανοίγοντας την καρδιά μας να μπούμε στον κόσμο της Χαράς και της Απόλαυσης!!!

Μόνο όταν ο νους μας είναι ελεύθερος από αρνητικές σκέψεις και από στερεοτυπικούς προσδιορισμούς ανυψώνεται και η συνείδηση μας αφυπνίζεται. Γίνεται Φως, Διαύγεια, Ευρυχωρία και αρχίζουμε να αισθανόμαστε την Ένωση μας με την Απεραντοσύνη (κοσμικός οργασμός) 


Δεύτερο μέρος: Παιχνιδίζοντας με τις Αισθήσεις…

Στις 4 επόμενες συναντήσεις μας από 23 Νοεμβρίου μέχρι 14 Δεκεμβρίου θα ταξιδεψουμε στον κόσμο των αισθήσεων και θα τους επιτρέψουμε να μας μάθουν τα δικά τους μυστικά. 
Μουσική, Χορός, Αναπνοές, Διαλογιστικά Παιχνίδια και “Ταντρικά Εδέσματα”  θα πρωταγωνιστήσουν στο δεύτερο μέρος το 1ου κύκλου επιτρέποντας  στις αισθήσεις μας να ξυπνήσουν και να μας προσφέρουν μας την ευκαιρία να βιώσουμε με μοναδικό τρόπο, στιγμές Απελευθέρωσης, Χαράς, Αγάπης, Μοιράσματος και Ένωσης!

Η Τάντρα λέει:  Είναι πολύ όμορφο να αισθάνεσαι, να γεύεσαι να μυρίζεις, να ακούς, να ¨βλέπεις¨ και να αγγίζεις όχι μόνο τον σύντροφο σου αλλά και τον εαυτό σου. Γιατί αν δεν μπορέσεις να απολαύσεις τον εαυτό σου, δεν θα μπορέσεις να βοηθήσεις κανένα να απολαύσει. Αν δεν είσαι πραγματικά ικανοποιημένος με τον εαυτό σου, δεν μπορείς να υπηρετείς και να προσφέρεις στους άλλους. Δεν μπορείς να τους βοηθήσεις να πετύχουν την δική τους ικανοποίηση.


2ος κύκλος Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2017

"Ταντρικά μυστικά για επιτυχημένες ερωτικές σχέσεις"
 4 Ιανουαρίου - 22 Φεβρουαρίου 

Η Τάντρα λέει: Ο τελικός στόχος είναι η ενότητα!
Η Ταντρική ένωση είναι μια διαδικασία συγχώνευσης, ένα βαθύ άφημα με εμπιστοσύνη, όπου τα σώματα και οι ψυχές ενώνονται, αγκαλιάζονται, χορεύουν, τραγουδούν, χαϊδεύονται και απολαμβάνουν μέσα από μια όμορφη συμφωνία.
Μόνο μέσα από τον έρωτα και το ¨άφημα¨ μπορεί να αποκτήσει κάποιος την εμπειρία της βαθιάς ένωσης. Ο άνδρας και η γυναίκα μέσα από αυτήν την ένωση γίνονται Ένα. Γίνονται Αγάπη.

Η Tάντρα έχει σαν σκοπό να μεταμορφώσει αυτήν την Αγάπη σε Διαλογισμό, σε Φώτιση, σε μια Μυστικιστική Κορύφωση. (Ιερή Σεξουαλικότητα)
Έχει τη δυνατότητα να ανυψώσει τη σχέση του ζευγαριού, αφού οι πρακτικές της  μπορούν με τρόπο ευχάριστο και μοναδικό να προσφέρουν Υπερβατικές Εμπειρίες Απόλυτης Ένωσης και Μοναδικής Διέγερσης. 


Την Τέταρτη 4 Ιανουαρίου  και ώρα 20:00-22:30 στο "Αλφαβητάρι της Ζωής" αρχίζει ο δεύτερος κύκλος ταντρικών σεμιναρίων  που θα ολοκληρωθεί σε 8 συναντήσεις. Σε αυτές θα γνωρίσουμε εκείνα τα μυστικά που μπορούν να βελτιώσουν την ερωτική μας σχέση και την  κάνουν ικανή να κρατήσει αναμμένη την "ταντρική φλόγα" σε βάθος χρόνου.

Διαλογιστικές αναπνοές, ενεργειακά μασάζ και Ταντρικά παιχνίδια θα μας μάθουν όχι μόνο να ρέουμε μέσα στις ενέργειες  (αρσενικές και θηλυκές) αλλα και να αποκτήσουμε την ενσυναίσθηση  που χρειαζόμαστε ώστε να αντιλαμβανόμαστε την συναισθηματική κατάσταση του συντρόφου μας, τα θέλω και τις επιθυμίες του. Ταυτόχρονα θα απελευθερωθούμε από δικούς μας εγκλωβισμούς και θα μάθουμε να εκφράζουμε ελεύθερα τα δικά μας θέλω, τη δική μας επιθυμία, την δική μας αλήθεια. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να φέρουμε την ποικιλία και την ποιότητα που χρειάζεται η σχέση μας και απελευθερώνοντας το Σώμα, τον Εαυτό μας να περάσουμε από την Απόλαυση στην Ευδαιμονία. 

