Pulse of love 10/12/2013

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Εναλλακτικές Διακοπές με το OPeN LOVe COMMUNITY FeSTIVAL

Άγγιγμα – Ανάσα – Έκσταση

Το Tantra yoga events και η σχολή The Alchemy of Living μαζί με την Δέσποινα Παλαμάρη θα συμμετέχουν στο OPeN LOVe COMMUNITY FeSTIVAL όπου διοργανώνεται 3 με 9 Αυγούστου επταήμερη Απόδραση στην Αγάπη 

Μια επταήμερη απολαυστική απόδραση, ένα ενεργειακό ταξίδι χαλάρωσης και "θρέψης" για το σώμα το νου και την ψυχή.

Τις στιγμές που οι άνθρωποι αγγίζονται χωρίς σκέψη, χωρίς εμπόδια μυαλού, που αγκαλιάζονται και βαθιά σιωπή τους τυλίγει, που η ενέργεια κυλάει από καρδιά σε καρδιά, που σταματά ο χρόνος και απλά υπάρχουν ο ένας μέσα στην αγκαλιά του άλλου, αυτές οι στιγμές ανάμεσα στους ανθρώπους μπορούν να γίνουν στιγμές βαθιάς θεραπευτικής αλλά και εκστατικής εμπειρίας γιατί γαληνεύει το μυαλό, απλώνεται η καρδιά, αγαλλιάζει η ψυχή και γίνεται ένα με την Απεραντοσύνη...

Όποιος θέλει να βιώσει αυτήν την ιδιαίτερη εμπειρία μπορεί να έρθει μαζί μας στα Χανιά της Κρήτης. Εκεί, σε έναν υπέροχο τόπο και χώρο κοντά στα Λευκά Όρη, στην οικοκοινότητα Oneirema, στον οικισμό Πρασές Χανίων, σε πλήρη αρμονία με τη φύση, θα έρθουμε σε επαφή με το σώμα και την ψυχή μας μέσα από διαδρομές χαρούμενες και απελευθερωτικές.


Βαδίζοντας στο μονοπάτι της Τάντρα γιόγκα, παιχνιδίζοντας με τις αισθήσεις μας μέσα από κινητικούς και καθοδηγουμένους διαλογισμούς, διαλογιστικές αναπνοές, ενεργειακά και ταντρικά μασάζ,  θα μετατρέψουμε τις απλές καθημερινές μας στιγμές  σε μια βαθειά, διαλογιστική, υπερβατική εμπειρία.

Άφιξη το πρωινό του Σαββάτου και αναχώρηση την Παρασκευή 9 Αυγούστου (μετά το μεσημέρι). Όποιος θέλει να έρθει νωρίτερα ή  να μείνει κάποιες μέρες μετά χρειάζεται να το δηλώσει εγκαίρως και φυσικά θα πληρώσει επιπλέον το κόστος της διαμονής και της διατροφής.

Σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:
Πρωινό:   9:00 - 10:30
Γεύμα:   14:00 – 15:00
Δείπνο:  21:00 – 22:00



Πρόγραμμα σεμιναρίου
.
Ημέρα άφιξης 
Τελετουργικό έναρξης 19:00 και
Βραδινό Tantra Event Έκπληξη  22:30 – 11:30

Καθημερινά 
Φόρουμ-έναρξη φεστιβάλ  10:30
Πρωινό σεμινάριο               11:30 - 13:30
Απογευματινό σεμινάριο     18:00 – 20:30

Διαλογισμοί, Ταντρικές Ενεργειακές Ασκήσεις, διαλογιστικές αναπνοές,  Ταντρικά Παιχνίδια και μασάζ θα πρωταγωνιστήσουν στα σεμινάρια για να μας οδηγήσουν σε μια βαθιά θεραπευτική αλλά και εκστατική εμπειρία όπου όλοι γίνονται ένα αφηνώμενοι στον παλμό της Αγάπης.


Βραδινά event έκπληξη και  Tantra party θα μας  φέρουν σε επαφή με τον Εκστατικό Εαυτό μας οδηγώντας μας στην Ευδαιμονία.


Η οικονομική συμμετοχή για το Φεστιβάλ είναι 500 ευρώ 
Περιλαμβάνει:  
Διαμονή:6 διανυκτερεύσεις 
Πλήρη διατροφή: 3 γεύματα την ημέρα 
Συμμετοχή σε όλα τα σεμινάρια 

Όποιοι από τους συμμετέχοντες θέλουν να συνεισφέρουν ώστε να έρθει και κάποιος που δυσκολεύεται οικονομικά μπορούν να πάρουν το  Εισιτήριο Αλληλεγγύης στα 600 ευρώ 

Για τους Έλληνες ειδική τιμή στα 450 ευρώ. 
Όποιος δώσει προκαταβολή 100 ευρώ μέχρι τις 30 Ιουνίου θα έχει έκπτωση 50 ευρώ. Η έκπτωση ισχύει και για τα ζευγάρια που θα ήθελαν να συμμετέχουν.  

