Pulse of love 10/12/2013

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Η βαθιά οικειότητα μπορεί να ξυπνήσει όλες τις αισθαντικές αποχρώσεις των κυττάρων σου

Για να βιώσεις μια υπερβατική εμπειρία στην ερωτική σου επαφή δεν χρειάζεται να μάθεις νέες ερωτικές στάσεις, να χρησιμοποιείς περίεργα props ή να πετύχεις καλύτερους οργασμούς. 


Περισσότερο έχει να κάνει με την οικειότητα, με το να είσαι και να νιώθεις ορατός, να έχεις πλήρη παρουσία σε όλη την διάρκεια της διαδικασίας ώστε η μεταξύ σας σύνδεση να γίνεται σε βαθύτερο επίπεδο. 

Μια υπερβατική εμπειρία συμβαίνει όταν οι ψυχές ξετυλίγονται εκστατικά για να αγγιχτούν, να ενωθούν και να γίνουν ένα, μέσα στον κοινό παλμικό τους ρυθμό.

Η αλήθεια είναι, ότι οι περισσότεροι από εμάς, φυγάδες του έρωτα και της αγάπης, φοβόμαστε το άνοιγμα καρδιάς που απαιτείται για αυτό το είδος οικειότητας. Οπότε, ασυνείδητα μουδιάζουμε συναισθηματικά και αποφεύγουμε να συνδεόμαστε σε βαθύτερο επίπεδο, μένοντας μόνο στην επιφανειακή σύνδεση της σεξουαλικής επαφής όπως την έχουμε μάθει μέχρι τώρα.

Χρειάζεται θάρρος και μεγάλη δύναμη στο να παίρνεις το ρίσκο της αγάπης  και να βγαίνεις προς τα έξω γυμνός, με όλους τους τρόπους. Να δημιουργείς μαζί με τον σύντροφό σου έναν ασφαλή χώρο σεβασμού, εμπιστοσύνης,  ευαλωτότητας και να επιτρέπεται στα πιο τρυφερά, στα πιο  ευάλωτα μέρη σας να συναντηθούν… Να βλέπει ο ένας τον άλλον ολοκληρωτικά, μέχρι τα βάθη της ψυχής του.

Χρειάζεται  δύναμη να αναλαμβάνεις την ευθύνη της ευχαρίστησης κάποιου άλλου, να του ξυπνάς όλες τις αισθαντικές αποχρώσεις των κυττάρων του εκεί που η μαγεία, του να είσαι αληθινά παρών (στον εαυτό σου, στον σύντροφό σου, στη στιγμή), δίνει χώρο σε μια ειλικρινή, χαρούμενη, αυθόρμητη και παιχνιδιάρικη οικειότητα. Και μέσα από αυτήν την οικειότητα να οδηγείστε στους πιο βαθείς οργασμούς σας και παραδιδόμενοι στην Ύπαρξη ολοκληρωτικά να βιώνεται τα δώρα της κοσμικής ένωσης σας. 

Η βαθιά ευχαρίστηση δεν συμβαίνει, ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ και είναι εξ ολοκλήρου μια δουλειά από μέσα.
 
Έχει να κάνει με τον τρόπο που συνδέεσαι με τους άλλους στην καθημερινότητά σου, με το τι πραγματικά σε ζωντανεύει, τι σου φέρνει χαρά, με το πόσο αγαπάς το σώμα και τον εαυτό σου. Ναι! Όσο περίεργο κι αν ακούγεται όλα ξεκινούν από την οικειότητα και την ποιότητα της σύνδεσης που έχεις με τον εαυτό σου.

Γι’ αυτό χρειάζεται από την αρχή να μάθεις να αναπνέεις βαθιά για να κρατάς το σώμα σου ζωντανό. Να εξασκηθείς στην τέχνη του να ακούς και να εξερευνάς βαθύτερα, είτε μόνος/η είτε με τον σύντροφό σου, το μονοπάτι της αγάπης και του διαλογισμού. Να εκφράζεις ότι αισθάνεσαι. Αναπνέοντας και χορεύοντας με τον εαυτό σου, με τον σύντροφό σου, με την Ύπαρξη, να  εξασκήσεις μια πιο φροντιστική επικοινωνία. Λεκτική ή μη λεκτική.

Να επιτρέψεις στην χαρά και στον ενθουσιασμό να γίνουν μέρος της ζωής σου και να καλωσορίσεις την ενέργειας της Ζωής. Να αφουγκράζεσαι το σώμα σου και να αντιλαμβάνεσαι τον φυσικό ρυθμό του… Να σε αγγίζεις και να σε αγαπάς με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους γνωρίζοντας τι σου δίνει πραγματικά ευχαρίστηση. 

Να βουτήξεις θαρραλέα σε ένα ιδιαίτερο πεδίο όπου ο διαλογισμός φέρνει την αγάπη και η αγάπη τον διαλογισμό. Εκεί όπου το άγγιγμα γίνεται διαλογισμός. Το χάδι γίνεται διαλογισμός, το φιλί σου γίνεται διαλογισμός.

Και οπωσδήποτε χρειάζεται το «Επιβραδύνω και απολαμβάνω» να γίνει το ερωτικό motto σου και να εκπαιδευτείς στην βραδύτητα, στην απαλότητα και διευρύνοντας την συνείδησή σου να οδηγηθείς σε μια τέτοια βαθύτητα που να νιώθεις τις οργασμικές αισθήσεις, που θα αναδύονται από τα βάθη σου, να κάνουν το σώμα σου να ριγεί και όλη την ύπαρξή σου να λιποθυμά οργασμικά…

namaste
despoina palamari

πηγή: https://www.omorfizoi.gr/