Pulse of love 10/12/2013

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Η αληθινή θεραπεία δεν μπορεί ποτέ να προέλθει από οποιονδήποτε εξωτερικό παράγοντα.

 Εσύ: Έχω δοκιμάσει τα πάντα για να απαλλαγώ από αυτή τη θανατηφόρα ασθένεια, αλλά μου φαίνεται απελπιστικό. Τι πρέπει να κάνω?

Το πραγματικό ερώτημα εδώ είναι: τι θέλεις να κάνεις;
Εάν είναι η θεραπεία που αναζητάς, τότε πρέπει να εγκαταλείψεις τα πάντα και να σκεφτείς μόνο να σωθείς από τον εαυτό σου.

Έρχεσαι εδώ για να πεθάνεις για τον εαυτό σου, για να αντιμετωπίσεις τα δικά σου ψέματα και δεν ξέρεις πότε, ή αν, θα επιστρέψεις ποτέ εκεί από όπου ήρθες. Ξόδεψες όλη σου τη ζωή, χρόνια και χρόνια θυσιών και εξοργισμένης προσπάθειας, για να καταλήξεις σε αυτή την κατάσταση.

Έχεις μετακινήσει βουνά για να πλησιάσεις τόσο κοντά στην εξόντωση του εαυτού σου. Θα μπορούσες να πεις ότι είσαι ένας άνθρωπος που καταφέρνει να αποτύχει, να αυτοκτονήσει.

Ο κόσμος είναι γεμάτος φαντάσματα σαν κι εσένα.
Παρατήρησε τον εαυτό σου! Δες  πόσο ικανοποιημένος είσαι όταν προσθέτεις τις σταγόνες του φαρμάκου σου σε ένα ποτήρι νερό, ενώ καταπίνεις μερικά χάπια. Πόσο επιδεικτικά αφήνεις τους ανθρώπους γύρω σου, την οικογένειά σου, τους φίλους και τους συναδέλφους σου να σε κοιτάζουν. 

Παρατήρησε τη χαρά σου καθώς πηγαίνεις σε  προσκύνημα στους γιατρούς, αρχαίους και σύγχρονους μάγους, αναζητώντας μια θεραπεία που δεν θέλεις.

Άνθρωποι σαν εσένα έχουν επιλέξει για πολύ καιρό τον θάνατο ως διέξοδο, αλλά ο θάνατος δεν είναι ποτέ λύση. Δεν πρέπει ποτέ να αποφεύγεις, να καταστέλλεις ή να αρνείσαι τη δύσκολη κατάσταση της νόσου. Αντίθετα, αποδέξου τη ως θεραπευτική δύναμη και χρησιμοποίησε την για την δική σου εσωτερική εργασία μεταμόρφωσης.

Ήρθες εδώ ψάχνοντας για ένα θαύμα, για κάποιον που θα μπορούσε να σε βγάλει από την ετοιμοθάνατη κατάστασή σου, αλλά καμία βοήθεια δεν μπορεί να έρθει από έξω. 
Η θεραπεία είναι μια πράξη θέλησης και καμία προσευχή ή μετάνοια δεν μπορεί να την αντικαταστήσει.

«Μείνετε μακριά από όλα τα φάρμακα, δρόγες και θεραπευτές.

Η αληθινή θεραπεία δεν μπορεί ποτέ να προέλθει από γιατρούς ή φάρμακα ή οποιονδήποτε εξωτερικό παράγοντα. Δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει ποτέ γιατρός πουθενά στη γη, σε καμία στιγμή στην ιστορία που να έχει θεραπεύσει ποτέ κανέναν ή οτιδήποτε».

Προσπαθήστε να γίνετε μια ζωντανή απόδειξη ότι η ασθένεια, η γήρανση και ο θάνατος είναι ανύπαρκτα και εντελώς άχρηστα. 

Να το θυμάστε πάντα!
Το να είσαι ατρόμητος, θαρραλέος και άφοβος είναι η μόνη θεραπεία... το να είσαι άμεμπτος  η μόνη νίκη... η εσωτερική σου ακεραιότητα, η αιώνια σωτηρία... για σένα και για όλο τον κόσμο."

Elio D' Anna