Δυνατότητα έκπτωσης 40% για όσους/ες προσφέρουν λίγες ώρες εθελοντική εργασία στο χώρο του φεστιβάλ (περιορισμένες θέσεις)

Όποιος πάρει το  Εισιτήριο Αλληλεγγύης θα έχει από το Open Love ένα αναμνηστικό δώρο αγάπης


Όσοι ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για κράτηση θέσεως μέσω τραπέζης πρέπει να στείλετε mail στο openlove2019@yandex.com ή να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές στο 6972- 825909


Χρειάζεται να έχετε  μαζί σας για τα σεμινάρια:
· Χαλαρά και άνετα ρούχα 
· Αντικουνουπικό και Στικ για τσιμπήματα (για κάθε ενδεχόμενο)
· Μια ελαφριά κουβέρτα και ένα μαξιλάρι (προαιρετικά)
· Λάδι μασάζ, ένα μονό σεντόνι και ένα παρεό
· Δυο μικρές πετσέτες χεριών
· και φυσικά, την καλή σας διάθεση 


Ποια είναι η οικοκοινότητα Oneirema


Βρισκεται σε μια περιοχή άγριας ομορφιάς, δίπλα σε ποτάμι στους πρόποδες των Λευκών Ορέων! Η διαμονή θα γίνεται σε ινδιάνικες σκηνές (tipi) με στρώματα και σκιερούς χώρους για να στήσουν όποιοι θέλουν τις δικές τους σκηνές.  

Διαθέτει Εξέδρα δραστηριοτήτων - 100τμ δίπλα στο ποτάμι  όπου θα διεξάγονται τα σεμινάρια του φεστιβάλ 

Έχουν βιοδυναμικές καλλιέργειες και σε μια υπαίθρια κουζίνα θα μαγειρεύουν για μας θρεπτικά γεύματα (τρία γεύματα τη μέρα με χορτοφαγικό μπουφέ) με τοπικά οικολογικά προϊόντα και λαχανικά από τον κήπο της κοινότητας.

Διαθέτει 2 ντουζ (το ένα με ζεστό νερό και τη νύχτα) και 4 τουαλέτες κομπόστ 

Προσφέρεται για απολαυστικές βουτιές και βόλτες δίπλα στο ποτάμι και το καστανόδασος. Απέχει 30 λεπτά από τις νότιες παραλίες - Σούγια, Λισσός (όπου υπάρχει δυνατότητα και για γυμνισμό).



Πως θα έρθετε
.
Με πλοίο: Από το Λιμάνι του Πειραιά υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια για το λιμάνι της Σούδας στα Χανιά

Με λεωφορείο: Από τον κεντρικό σταθμό των Κτελ Χανίων παίρνεις το λεωφορείο Χανιά-Σούγια και ζητάς από τον οδηγό να σε κατεβάσει στο "Ονείρεμα" ένα χιλιόμετρο μετά το χωριό του Πρασέ (50 λεπτά). 
Τσέκαρε τα δρομολόγια λεωφορείων εδώ: 

Με αεροπλάνο: Το κοντινότερο αεροδρόμιο είναι αυτό των Χανίων ενώ υπάρχει και το αεροδρόμιο Ηρακλείου που κάποιες φορές βγάζει προσφορές πτήσεων. 
Από το αεροδρόμιο Χανίων  χρειάζεται να πάρεις το λεωφορείο προς τον κεντρικό σταθμό των Κτελ Χανίων. (20 λεπτά)
Από το αεροδρόμιο Ηρακλείου παίρνεις το λεωφορείο για τον κεντρικό σταθμό Κτελ Ηρακλείου (15 λεπτά). Εκεί παίρνεις το λεωφορείο για Χανιά (3 ώρες) και στη συνέχεια ακολουθείς την περιγραφή όπως παραπάνω 

Με ταξί: Οι τιμές είναι γύρω στα 75 ευρώ από το αεροδρόμιο Χανίων και 50 ευρώ από τα Χανιά. Επικοινώνησε με τους ιδιοκτήτες του  χώρου με τις λεπτομέρειες της πτήσης σου αν θες να σου κλείσουν μια θέση
(email: oneiremaecoretreat@gmail.com, 
 Viber/whatsApp 00306975551835 )

Ο χώρος στο χάρτη: 



Τι είναι το OPeN LOVe COMMUNITY FeSTIVAL 

Η ιδέα για το OPeN LOVe COMMUNITY FeSTIVAL προέκυψε από αντίστοιχα ευρωπαϊκά φεστιβάλ που υποστηρίζουν μέσα από ποικίλες δράσεις την ελεύθερη σεξουαλικότητα και τον ερωτισμό σε όλες τις εκφάνσεις του. Όραμά μας αποτελεί αυτό το πρώτο μας εγχείρημα να ανοίξει το δρόμο για μια ετήσια συνάντηση που θα περικλείει, θα δίνει βήμα, θα αγκαλιάζει και θα υποστηρίζει με ανεκτικότητα, αποδοχή και ανοικτότητα όλες τις συναινετικές σεξουαλικές και ερωτικές πρακτικές, επιλογές και σχήματα.

