Pulse of love 10/12/2013

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Ξεχάστε τους πολιτικούς... Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις

"Ξεχάστε τους πολιτικούς"...

Οι πολιτικοί τοποθετούνται εκεί για να σας δώσουν την εντύπωση πως είστε ελεύθεροι να επιλέξετε. 

Δεν έχετε την επιλογή. Έχετε αφεντικά. 

Σας κατέχουν. Κατέχουν τα πάντα. Έχουν στα χέρια τους τα ΜΜΕ, έτσι ελέγχουν όλες τις ειδήσεις και τις πληροφορίες που  ακούτε. 

Σας κρατάνε από τις ...μπάλες σας! 
Ξέρετε τι θέλουν; Υπάκουους εργάτες! Άτομα ικανά και έξυπνα να χειρίζονται μηχανήματα, να κάνουν δουλειές γραφείου, και αρκετά ηλίθιοι για να δεχθούν παθητικά αυτές τις δουλειές , με πιο χαμηλούς μισθούς, με υπερωρίες θανάτου και μια σύνταξη που εξαφανίζεται την στιγμή που πηγαίνεις να την πάρεις.

Θέλουν την σύνταξη σου, την θέλουν πίσω για να την δώσουν  πίσω στους εγκληματίες της Wall Street.

Τα θέλουν όλα από εσάς και θα τα πάρουν όλα, γιατί κατέχουν τα πάντα. Είναι ένα μεγάλο club, αλλά εσείς δεν ανήκετε σε αυτό. Είναι το ίδιο μεγάλο club που σας βάζει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι και σας λέει τι πρέπει να κάνετε. 

Όλη την ημέρα σας στραγγαλίζουν με την ανάσα τους δια μέσου των ΜΜΕ, λέγοντας σας τι πρέπει να πιστέψετε, τι πρέπει να σκέφτεστε και τι πρέπει να αγοράζετε. Ο πάγκος είναι χειραγωγημένος κόσμε, το παιχνίδι είναι στημένο. 

Και φαίνεται πως κανένας δεν παίρνει χαμπάρι, δεν τον ενδιαφέρει. Καλοί άνθρωποι, τίμιοι, που δουλεύουν σκληρά, συνεχίζουν να εκλέγουν όλους αυτούς τους πλούσιους μα...κες οι οποίοι δεν τους νοιάζει τίποτα για κανένα. Σας έχουν γραμμένους κόσμε...!"

George Carlin