Pulse of love 10/12/2013

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Φτιάχνοντας υγιείς ερωτικές σχέσεις

 ONLINE σεμινάριο μέσω  zoom 


Φτιάχνοντας υγιείς ερωτικές σχέσεις 

Δευτέρα  11 & 25 Ιανουαρίου 
στις 20:00
Επαφή με τις αρχετυπικές μορφές του  εσωτερικού μας άντρα & της εσωτερικής μας γυναίκας


Μέρος 2ο 
Δευτέρα  8 & 22  Φεβρουαρίου 
στις 20:00
Μυστικά για επιτυχημένες ερωτικές σχέσεις


Όλοι οι άνθρωποι ζητάμε να δημιουργήσουμε την τέλεια ερωτική σχέση. Και οι περισσότεροι από εμάς ψάχνουμε το άλλο μας μισό για να τα καταφέρουμε.

Αυτό που δεν ξέρουμε είναι ότι το άλλο μας μισό είναι μέσα μας.

Είναι η αρχετυπική μορφή του  εσωτερικού μας άντρα ή της εσωτερικής μας γυναίκας. Και όσο αποφεύγουμε να τις συναντήσουμε τόσο καθυστερούμε να βιώσουμε την πληρότητα στις συντροφικές μας σχέσεις.

Αυτες οι συναντήσεις θα μας βοηθησουν να κατανοήσουμε τον άντρα και τη γυναίκα μέσα μας και να μπορέσουμε να αναπτύξουμε όλες τις ποιότητές μας για να καλέσουμε τον κατάλληλο σύντροφο στην ζωή μας ή αν έχουμε σύντροφο, να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια όμορφη ερωτική αρμονία μεταξύ μας και να χτίσουμε αρμονικές σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω μας.


Δευτέρα  11 & 25 Ιανουαρίου 
Επαφή με τις αρχετυπικές μορφές του  εσωτερικού μας άντρα & της εσωτερικής μας γυναίκας

Η εξωτερική πραγματικότητα είναι ένα καθρέφτισμα του εσωτερικού μας κόσμου και ο σύντροφός μας καθρεφτίζει την εσωτερική εικόνα που έχουμε στην ψυχή μας για το αντίθετο φύλο.

Την Δευτέρα  11 Ιανουαρίου μέσα από μια θεραπευτική διαδικασία θα έρθουμε σε επαφή μαζί τους και θα πάρουμε από αυτές πληροφορίες για τη ζωή μας. 
Θα δούμε με ποιον τρόπο επηρεάζουν την συμπεριφορά μας στην καθημερινότητα και πως μπορούμε να τις προσεγγίσουμε και να θεραπεύουμε τις πληγές τους ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε την μεταξύ τους σχέση σε αρμονία  και να βιώνουμε αγάπη και πληρότητα στις συντροφικές μας σχέσεις.

Την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου θα συνεχίσουμε να εξερευνούμε την ενέργεια τους για να κατανοήσουμε καλύτερα με ποιον τρόπο συμπεριφέρονται και αντιδρούν ο εσωτερικός μας άνδρας και η εσωτερική μας γυναίκα, να ενδυναμώσουμε την πιο αδύναμη από τις δυο αρχετυπική μορφή και να φέρουμε στην σχέση τους ισορροπία και αρμονία ούτως ώστε οι επιλογές που κάνουμε στη ζωή μας να αποκτήσουν δύναμη και διαύγεια.



Μέρος 2ο 

Δευτέρα  8 & 22  Φεβρουαρίου 

Μυστικά για επιτυχημένες ερωτικές σχέσεις

Η εμπειρία των δυο προηγούμενων συναντήσεων με τα αρχέτυπα του  εσωτερικού μας άντρα και της εσωτερικής μας γυναίκας θα μας βοηθήσει στις δυο επόμενες συναντήσεις μας, να κατανοήσουμε εκείνα τα μυστικά που μπορούν να βελτιώσουν την ερωτική μας σχέση και να την κάνουν ικανή να κρατήσει αναμμένη την φλόγα του έρωτα σε βάθος χρόνου.

H κάθε συνάντηση θα έχει διάρκεια 90’ 
και η συμμετοχή σε αυτήν θα είναι 15 ευρώ

Όποιος/α ενδιαφέρεται για περισσότερες πληροφορίες 
ας επικοινωνήσει μαζί μου ειτε στο messenger είτε στο 6973216895

namaste 
despoina palamari