Pulse of love 10/12/2013

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Tantra και Ήχος: Ταντρική Αλχημεία

Εξισορροπώντας την αρσενική και την θηλυκή ενέργεια μέσα μας


Τέταρτη 27 Ιουνίου

20:15 -23:00

Αλκαμένους 175
(μετρό Αττική)

Όταν συναντιούνται δύο άνθρωποι συναντιούνται δύο κόσμοι. Αυτό δεν είναι κάτι απλό, είναι το πιο σύνθετο πράγμα. Μέσα του, ο κάθε άνθρωπος είναι ένας ολόκληρος κόσμος, ένα μυστήριο με συνυφασμένο το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του. 

Η αρσενική και η θηλυκή ενέργεια βρίσκεται μέσα στον καθένα μας και αποτελεί μέρος του μυστηρίου της εσωτερικής μας πραγματικότητας. Η αρμονική τους σχέση, η ισορροπία του γιν και του γιανγκ είναι η αφετηρία για μια χαρούμενη και ολοκληρωμένη ζωή γιατί μόνο τότε μπορούμε να διαμορφώσουμε μια σχέση αγάπης με τον εαυτό μας. 

Διαφορετικά θα βρισκόμαστε σε σύγχυση, βιώνοντας έναν διαχωρισμό, μια εσωτερική εμπόλεμη κατάσταση, που τις περισσότερες φορές δεν μπορούμε καν να ερμηνεύσουμε και μας οδηγεί σε μια καθημερινότητα που μας απομακρύνει από τη Χαρά και την Αγάπη.


Την Τέταρτη 27 Ιουνίου ταξιδεύοντας διαλογιστικά στο ταντρικό μονοπάτι με την συνοδεία των ήχων του γκογκ και αφηνώμενοι στην θεραπευτική αγκαλιά της αγάπης θα ρίξουμε μια μάτια στο εσωτερικό μας Σύμπαν και κατανοώντας τη διαφορετικότητα των δυο ενεργειών, θα τις φέρουμε σε ισορροπία και αρμονία Μεταμορφώνοντας τον Εαυτό μας!

Συντονίστρια: Παλαμάρη Δέσποινα
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 697 321 6895


ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙA

Όσοι ενδιαφέρεστε είναι καλό να κλείσετε εγκαίρως τη θέση συμμετοχής σας 

Τόπος συνάντησης: 
Αλκαμένους 175


(Απέναντι από «το σπίτι του ηθοποιού» και κοντά στο μετρό Αττική)