Η Τάντρα λέει: Η απόλαυση είναι στιγμιαία, ανήκει στο χρόνο. Η ευδαιμονία είναι μόνιμη και είναι πέρα από το χρόνο. Η απόλαυση έχει αρχή και τέλος. Η ευδαιμονία παραμένει για πάντα. Η απόλαυση έρχεται και φεύγει. Η ευδαιμονία δεν έρχεται ποτέ και δεν φεύγει ποτέ. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει περιστασιακά. Βρίσκεται ήδη στον βαθύτερο πυρήνα του είναι σου. Είναι η ίδια σου η συνειδητότητα"


Κάποια ¨μυστικά¨ που θα μάθουμε από την  Ταντρική Πρακτική είναι:

v    Σεξουαλική γιόγκα σε ζευγάρια
Ένα ¨παιχνίδι¨ για δύο.
Η καθημερινότητα, το άγχος και το στρες λειτουργούν αρνητικά στην σεξουαλική μας επιθυμία αλλά και στη διάθεση μας γενικώς. Βαδίζοντας στο μονοπάτι της Τάντρα γιόγκα με τρόπο παιχνιδιάρικο θα έχουμε σαν στόχο όχι μόνο τη βελτίωση της επικοινωνίας αλλά και την αύξηση της ενέργειας και της ζωτικότητας μας.
Κάνοντας κάποιες από τις στάσεις-asana της γιόγκα θα ηρεμήσουμε το μυαλό και θα αναζωογονήσουμε το σώμα με τέτοιο τρόπο ώστε να ¨μαλακώσουμε¨ την περιοχή της πυέλου. Έτσι βελτιώνουμε την κυκλοφορία του αίματος και προκαλούμε αύξηση της Libido


v    Ταντρικές αναπνοές
Με τις αναπνευστικές τεχνικές οι σύντροφοι χαλαρώνουν πρώτα το σώμα και το νου τους και μετά στρέφουν την προσοχή τους στην αναπνοή του συντρόφου τους. Κάποιες από τις αναπνοές που μπορούν να εφαρμόσουν είναι:
· «αρμονική αναπνοή» όπου εισπνέουν και εκπνέουν ταυτόχρονα
· «αμοιβαία αναπνοή» όπου όταν ο ένας εισπνέει, ο άλλος εκπνέει. 
· «Γιν-Γιανγκ αναπνοή» όπου αναπνέουν μέσα από το πρώτο και το τέταρτο ενεργειακό τους κέντρο
· «κυκλική αναπνοή» όπου ο ένας αναπνέει τον άλλον
· «μικροκοσμική τροχιά» όπου ο ένας αναπνέει εναλλάξ τον εαυτό του και τον σύντροφο του 

Είναι σημαντικό το ζευγάρι να μάθει να αναπνέει αργά και να εκπνέει πάντα βγάζοντας ήχο. Όσο μεγαλύτερη ένταση έχει η φωνή κατά την εκπνοή, τόσο μεγαλύτερη διάρκεια, βαθύτητα και δονητικότητα θα έχει ο οργασμός.

v    Διαλογισμός
Το μυαλό μέσα στην καθημερινότητα είναι πολυάσχολο. Τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, είναι  γεμάτο σκέψεις και δεν απολαμβάνει. 
H σκέψη είναι ο χειρότερος εχθρός της ελεύθερης ροής της σεξουαλικής ενέργειας. Την μπλοκάρει, την καταπιέζει, την εξαφανίζει και εμποδίζει την πραγματική ένωση μεταξύ των συντρόφων. 
Με την βοήθεια των διαλογισμών (ομαδικοί, ατομικοί, σε ζευγάρια, με κίνηση ή χωρίς) θα οδηγηθούμε στο να αδειάσουμε το μυαλό και να συντονίσουμε μεταξύ τους κάποια μέρη του σώματος που αλληλοσυγκρούονται ώστε να φέρουμε σε αρμονία το Σώμα και το Νου. 
Να οδηγηθούμε μέσα από τη Σιωπή στην Ειρήνη και την Απόλαυση μετασχηματίζοντας τις συνηθισμένες καθημερινές μας στιγμές σε Ιερές (Καθημερινή Έκσταση)


v    Ενεργειακά Μασάζ
Τα Ενεργειακά μασάζ φέρνουν σε επαφή τις ψυχές των συντρόφων και τους συνδέουν με τις θετικές ενέργειες της Γης (θηλυκό στοιχείο, Ενέργεια) και του Ουρανού (αρσενικό στοιχείο, Πνεύμα).
Επίσης λειτουργούν θεραπευτικά καθώς: 
· Εναρμονίζουν τα πέντε στοιχεία στο φυσικό και στο αιθερικό μας σώμα όπως το "Ενεργειακό μασάζ των 5 στοιχείων", (γη, νερό, φωτιά, αέρας και αιθέρας). 
· Καθαρίζουν και ενεργοποιούν τα ενεργειακά μας κέντρα όπως το "Μασάζ των Τσάκρα". 
· Διοχετεύουν προς τα έξω καταπιεσμένα συναισθήματα όπως του φόβου και του πόνου και αποκαθιστούν τη ζωτική ενέργεια όπως το μασάζ "Γιν –Γιανγκ". 
· Διεγείρουν τις αισθήσεις και οδηγούν στην Απόλαυση όπως το "Μασάζ των Αισθήσεων" ή το "Shiva-Shakti" μασάζ


3ος κύκλος 1 Μαρτίου – 5 Απριλίου 2017

Ταντρική Αλχημεία: Συνάντηση με τα αρχέτυπα
Άντρας-Γυναίκα  «ο χορός των ενεργειών»

