Pulse of love 10/12/2013

Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Οι άνθρωποι φοβούνται τη λύπη τους πολύ περισσότερο από κάθε άλλο συναίσθημα.

"The Alchemy of Living": Επαγγελματικές σπουδές για Συντονιστές Βιωματικών Σεμιναρίων & Θεραπευτές

Οι άνθρωποι, όσο περίεργο κι αν φαίνεται, φοβούνται τη λύπη τους πολύ περισσότερο από κάθε άλλο συναίσθημα. Αυτό συμβαίνει γιατί ο φόβος είναι συνδεδεμένος με το βάθος της λύπης. Και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι αν δεν συγκρατηθούν, αν δεν ελέγξουν το τι αισθάνονται, θα βυθιστούν στα βάθη της απελπισίας, χωρίς καμιά ελπίδα να ξαναβγούν.

Όμως η αλήθεια είναι ότι αν δεν επιτρέψουν στον εαυτό τους να νιώσει την λύπη, την απελπισία, θα σπαταλήσουν τη ζωή τους αγωνιζόμενοι να σταθούν όρθιοι, χωρίς καμιά αίσθηση ασφάλειας και φυσικά χωρίς να μπορούν να χαίρονται και να απολαμβάνουν.

Γιατί για να μπορέσεις να γευτείς τη χαρά, για να μπορέσεις να απολαύσεις τον εαυτό σου, τον έρωτα, τα δώρα που σου προσφέρει η ζωή καθημερινά χρειάζεται πρώτα να βυθιστείς στη γόνιμη γη της λύπης σου, να αγκαλιάσεις τον πονεμένο εαυτό σου και να τον φέρεις επάνω στη χαρά της ζωής. 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤOY ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ "The Alchemy of Living" (για Συντονιστές Βιωματικών Σεμιναρίων & Θεραπευτές)

H ΝΕΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ



ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

πληροφορίες 


namaste
despoina palamari