Pulse of love 10/12/2013

Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

«Μήπως έχεις ξεχάσει να χαίρεσαι;»

Είμαστε πλάσματα της γης που τους έχει δοθεί ζωή από το πνεύμα του Σύμπαντος. Η ανθρώπινη ιδιότητά μας, το πόσο αφηνόμαστε στην ζωή αλλά και στις μοναδικές ικανότητες με τις οποίες γεννηθήκαμε, εξαρτάται από την επαφή μας με τη γη. Όταν τη χάνουμε γινόμαστε καταστροφικοί. Χάνουμε την σύνδεσή μας με τους άλλους ανθρώπους και τα άλλα πλάσματα και αρνιόμαστε την κοινή μας προέλευση. Απομονωνόμαστε στο κεφάλι μας, σ' έναν κόσμο δημιουργημένο από το μυαλό μας όπου θεωρούμε (χωρίς καν να το ομολογούμε) τον εαυτό μας σπουδαίο, παντοδύναμο και αθάνατο. Όσο πιο πολύ αποσυρόμαστε από το έδαφος τόσο πιο πολύ μεγαλώνει η ψευδής αίσθηση της σπουδαιότητάς μας.

Σε αυτόν τον κόσμο που αποσυρόμαστε για να μην πονάμε, όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται, συνδεόμαστε όλο και περισσότερο με τον πόνο και χάνουμε την επαφή με τον σωματικό εαυτό μας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χάνουμε την σύνδεση με την σεξουαλικότητα και την χαρά μας γιατί παγώνουμε μέσα μας την φλόγα της ζωής. 🙏🌺🔥 Θυμήσου: Στη βάση της δημιουργικότητάς σου, στο οργασμικό σου κέντρο, βρίσκεται η έκστασή σου.
Όσο αποκηρύσσεις την ιδέα ότι μέσα σου, υπάρχει κάτι άγριο που είναι όμορφο και αποτελεί την πηγή για την ουσιαστική σου έμπνευση τόσο περισσότερο θα επιτρέπεις να παγώνει η ενέργεια στο σώμα σου και να αποσυνδέεσαι από την Χαρά σου. 🙏🌺🔥 Τρίτη 15 Ιουνίου στις 21:00
Online workshop: «Μήπως έχεις ξεχάσει να χαίρεσαι;»
Για να μπορείς να παραμένεις συνδεδεμένος με την Χαρά της ΖΩΗΣ
despoina palamari
namaste