Την 1 Μαρτίου θα ξεκινήσει ένας καινούργιος κύκλος ταντρικών συναντήσεων  που θα αφορά τις αρχετυπικές μορφές του άντρα και της γυναίκας μέσα μας και τον τρόπο που αυτές μας επηρεάζουν στην καθημερινότητα μας εμποδίζοντας μας ίσως να έχουμε υγιείς σχέσεις
Συνήθως η εξωτερική πραγματικότητα είναι ένα καθρέφτισμα του εσωτερικού μας κόσμου και ο σύντροφος μας καθρεφτίζει την εσωτερική εικόνα που έχουμε στην ψυχή μας για το αντίθετο φύλο. Αν καταφέρουμε να κατανοήσουμε τον άντρα και τη γυναίκα μέσα μας και μπορέσουμε να αναπτύξουμε όλες τις ποιότητές μας τότε θα μπορέσουμε όχι μόνο να έρθουμε πιο κοντά στον σύντροφό μας αλλά και να ¨χτίσουμε¨ αρμονικές σχέσεις με τους γύρω μας. 

Σε αυτό το σεμινάριο που Θα ολοκληρωθεί σε 6 συναντήσεις, βαδίζοντας ακόμα μια φορά στο Ταντρικό μονοπάτι, όχι μόνο θα συναντήσουμε τις αρχετυπικές μορφές του άντρα και της γυναίκας μέσα μας και θα πάρουμε πληροφορίες από αυτές για τη ζωή μας αλλά θα κατανοήσουμε και τον τρόπο που συμπεριφέρονται και αντιδρούν, έτσι ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε την μεταξύ τους σχέση σε αρμονία. 

θα έρθουμε σε επαφή με εκείνες τις ποιότητες που ονομάζουμε αρσενικές αλλά που όλοι έχουμε μέσα μας όπως το να είμαστε δημιουργικοί, περιπετειώδης, τολμηροί, αποφασιστικοί, το να παίρνουμε πρωτοβουλίες, αλλά και τις γυναικείες ποιότητές μας όπως το να είμαστε δεκτικοί, υπομονετικοί, διαισθητικοί, τρυφεροί με ενσυναίσθηση και κατανόηση για τις καταστάσεις και τους άλλους ανθρώπους. 
Θα μάθουμε δηλαδή πώς να εκφράζουμε αυθόρμητα την αρσενική (ενεργητική) και τη θηλυκή (δεκτική) πλευρά της φύσης μας και μέσα από αυτό να ¨παίξουμε¨, να διασκεδάσουμε και να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας.

Ενεργειακά μασάζ, διαλογιστικές αναπνευστικές τεχνικές, ταντρικά παιχνίδια, ήχοι από γκογκ και ηχογαβάθες θα συμβάλουν όχι μόνο στο να κατανοήσουμε αλλά και στο να αφομοιώσουμε την αλλαγή...

Τα θέματα του 3ου κύκλου
1 Μαρτίου: Συνάντηση με τα Αρχέτυπα
8 Μαρτίου: Αναγνωρίζοντας τις αρχετυπικές ποιότητες στην Ζωή μας
15 & 22 Μαρτίου: Άντρας-Γυναίκα  «ο χορός των ενεργειών» 
29 Μαρτίου: Θεραπεύοντας τη σχέση μας με τα Αρχέτυπα
5 Απριλίου : Το ενεργειακό μασάζ yin-yank
4ος κύκλος 19 Απριλίου- 17 Μαΐου 

Τάντρα και Τσάκρα : Το μονοπάτι της παλλόμενης ενέργειας

Την Τετάρτη 19 Απριλίου  20:00- 22:30 θα ξεκινήσει ένας καινούργιος ταντρικός κύκλος όπου θα βαδίσουμε στο μονοπάτι της παλλόμενης ενέργειας για να συνδεθούμε με τα ενεργειακά μας κέντρα (τσάκρα), να γνωρίσουμε τις ποιότητες τους και να τα απελευθερώσουμε από τις  μπλοκαρισμένες  ενέργειες που μπορεί να έχουν. 

Στις επόμενες 6 ταντρικές μας συναντήσεις θα ασχοληθούμε με το κάθε τσάκρα ξεχωριστά και μέσα από ταντρικές αναπνοές, ασκήσεις, διαλογισμούς και ταντρικά παιχνίδια θα κατανοήσουμε καλύτερα τη λειτουργία τους, θα εξισορροπήσουμε την ενέργεια του καθενός και θα τα εναρμονίσουμε μεταξύ τους ώστε να ρέει μέσα μας η ενέργεια και να ζωντανέψει το σώμα μας, να ανοίξει η καρδιά μας, να ελευθερωθεί το μυαλό μας από αρνητικά μοτίβα σκέψεων και να ενσωματωθεί το Πνεύμα μας με όλο το “ερωτικό πάθος” της Ζωής. 

Θα  ολοκληρώσουμε στην τελευταία μας συνάντηση ταξιδεύοντας στα ενεργειακά μας κέντρα με ένα πανέμορφο και απελευθερωτικό κινητικό διαλογισμό “τον Διαλογισμό της Έκστασης”.

Οι ταντρικές μας συναντήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τον Ιούνιο  με ειδικά θέματα όπως 
"shamanic tantra", 
"η τέχνη της καθημερινής έκστασης"
"βιώνοντας τον κοσμικό οργασμό" κ.α.


