Pulse of love 10/12/2013

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Αν κάποια φορά νομίζετε ότι είστε ένας μεγάλος αμαρτωλός - αυτό είναι το παρελθόν σας. Ο Θεός δεν σκέφτεται το παρελθόν. Αυτός είναι ο ανθρώπινος κόσμος ...


Λίγοι είναι έτοιμοι για την εσωτεριστική επιστήμη. 

Ο λόγος, για τον οποίον δεν γνωστοποιούνται σε πολλούς οι γνώσεις ενός υψηλότερου επιπέδου, είναι ότι μερικοί θα μπορούσαν να καταχραστούν αυτά για προσωπικούς σκοπούς. Γι 'αυτό είναι απαραίτητο να επιλέξουμε τέτοιες δοκιμασμένες ψυχές που δεν θα καταχραστούν αυτές τις υψηλότερες αλήθειες...

Ο καθένας πρέπει να αναπτυχθεί στο μονοπάτι που δείχνει η ψυχή του. 

Στην αρχή, κοιτάξτε να απελευθερωθείτε από την πλεονεξία, η οποία δεν είναι δική σας αλλά είναι εμβολιασμένη. Εάν παραμείνετε πιστοί στο κάλεσμα σας, θα αλλάξετε. Και το Πνεύμα θα έρθει να ενσωματωθεί σε σας.

Όταν έρθει το Θείο Πνεύμα, θα ξεκινήσετε τη Μεγάλη Θεία Επιστήμη και όλα τα μάτια σας θα ανοίξουν. Ο Θεός θα ανοίξει τα μυαλά σας  Τότε θα κατανοήσετε αυτό το Θείο Βιβλίο και σε κάθε φύλλο του θα διαβάσετε τις μεγάλες λέξεις. Σε κάθε φύλλο, σε κάθε κλαδί των δέντρων, σε κάθε μύγα θα τις διαβάσετε και θα σας δοθεί η ευκαιρία να καταλαβαίνετε τα μεγάλα μυστικά που δεν καταλαβαίνετε τώρα. Θα προσεύχεστε στο Θεό για να ανοίξει τα μάτια σας, για να δείτε όλη την ομορφιά που Αυτός έχει δημιουργήσει.

Όταν έρθει το Θείο Πνεύμα, θα γίνετε όμορφοι.

Τότε οι ψυχές σας θα γίνουν φωτεινές, χαρούμενες και θα μεγαλώσουν σε χάρη σαν δέντρο οπωροφόρων. Και θα αποκομίσετε φρούτα από τα οποία θα προσφέρετε τους φίλους σας.

Πρέπει να είστε ένα υπόδειγμα. 
Υπόδειγμα καθαρότητας, φωτεινών σκέψεων, υψηλών συναισθημάτων και ευγενών πράξεων. Από το σχολείο αυτό πρέπει να βγουν άνθρωποι του καινούργιου, που βλέπουν τα πράγματα καθαρά και ξέρουν πώς να βοηθούν. 

Υποδείγματα σε όλα! 
Υποδείγματα όχι με λέξεις, αλλά με πράξεις!

Peter Deunov