Pulse of love 10/12/2013

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Το σώμα μου είναι άρρωστο, πού θα βρω θεραπεία;»

«Δάσκαλε, το σώμα μου είναι άρρωστο. Πού να βρω τη θεραπεία;»

"Μη βιάζεσαι να θεραπευτείς. Το σώμα σου σε ενημερώνει: μιλάει στην ψυχή σου. Ένας ιερός διάλογος βρίσκεται σε εξέλιξη. Μην τον διακόπτεις!"

«Μα εγώ δεν αισθάνομαι καλά…»
«Επειδή επιτέλους νιώθεις το σώμα σου. Νιώθεις κάθε κύτταρο του εαυτού σου. Όσο περισσότερο απορρίπτεις τον πόνο τόσο περισσότερο θα γίνει αισθητός γιατί είναι η κραυγή της ψυχής σου. Αυτό θέλει να σε οδηγήσει σε μια νέα ζωή. Όχι επειδή η προηγούμενη ήταν λάθος αλλά επειδή ήρθε η ώρα να κάνεις ένα βήμα μπροστά στον δρόμο σου. Εάν επιτρέψεις στον πόνο να ενεργήσει πάνω σου, θα αφήσει το μήνυμά του και θα φύγει. Γιατί θα έχει εκπληρώσει την αποστολή του. Του Θεϊκού αγγελιοφόρου».

«Φοβάμαι, δάσκαλε... φοβάμαι τι μπορεί να συμβεί».
«Το σώμα σου είναι σοφό, είναι ο ναός της ψυχής σου, είναι το λίκνο της ουσίας σου. Μην το βιώνεις ως βάρος αλλά ως πόρτα για να ανοίξεις. Για να αποκτήσεις πρόσβαση στον κόσμο των συμβόλων, των κρυμμένων νοημάτων, της αλήθειας. Το σώμα σου σε μεταφέρει στα βάθη σου: εκεί κάτω που είναι κρυμμένα τα πιο πολύτιμα μαργαριτάρια σου. Άνοιξε τα αυτιά της ψυχής σου και προσπάθησε να ακούσεις τον ιερό διάλογο που γίνεται μέσα σου».

"Πώς το κάνεις?"
"Άγγιξε το άρρωστο μέρος σου. Έλα σε επαφή με τον πόνο σου. Χάιδεψε αυτό που θα ήθελες να σου αφαιρέσει. Και αυτό το άγγιγμα στην ψυχή σου θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σου. Θα δεις τον κόσμο με νέα μάτια. Θα μπορέσεις επιτέλους να δεις μέσα σου. Και αυτό το άγγιγμα στην ψυχή σου θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σου. Θα δεις τον κόσμο με νέα μάτια, θα ακούσεις μια νέα μελωδία.

Είναι η μουσική που έχει συνθέσει η ψυχή σου για σένα.
Να σε οδηγήσει στην αναγέννησή σου.
Για να σε κάνει να ανοίξεις την πόρτα στη νέα σου ζωή.»

Elena Bernabè