Συντονίστρια: Παλαμάρη Δέσποινα 

Τηλέφωνα επικοινωνίας:  
210-3313713  &  697 321 6895

Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: 
Κέντρο εκπαίδευσης και συμβουλευτικής  
«Αλφάβητο Ζωής» 
Απόλλωνος 4 (1ος όροφος)   
Σύνταγμα (3’ από το μετρό)


Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών 
Όσοι ενδιαφέρεστε είναι καλό πριν κάθε κύκλο να κλείνετε εγκαίρως τη θέση συμμετοχής σας 

Η συμμετοχή σε κάθε συνάντηση είναι 20 ευρω


namaste
despoina palamariφωτογραφικό υλικό 

από προηγούμενες συναντήσεις μας
ΤΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΡΑ 

Απελευθερώνοντας τα μπλοκαρίσματα από τα ενεργειακά μας κέντρα


"Τάντρα και Τσάκρα"

Από Τετάρτη 16 Μαρτίου 

20:00- 22:3

"ΑΓΑΠΗΣ ΧΩΡΟΣ"


"donation"Την Τετάρτη 16 Μαρτίου 20:00- 22:00 στον ΑΓΑΠΗΣ ΧΩΡΟΣ ξεκινάει ένας καινούργιος ταντρικός κύκλος με τον τίτλο "ΤΑΝΤΡΑ και ΤΣΑΚΡΑ". Αρχίζουμε με ένα εισαγωγικό σεμινάριο "DONATION" και  με έναν ιδιαίτερο πανέμορφο κινητικό διαλογισμό “τον Διαλογισμό της Έκστασης”. 
Θα συνεχίσουμε με 7 εβδομαδιαίες συναντήσεις που θα έχουν συμμετοχή 15 ευρω και θα μας επιτρέψουν να βαδίσουμε στο μονοπάτι της παλλόμενης ενέργειας, να συνδεθούμε με τα ενεργειακά μας κέντρα (τσάκρα), να γνωρίσουμε τις ποιότητες τους και να απελευθερώσουμε την τυχόν μπλοκαρισμένη ενέργεια που μπορεί να έχουν.

Σε κάθε μια από τις 7 συναντήσεις μας θα ασχοληθούμε με το κάθε τσάκρα ξεχωριστά και μέσα από ταντρικές αναπνοές, ασκήσεις, διαλογισμούς και ταντρικά παιχνίδια θα κατανοήσουμε καλύτερα τη λειτουργία τους, θα εξισορροπήσουμε την ενέργεια τους και θα τα εναρμονίσουμε μεταξύ τους ώστε να ρέει μέσα μας η ενέργεια αβίαστα, να ζωντανέψει το σώμα μας, να ανοίξει η καρδιά μας, να ελευθερωθεί το μυαλό μας από αρνητικά μοτίβα σκέψεων και να ενσωματωθεί το Πνεύμα μας με όλο το “ερωτικό πάθος” της Ζωής. 


Αναλυτικά
Το καθένα από τα επτά ενεργειακά κέντρα που υπάρχουν στο σώμα μας περιέχει ένα συμπαντικό μάθημα που πρέπει να μάθουμε καθώς εξελισσόμαστε σε υψηλότερα επίπεδα συνείδησης. Αυτά είναι :

Α) Το πρώτο τσάκρα περιέχει μαθήματα σχετικά με τον υλικό κόσμο. 
(Τετάρτη 23  Μαρτίου)

Β) Το δεύτερο τσάκρα περιέχει μαθήματα σχετικά με την σεξουαλικότητα, την εργασία και την υλική επιθυμία.

(Τετάρτη 30  Μαρτίου)

Γ) Το τρίτο τσάκρα δίνει μαθήματα σχετικά με το εγώ, την προσωπικότητα και την αυτοεκτίμηση.

(Τετάρτη 6 Απριλίου)

Δ) Το τέταρτο τσάκρα δίνει μαθήματα σχετικά με την αγάπη, την συμπόνια και την συγχώρεση. 

(Τετάρτη 13  Απριλίου) 

Ε) Το πέμπτο τσάκρα περιέχει μαθήματα σχετικά με την θέληση και την αυτοέκφραση. 

(Τετάρτη 20 Απριλίου) 

Στ) Το έκτο τσάκρα περιέχει μαθήματα σχετικά με τον νου, την διαίσθηση, την ενόραση και τη σοφία. 

(Τετάρτη 27 Απριλίου) 

Ζ) Το έβδομο τσάκρα περιέχει μαθήματα σχετικά με την πνευματικότητα. 

(Τετάρτη 4    Μαΐου) 


Αυτά τα επτά μαθήματα ζωής μας κατευθύνουν προς τα υψηλότερα επίπεδα συνείδησης. 
Αν δουλέψουμε άμεσα με τα τσάκρα μας, μπορούμε να μεταμορφώσουμε τις αρνητικές στάσεις και τα αρνητικά πρότυπα συμπεριφοράς, να ενισχυθούμε στους τομείς που νιώθουμε αδύναμοι και να βελτιώσουμε την υγεία, τη σεξουαλική μας ζωή, την επαγγελματική μας σταδιοδρομία και τις σχέσεις μας. 


Συντονίστρια: Παλαμάρη Δέσποινα 


Τηλέφωνα επικοινωνίας: 
697 321 6895 & 6932755511 


"ΑΓΑΠΗΣ ΧΩΡΟΣ"
Ναυάρχου Σαχτούρη 9, Παράδεισος Αμαρουσίου
ΑθήναΒιωματικό Εργαστήρι Αυτοβελτίωσης: «το φιλί της πεταλούδας»
«ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ»

Οκτώβριος 2015 - Ιανουάριος 2016
Κάθε Παρασκευή στις 19:30 - 22:00 

Τον Οκτώβριο στο L.A Theater αρχίζει ένας καινούργιος κύκλος σεμιναρίων αυτοβελτίωσης βασισμένος πάνω στο βιβλίο της Δέσποινας Παλαμάρη «το φιλί της πεταλούδας» και αφορά τον μετασχηματισμό των ¨αρνητικών¨ συναισθημάτων, όπως συνηθίζουμε να τα λέμε, σε ενέργεια Αγάπης Κατανόησης και Δημιουργικότητας.