Την πρώτη αυτή χρονιά αποφασίσαμε να αγγίξουμε το ανεξάντλητο πεδίο της ιερής σεξουαλικότητας μέσα από εργαστήρια, διαλογισμούς και πρακτικές Τάντρα. Προσκαλέσαμε συντονιστές Τάντρα και θεραπευτές, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό, να παρουσιάσουν τις προσεγγίσεις τους και να οργανώσουν συναντήσεις και workshops, με στόχο να βιώσουν οι συμμετέχοντες την ιερή σεξουαλικότητα μέσα σε ένα βαθιά θεραπευτικό πλαίσιο αποδοχής και συναίνεσης, χαράς και αποδέσμευσης από προσδιορισμούς και στερεότυπα. 

Πιστεύουμε πως το άνοιγμα στην απόλαυση, στη σύνδεση και στην καλλιέργεια της άνευ όρων αγάπης, θα δημιουργήσει πεδίο απελευθέρωσης, θεραπείας και εν τέλει θα οδηγήσει την ομάδα στην ανακάλυψη μιας βαθύτερης, πληρέστερης και ζωογόνας σεξουαλικής ζωής.

Σας προσκαλούμε να έρθετε με την καλή σας διάθεση και την ολάνοιχτη καρδιά σας να χτίσουμε μια πολύ δυνατή, φωτεινή και ερωτική ενέργεια στην πρώτη μας συνάντηση. Με όχημα τα σώματά μας θα ταξιδέψουμε στην πάντα ανθισμένη και καρποφόρα γη του ιερού ερωτισμού, εκεί που η ταυτότητα και οι κάθε είδους ιδιότητες καίγονται στην πυρά της διεύρυνσης.



Βιογραφικό σημείωμα για την Δέσποινα Παλαμάρη 
.
Βαδίζει αρκετά χρόνια στο ταντρικό μονοπάτι και συντονίζει Βιωματικά Σεμινάρια Αυτοβελτίωσης μέσω της Ηχοθεραπείας και της Τάντρα.
● Είναι εκπαιδεύτρια και ιδρυτικό στέλεχος της σχολής "The Alchemy of Living" που αφορά επαγγελματικές σπουδές πάνω στην Ταντρική και την Θεραπευτική Αλχημεία  
● Διδάσκει Θεραπευτική Γιόγκα, τεχνικές χαλάρωσης και διαφορετικά είδη διαλογισμού (μέσω της αναπνοής, της κίνησης, των θεραπευτικών οραματισμών, των ήχων, της σιωπής)



Η αγάπη της για τον Άνθρωπο και η πίστη της ότι ο καθένας έχει την ικανότητα να θεραπεύει τον εαυτό του την οδήγησαν στο να δημιουργήσει τα blog:
Tantra Yoga events (http://tantra-yoga-events.blogspot.com/)
Pulse of Love (http://pulseoflove.blogspot.com/)
Νεο κρανιοϊερή θεραπεία (http://neocraniosacral.blogspot.com/)
ώστε να μοιράζεται τη γνώση της με όποιον ενδιαφέρεται να περπατήσει το αυτογνωσιακό μονοπάτι αναζητώντας γαλήνη και πληρότητα.

Αρθρογραφώντας για τον άνθρωπο και έχοντας όλη την δεκαπενταετή γνώση από τα βιωματικά σεμινάρια που συντόνιζε δημιούργησε "Το Φιλί της Πεταλούδας". Ένα ολοκληρωμένο σύστημα από βιωματικά σεμινάρια αυτοβελτίωσης και φυσικά το αντίστοιχο βιβλίο με αυτοθεραπευτικές διαλογιστικές τεχνικές.

H Δέσποινα Παλαμάρη είναι ακόμη:
● Απόφοιτος του ινστιτούτου Νεο-κρανιοϊερής Θεραπείας
(Bασική εκπαίδευση και 5 επίπεδα advanced)
● Ηχοθεραπεύτρια και μέλος της ακαδημίας του Peter Hess
(Ηχομασάζ & Συμβουλευτική μέσω του ήχου)
● Ενεργειακή θεραπεύτρια (master teacher Oshui Reiki & Karuna Reiki)


Επικοινωνία: 6973- 216895
Facebook: https://www.facebook.com/despoina.palamari