Pulse of love 10/12/2013

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Ξυπνάς νωρίς το πρωί; Αναρωτιέσαι γιατι;

Για μερικές εβδομάδες, ΟΛΟΙ όσοι εργαζόμαστε με το Φως και όσοι εστιάζουν στην πνευματική τους εξέλιξη δυσκολευόμαστε να κοιμηθούμε, δεν μπορούμε να ξεκουραστούμε σωστά.

Μερικές φορές ξυπνάμε μεταξύ 2 και 4 το πρωί, σε αυτή τη σύντομη περίοδο της νύχτας ο Κόσμος ανοίγει και πολλοί ξυπνούν για να μπορέσουν να διαλογιστούν, να συνδεθούν με τις Θείες ενέργειες ή με τον Οδηγό Φωτός τους.

Βιώνουμε επίσης ότι ο χρόνος περνά πιο γρήγορα και αυτό γιατί ο ήλιος είναι πιο ενεργός από ποτέ. Ένα άλλο σύμπτωμα είναι η αίσθηση έντονης ενέργειας, αυτό συμβαίνει επειδή προσαρμόζετε την ύλη σας και όλα τα ενεργειακά σας πεδία σε μια υψηλότερη δόνηση.

Εάν αισθάνεστε αποπροσανατολισμένοι, είναι επειδή σταδιακά εγκαταλείπετε τη συνύπαρξη στη φυσική και γήινη τρίτη διάσταση, για να περάσετε στην 4η διάσταση.

Οι ασυνήθιστοι πόνοι σε διάφορα σημεία του σώματος οφείλονται στον καθαρισμό και την απελευθέρωση της ενέργειας του 3D.

Η απώλεια της βραχυπρόθεσμης μνήμης οφείλεται στο γεγονός ότι βρισκόμαστε σε περισσότερες από μία διαστάσεις ταυτόχρονα; το να μεταφέρεσαι προς τα εμπρός και προς τα πίσω είναι μέρος της μετάβασης. 

Το να είσαι στο Τώρα είναι το σύστημα του Νέου Κόσμου και ο μόνος αληθινός χωροχρόνος. 

Μια ξαφνική εξαφάνιση φίλων, σχέσεων, δραστηριοτήτων, συνηθειών, αυτό συμβαίνει επειδή εξελίσσεστε πέρα ​​από αυτό που είχατε συνηθίσει. καθώς η Ψυχή χρειάζεται άλλες ενέργειες και περιβάλλοντα για να συνεχίσει την επέκτασή της.

Η αλλαγή θα είναι καλύτερη και πιο θετική. 

Τις ημέρες μεγάλης κόπωσης, συμβαίνει επειδή το σώμα σας χάνει την πυκνότητα και περνάει από μια έντονη αναδιάρθρωση. Επομένως, μερικές φορές ο ύπνος και το φαγητό γίνονται σημαντικές εργασίες για την αύξηση της δόνησης.

Εμπιστευτείτε ότι το σώμα σας ξέρει τι κάνει.

Ένα άλλο από τα πιο κοινά συμπτώματα είναι να βιώνεις συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, συχνά η παρόρμηση να γελάσεις, να κλάψεις ή να θυμώσεις.

Tury Carpo