Οι συναντήσεις μας θα έχουν διάρκεια 2:30 ώρες και θα γίνονται κάθε Παρασκευή στις 19:30.Με την βοήθεια της ΗΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (Ενεργητικοί Διαλογισμοί, Κινητική Έκφραση, Θεατρικά και Συστημικά Παιχνίδια, Ταξίδια Φαντασίας, Διαλογιστικές Αναπνευστικές Ασκήσεις), των ΗΧΩΝ (ηχογαβάθες & γκογκ) και της ανθρώπινης επαφής θα περάσουμε μέσα από το μονοπάτι του Θυμού, του Φόβου, του Πόνου (εσωτερικός κριτής και εσωτερικό παιδί) για να συναντήσουμε τα αρχέτυπα του άντρα και της γυναίκας μέσα μας (Ταντρική Αλχημεία) και αφού τα φέρουμε σε ισορροπία θα έρθουμε σε επαφή με τους Προγόνους μας ώστε να ενδυναμώσουμε τα ταλέντα της ψυχής μας (Αρχέγονη Εμπιστοσύνη) και να οδηγηθούμε να συναντήσουμε τον Αληθινό Εαυτό μας, απελευθερώνοντας όλο το ενεργειακό δυναμικό μας ώστε να βιώνουμε γαλήνη και πληρότητα στην καθημερινότητα μας.


Τα συναισθήματα είναι μια σφαίρα, στον πυρήνα της οποίας υπάρχει η αγάπη. Στα εξωτερικά στρώματα της σφαίρας θα συναντήσουμε τον θυμό. Προχωρώντας προς το κέντρο θα βρούμε πρώτα τον φόβο και μετά τον πόνο. Χρειάζεται να περάσουμε μέσα από όλα αυτά τα στρώματα για να έρθουμε στο κέντρο μας. Για να μπορέσουμε να βιώσουμε ολοκληρωτικά την αγάπη χρειάζεται να μπορούμε να βιώνουμε τα συναισθήματα της επιβίωσης που είναι ο θυμός, ο φόβος και ο πόνος.
Αν αντιμετωπίσουμε τον θυμό, τον φόβο και τον πόνο, αλλάζει όλη η ενέργεια και ανοίγει ο δρόμος για να φτάσουμε στην πηγή μας που είναι φτιαγμένη από αγνή, καθαρή αγάπη.Οι περισσότεροι από εμάς καταναλώνουμε πολλή ενέργεια για να αποφύγουμε τον θυμό, τον φόβο και τον πόνο και να διατηρήσουμε τα προβλήματα στη ζωή μας. 
Αν την ίδια ενέργεια την κατευθύνουμε ώστε να δούμε, να νιώσουμε και να κατανοήσουμε τα συναισθήματά μας, τότε θα βρεθούμε στο μονοπάτι της ελευθερίας. 
Αν κρατήσουμε την καρδιά μας ανοικτή, τότε θα έχουμε μια θετική στάση ζωής. Τότε θα βρισκόμαστε στο στάδιο της ανάπτυξης και θα είμαστε ανοικτοί στις εμπειρίες. Σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι δική μας. 
Είναι επιλογή του καθενός μας αν θα αφήσει την αγάπη να τον πλημμυρίσει. Για να συμβεί αυτό χρειάζεται κάθε ένας από εμάς να είναι συνειδητός. Να γνωρίζει ποιος είναι, πού θέλει να οδηγηθεί και τι θέλει να βιώσει.

Οι συναντήσεις μας

"Μετουσιώνοντας τον θυμό μας" 9 & 16 Οκτωβρίου

"Εγώ και οι Φόβοι μου": 23 & 30 Οκτωβρίου

'Συναντώντας τον Εσωτερικό μας Κριτή": 6 & 13 Νοεμβρίου

"Θεραπεύοντας το Εσωτερικό μας Παιδί": 20 & 27 Νοεμβρίου

EN ΖΩΗ / "Γέλιο Ευεξίας"  (donation): 4  Δεκεμβρίου 

"Ταξιδεύοντας στα συναισθήματα" (διαλογισμός κάθαρσης): 11  Δεκεμβρίου 

"Επαφή με τους Προγόνους και Αρχέγονη Εμπιστοσύνη": 18  Δεκεμβρίου 

Οι συναντήσεις συνεχίζουν με τον νέο χρόνο 2016

"Γνωρίζοντας το Σώμα, τον Γνωστό Άγνωστο": 8 Ιανουαρίου 

"Επαφή με τα Αρχέτυπα": 15  Ιανουαρίου

"Ταντρική Αλχημεία":22 Ιανουαρίου 

"Αγκαλιάζοντας τον Θεϊκό Εαυτό μας" (ο θρόνος) :29 Ιανουαρίου και 5 Φεβρουαρίου

Ολοκληρώνουμε με μια ανοιχτη πρόσκληση στη Χαρά και την Αγάπη στις   12  Φεβρουαρίου
Συντονίστρια δέσποινα παλαμάρη 
Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: 
L.A. (Life n' Art) Theater
Κωνσταντινουπόλεως 82, Γκάζι ,   
Μετρό Κεραμεικός
Πληροφορίες:   210 5789337  &   6973216895Δείτε περισσότερα για το θυμό, το φόβο και τον πόνο στο: 
http://pulseoflove.blogspot.gr/2015/07/blogpost_15.html#more
ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΑΝΤΡΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Ταντρικά μυστικά:  
"Κρατώντας την Ταντρική Φλόγα αναμμένη"

