Pulse of love 10/12/2013

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Ήρθε η ώρα ΕΣΥ να ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

ΑΓΑΠΗΤΗ ΨΥΧΗ
ΞΑΝΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ

Σε εσένα που δεν πιστεύεις πια στην ανθρωπότητα
Σε σένα που με θυμό καταγγέλλεις αυτούς που ζουν με εμπιστοσύνη
Σε σένα που κρίνεις την ελπίδα και τις εκφάνσεις της
Μάθε πως: Η ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ

Είμαι εδώ για να σου μιλήσω. Να αγκαλιάσω βαθιά τις πληγές σου. Πόσος πόνος ζει ακόμα; Ο θυμός σου γίνεται φωτιά. H ψυχή σου ραγισμένη...

Σε σένα που έχεις μνησικακία στην καρδιά σου και δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω σου λέω: Αυτό είναι το κάλεσμα σου. Αυτή είναι η στιγμή σου. Ένα παλιό δοχείο αδρανών και θαμμένων συναισθημάτων που είναι έτοιμο να σπάσει. Αυτός είσαι εσύ τώρα.

Οι ρωγμές είναι οι ανασφάλειές σου, οι ρωγμές είναι οι φόβοι σου.
Και αυτό που συμβαίνει μέσα σου είναι όμορφο... Θύμωσε και μην κρατάς τίποτα. Είναι η Φωτιά των αρχαίων ενσαρκώσεων και ζητά δικαιοσύνη. Η τιμή και η αξιοπρέπεια έρχονται να σε επισκεφτούν γιατί η ψυχή σου είναι Έτοιμη. Οι αρχαίες καταχρήσεις περνούν από αυτόν τον κόσμο τώρα για να ξαναζήσουν στη μήτρα και να εξαλειφθούν για πάντα.


ΑΓΑΠΗΤΗ ΨΥΧΗ ΞΑΝΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΝΕΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ 
Αυτό που σε έσπασε και σε έκανε ανίκανο.
Αποδέξου την επιθυμία για εκδίκηση μέσα σου... αποδέξου αυτή τη βαθιά αγωνία, που εξωτερικεύεις μέσα από απογοητεύσεις και δάκρυα...

Είμαι εδώ για να τα στεγνώσω για πάντα. Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω... γιατί αυτή είναι η ώρα. Και το έχεις επιλέξει. Μόνο εσύ.

Το φως σε υποστηρίζει και σου υπενθυμίζει τις επιλογές σου. Το μονοπάτι σου είναι αυτό που ήσουν… και είναι αυτό που είσαι τώρα. Άπειροι κώδικες και αποχρώσεις αλληλεπιδρούν μαζί σου .. στον πόνο των ουλών που σε συντροφεύουν εδώ και καιρό. Δεν χρειάζεται πλέον να ζεις με την παραίτηση!

Αν αποδεχτείς τις σκιές σου, μπορείς να δεις την απεραντοσύνη σου. Αποδέξου κάθε ακανόνιστο χτύπο της καρδιάς σου ... κάθε αυστηρή σου αντίδραση. Είναι απαραίτητο, είναι αναγκαίο.

Κοίτα τον πόνο αυτού του κόσμου.. γιατί είναι και δικός σου.
Και τώρα είναι γυμνός. Πλήρως εκτεθειμένος ... στο φως του ήλιου.
Τίποτα δεν μπορεί να κρυφτεί ακόμα.

Η προσωπικότητά σου πέφτει. Τα παρατάει
Γιατί είναι καιρός ΕΣΥ να ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
Εάν έχεις κάποια δυσπιστία για την ανθρωπότητα είναι επειδή δεν εμπιστεύεσαι ακόμα τον εαυτό σου. Όχι αρκετά. Οι καταχρήσεις του παρελθόντος έχουν σπείρει την ευθραυστότητά σου. Και την έκαναν να μεγαλώσει.

Και τώρα είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να κόψεις αυτές τις βαθιές ρίζες. Κόφτες... Και φύγε από αυτή την ακινησία σου.

Υπάρχει γόνιμο έδαφος γύρω σου που σε περιμένει. Και νέους σπόρους για τροφή. Θα τους δεις να μεγαλώνουν αυτό είναι σίγουρο. Είναι καιρός να αγκαλιάσεις επιτέλους τον εαυτό σου και να διεκδικήσεις τη δύναμή σου.

Την Δύναμη σου
Το μεγαλείο σου

Η προσωπική σου και όμορφη Έκφραση αυτού που ΕΙΝΑΙ του οποίου είσαι μέρος και δημιουργός. Με την δική σου Δύναμη μπορείς να ανατρέψεις τη σκεπτικιστική άποψη αυτού του κόσμου.

Είσαι η μνησικακία που ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ και γίνεται η Γέφυρα με τα Βασίλεια που άφησες για να είσαι εδώ. Αυτή είναι η ΕΥΚΑΙΡΙΑ σου Και να ξέρεις: είναι ό,τι πιο σημαντικό μπορείς να έχεις.

Ήρθε η ώρα για ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! 
Είναι καιρός για εκφράσεις αληθινής δύναμης. Επανασυνδέσου με το Αληθινό Όραμα. Και προχώρησε σε αυτόν τον κόσμο με ευγνωμοσύνη και δύναμη. Δεν είσαι εδώ για να περιοριστείς ακόμα!

Πέρασε από αυτήν την Πόρτα. Η ώρα της παραίτησης τελείωσε. Μη στεναχωριέσαι άλλο. Ξανασήκω και συνέχισε...

Δεν ξέρεις πόσες δυνατότητες υπάρχουν μέσα σου!
Δεν ξέρεις τη δύναμή σου!
Αλλά σου λέω: θα έρθει η στιγμή που θα το θυμηθείς
ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΛΟΓΑ

Θεϊκή Φωτιά που Βαδίζει τη Γη
Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΤΩΡΑ...
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ

💎 Μarika Moretto