1ος κύκλος Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2015

Tην Τέταρτη 14 Οκτωβρίου  και ώρα 20:00-22:30, στον ¨ΑΓΑΠΗΣ ΧΩΡΟΣ¨, αρχίζει ο πρώτος κύκλος ταντρικών σεμιναρίων που θα ολοκληρωθεί σε 10 συναντήσεις και ονομάζεται ¨Ταντρικά μυστικά¨

Αν επιλέξετε να βαδίσετε μαζί μας, μόνοι ή με τον σύντροφο σας στο Ταντρικό μονοπάτι, θα έχετε την ευκαιρία με την βοήθεια των Κινητικών Διαλογισμών, του Χορού, των Διαλογιστικών ασκήσεων των Αναπνευστικών Τεχνικών, των Ενεργειακών Μασάζ, της σεξουαλικής γιόγκα και των Ταντρικών ¨Παιχνιδιών¨, Συνδέοντας την Αγάπη με την Σεξουαλικότητα, να μάθετε να Απολαμβάνετε τον Εαυτό σας και να δημιουργείται τις συνθήκες για να έχετε Επιτυχημένες Ερωτικές Σχέσεις.


Η Τάντρα λέει: Ο τελικός στόχος είναι η ενότητα!
Η Ταντρική ένωση είναι μια διαδικασία συγχώνευσης, ένα βαθύ άφημα με εμπιστοσύνη, όπου τα σώματα και οι ψυχές ενώνονται, αγκαλιάζονται, χορεύουν, τραγουδούν, χαϊδεύονται και απολαμβάνουν μέσα από μια όμορφη συμφωνία.
Μόνο μέσα από τον έρωτα και το ¨άφημα¨ μπορεί να αποκτήσει κάποιος την εμπειρία της βαθιάς ένωσης. Ο άνδρας και η γυναίκα μέσα από αυτήν την ένωση γίνονται Ένα. Γίνονται Αγάπη.

Η Tάντρα έχει σαν σκοπό να μεταμορφώσει αυτήν την Αγάπη σε Διαλογισμό, σε Φώτιση, σε μια Μυστικιστική Κορύφωση. (Ιερή Σεξουαλικότητα)
Έχει τη δυνατότητα να ανυψώσει τη σχέση του ζευγαριού, αφού οι πρακτικές της  μπορούν με τρόπο ευχάριστο και μοναδικό να προσφέρουν Υπερβατικές Εμπειρίες Απόλυτης Ένωσης και Μοναδικής Διέγερσης. 


Κάποια ¨μυστικά¨ που θα μάθουμε από την  Ταντρική Πρακτική είναι:

v    Ταντρικές αναπνοές
Με τις αναπνευστικές τεχνικές οι σύντροφοι χαλαρώνουν πρώτα το σώμα και το νου τους και μετά στρέφουν την προσοχή τους στην αναπνοή του συντρόφου τους. Κάποιες από τις αναπνοές που μπορούν να εφαρμόσουν είναι:
 • «αρμονική αναπνοή» όπου εισπνέουν και εκπνέουν ταυτόχρονα
 • «αμοιβαία αναπνοή» όπου όταν ο ένας εισπνέει, ο άλλος εκπνέει. 
 • «Γιν-Γιανγκ αναπνοή» όπου αναπνέουν μέσα από το πρώτο και το τέταρτο ενεργειακό τους κέντρο
 • «κυκλική αναπνοή» όπου ο ένας αναπνέει τον άλλον
 • «μικροκοσμική τροχιά» όπου ο ένας αναπνέει εναλλάξ τον εαυτό του και τον σύντροφο του 

Είναι σημαντικό το ζευγάρι να μάθει να αναπνέει αργά και να εκπνέει πάντα βγάζοντας ήχο. Όσο μεγαλύτερη ένταση έχει η φωνή κατά την εκπνοή, τόσο μεγαλύτερη διάρκεια, βαθύτητα και δονητικότητα θα έχει ο οργασμός.

  
v    Σεξουαλική γιόγκα σε ζευγάρια
Ένα ¨παιχνίδι¨ για δύο.
Η καθημερινότητα, το άγχος και το στρες λειτουργούν αρνητικά στην σεξουαλική μας επιθυμία αλλά και στη διάθεση μας γενικώς. Βαδίζοντας στο μονοπάτι της Τάντρα γιόγκα με τρόπο παιχνιδιάρικο θα έχουμε σαν στόχο όχι μόνο τη βελτίωση της επικοινωνίας αλλά και την αύξηση της ενέργειας και της ζωτικότητας μας.
Κάνοντας κάποιες από τις στάσεις-asana της γιόγκα θα ηρεμήσουμε το μυαλό και θα αναζωογονήσουμε το σώμα με τέτοιο τρόπο ώστε να ¨μαλακώσουμε¨ την περιοχή της πυέλου. Έτσι βελτιώνουμε την κυκλοφορία του αίματος και προκαλούμε αύξηση της Libido


v    Διαλογισμός
Το μυαλό μέσα στην καθημερινότητα είναι πολυάσχολο. Τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, είναι  γεμάτο σκέψεις και δεν απολαμβάνει. H σκέψη είναι ο χειρότερος εχθρός της ελεύθερης ροής της σεξουαλικής ενέργειας. Την μπλοκάρει, την καταπιέζει, την εξαφανίζει και εμποδίζει την πραγματική ένωση μεταξύ των συντρόφων. 
Με την βοήθεια των διαλογισμών (ομαδικοί, ατομικοί, σε ζευγάρια, με κίνηση ή χωρίς) θα οδηγηθούμε στο να αδειάσουμε το μυαλό και να συντονίσουμε μεταξύ τους κάποια μέρη του σώματος που αλληλοσυγκρούονται ώστε να φέρουμε σε αρμονία το Σώμα και το Νου. 
Να οδηγηθούμε μέσα από τη Σιωπή στην Ειρήνη και την Απόλαυση μετασχηματίζοντας τις συνηθισμένες καθημερινές μας στιγμές σε Ιερές (Καθημερινή Έκσταση)


v    Ενεργειακά Μασάζ
Τα Ενεργειακά μασάζ φέρνουν σε επαφή τις ψυχές των συντρόφων και τους συνδέουν με τις θετικές ενέργειες της Γης (θηλυκό στοιχείο, Ενέργεια) και του Ουρανού (αρσενικό στοιχείο, Πνεύμα).
Επίσης λειτουργούν θεραπευτικά καθώς: 
 • Εναρμονίζουν τα πέντε στοιχεία στο φυσικό και στο αιθερικό μας σώμα όπως το Ενεργειακό μασάζ των 5 στοιχείων, (γη, νερό, φωτιά, αέρας και αιθέρας). 
 • Καθαρίζουν και ενεργοποιούν τα ενεργειακά μας κέντρα όπως το μασάζ των τσάκρα. 
 • Διοχετεύουν προς τα έξω καταπιεσμένα συναισθήματα όπως του φόβου και του πόνου και αποκαθιστούν τη ζωτική ενέργεια όπως το μασάζ Γιν –Γιανγκ. 
 • Διεγείρουν τις αισθήσεις και οδηγούν στην Απόλαυση όπως το μασάζ των αισθήσεων. 

Η Τάντρα λέει: Αν δεν μπορέσεις να απολαύσεις τον εαυτό σου, δεν θα μπορέσεις να βοηθήσεις κανένα να απολαύσει. Αν δεν είσαι πραγματικά ικανοποιημένος με τον εαυτό σου, δεν μπορείς να υπηρετείς και να προσφέρεις στους άλλους. Δεν μπορείς να τους βοηθήσεις να πετύχουν την δική τους ικανοποίηση.

Συντονίστρια: Παλαμάρη Δέσποινα 

Περιορισμένος ο αριθμός των συμμετοχών 

Όσοι ενδιαφέρεστε είναι καλό να κλείσετε εγκαίρως τη θέση συμμετοχής σας 


Τηλέφωνα επικοινωνίας:
6932755511  &  697 321 6895

Τόπος συναντήσεων: 
"ΑΓΑΠΗΣ ΧΩΡΟΣ"
Ναυάρχου Σαχτούρη 9, 
Παράδεισος Αμαρουσίου Αθήνα


2ος κύκλος 
Από τον Ιανουάριο του 2016

Ταντρική Αλχημεία: 
Άντρας-Γυναίκα  «ο χορός των ενεργειών»

Συνήθως η εξωτερική πραγματικότητα είναι ένα καθρέφτισμα του εσωτερικού μας κόσμου και οι σύντροφοι μας καθρεφτίζουν την εσωτερική εικόνα που έχουμε στην ψυχή μας για το αντίθετο φύλο. Αν καταφέρουμε να κατανοήσουμε τον άντρα και τη γυναίκα μέσα μας και μπορέσουμε να αναπτύξουμε όλες τις ποιότητές μας τότε θα μπορέσουμε όχι μόνο να έρθουμε πιο κοντά στον σύντροφό μας αλλά και να ¨χτίσουμε¨ αρμονικές σχέσεις με τους γύρω μας. 

Σε αυτό το σεμινάριο που Θα ολοκληρωθεί σε 8 συναντήσεις, βαδίζοντας ακόμα μια φορά στο Ταντρικό μονοπάτι, όχι μόνο θα συναντήσουμε τις αρχετυπικές μορφές του άντρα και της γυναίκας μέσα μας αλλά θα κατανοήσουμε και τον τρόπο που συμπεριφέρονται και αντιδρούν, έτσι ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε την μεταξύ τους σχέση σε αρμονία.  

θα έρθουμε σε επαφή με εκείνες τις ποιότητες που ονομάζουμε αρσενικές αλλά που όλοι έχουμε μέσα μας όπως το να είμαστε δημιουργικοί, περιπετειώδης, τολμηροί, αποφασιστικοί, το να παίρνουμε πρωτοβουλίες, αλλά και τις γυναικείες ποιότητές μας όπως το να είμαστε δεκτικοί, υπομονετικοί, διαισθητικοί, τρυφεροί με ενσυναίσθηση και κατανόηση για τις καταστάσεις και τους άλλους ανθρώπους. 
Θα μάθουμε δηλαδή πώς να εκφράζουμε αυθόρμητα την αρσενική (ενεργητική) και τη θηλυκή (δεκτική) πλευρά της φύσης μας και μέσα από αυτό να ¨παίξουμε¨, να διασκεδάσουμε και να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας.

Ενεργειακά μασάζ, διαλογιστικές αναπνευστικές τεχνικές, ταντρικά παιχνίδια, ήχοι από γκογκ και ηχογαβάθες θα συμβάλουν όχι μόνο στο να κατανοήσουμε αλλά και στο να αφομοιώσουμε την αλλαγή...


Συντονίστρια: Παλαμάρη Δέσποινα 


Τηλέφωνα επικοινωνίας:  6932755511  &  697 321 6895


Τόπος συναντήσεων: "ΑΓΑΠΗΣ ΧΩΡΟΣ"
Ναυάρχου Σαχτούρη 9, Παράδεισος Αμαρουσίου ΑθήναΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ¨ΜΕΣΑ¨

Βιωματικό Εργαστήρι Αυτοβελτίωσης  

2014 -2015


Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου ξεκινά ένα ¨ταξίδι¨ που  θα περιλαμβάνει 5 τετράωρες μηνιαίες συναντήσεις και ένα τρίωρο ταντρικό σεμινάριο και θα μας δώσει την δυνατότητα να ταξιδέψουμε στο εσωτερικό μας Σύμπαν, να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και να αξιοποιήσουμε όλο το δυναμικό που έχουμε έτσι ώστε, να μπορούμε να βαδίζουμε με Ελευθερία στο μονοπάτι της Αγάπης φτιάχνοντας υγιείς σχέσεις. 

Πρόγραμμα συναντήσεων
«Όταν το σώμα μιλάει» 
Η συνομιλία με τα τσάκρα
Σάββατο 13 Δεκεμβρίου       18:00-22:00

«Θεραπεύοντας την πληγωμένη καρδιά»
Σάββατο 10 Ιανουαρίου         18:00-22:00

«Αναζητώντας τον τέλειο σύντροφο»
Αρχέτυπα: γνωρίζοντας τον εσωτερικό άνδρα και την εσωτερική γυναίκα
Σάββατο 7 Φεβρουαρίου         18:00-22:00

«Άντρας-Γυναίκα, ο χορός των ενεργειών»
Σάββατο 7 Μαρτίου                  18:00-22:00

«Μυστικά για επιτυχημένες σχέσεις»
Σάββατο 4 Απριλίου                  18:00-22:00

«Παιχνιδίζοντας με τις αισθήσεις»
Ταντρικό Σεμινάριο
Σάββατο 16 Μαΐου                     19:00-22:00 Ότι κι αν έχει συμβεί στο παρελθόν, εμείς είμαστε υπεύθυνοι για τα συναισθήματα μας και συνήθως καταναλώνουμε πολύ ενέργεια για να αποφύγουμε τον Θυμό, το Φόβο και τον Πόνο και να διατηρήσουμε τα προβλήματα στη ζωή μας. Αν την ίδια ενέργεια την κατευθύνουμε στο να δούμε, να νιώσουμε και να κατανοήσουμε τα συναισθήματα μας τότε θα βρεθούμε στο μονοπάτι της Ελευθερίας.

«Ο άνθρωπος που πολεμάει τις ίδιες του τις ενέργειες κάνει το ίδιο λάθος με τον άνθρωπο που δέρνεται με τα ίδια του τα χέρια. Κανένας δεν μπορεί να βγει νικητής. Σε αυτό το είδος της μάχης πάντα θα είσαι νικημένος. Χάνεις όλη σου την ενέργεια.» 
Osho


Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη


Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: 
L.A. (Life n' Art) Theater
Κωνσταντινουπόλεως 82, Γκάζι ,   
Μετρό Κεραμεικός

Πληροφορίες:    210 5789337   &    6973216895

mail: paldespoina@gmail.com
2013-2014
Άνοιγμα και Θεραπεία Καρδιάς

Βιώνοντας την πληρότητα μέσα μας, επιτρέπουμε στο εσωτερικό μας φως να λάμψει.
 

Με την βοήθεια της ηχοθεραπείας (Ενεργητικοί Διαλογισμοί, Κινητική Έκφραση, Θεατρικά, Διαλογιστικά και Συστημικά Παιχνίδια, Ασκήσεις Συνειδητότητας, Ταξίδια Φαντασίας,) των ήχων από ηχογαβάθες και γκογκ (ταμ-ταμ και φεγκ γκογκ) και της ανθρώπινης επαφής θα συναντήσουμε τον Αληθινό Εαυτό μας απελευθερώνοντας όλο το ενεργειακό μας δυναμικό. Παίρνοντας τον δρόμο της καρδιάς θα έχει ο καθένας από μας την δυνατότητα να προσεγγίσει εκείνες τις ποιότητες της Αγάπης που θα τον οδηγήσουν στην Θεϊκότητα.

Οι συναντήσεις μας 

 

Α. θεραπεύοντας το εσωτερικό μας παιδί

Σάββατο 23 Νοεμβρίου
Σάββατο 7 Δεκεμβρίου  


Β. θεραπεύοντας τη σχέση μας με τους άλλους
Σάββατο 25 Ιανουαρίου
Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 

   

Γ. θεραπεύοντας τη σχέση μας με τον εαυτό μας
Σάββατο 15 Μαρτίου  
Σάββατο 5 Απριλίου 

 

Δ. επιτρέποντας στη θεϊκότητα μέσα μας να λάμψει
Σάββατο 10 Μαΐου

Οι συναντήσεις μας θα γίνουν στο: 
L.A. (Life n' Art) Theater
www.latheater.gr

Βας. Αλεξάνδρου 6 & Αναλήψεως 1
Περιστέρι,
(Μετρό Άγιος Αντώνιος)

Πληροφορίες: 210 5789337
Περισσότερες πληροφορίες για καθε συνάντηση ξεχωριστά θα βρείτε στις  ετικέτες  με  τίτλο ¨σεμινάρια¨Συντονίστρια

Δέσποινα Παλαμάρη

   


 

namaste