Pulse of love 10/12/2013

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Ο Ιός μας δίνει την ευκαιρία να αναμετρηθούμε με τον εαυτό μας.

"Λίγοι θα αναληφθούν"
Αυτή η φράση δεν ανήκει στο Φως. 
Eίναι γεμάτη κρίση και εμπεριέχει φόβο. Ο καθένας μπορεί και είναι σε θέση να αναληφθεί. Οι πόρτες παραμένουν ανοιχτές για όσους επιθυμούν να μεγαλώσουν. Και είναι εξίσου σίγουρο, ότι αυτό το άλμα, ωστόσο, θα είναι  επιλογή της κάθε ψυχής.

"Υπάρχουν πάρα πολλοί μη αφυπνισμένοι"
Και αυτή είναι μια πρόταση που δεν υπαγορεύεται από το Φως.
Το να λέτε πάρα πολλά δεν σημαίνει τίποτα, καθώς η αλλαγή είναι πάντα πιο γρήγορη για όλους, οι ευκαιρίες για εξέλιξη αυξάνονται κάθε στιγμή περισσότερο για τον καθένα μας. Είναι όλα πολύ γρήγορα, κάνουμε τεράστια άλματα επίγνωσης και συμβαίνουν μέσα σε λίγες ώρες, σε λίγες μέρες. Άρα όλα είναι δυνατά, τώρα περισσότερο από πριν.

Δεν είναι αγώνας, δεν υπάρχει χρονικό όριο.
Είμαστε στη μέση της μετάβασης του μετασχηματισμού.
Περνάμε από μια μέση γη μετασχηματισμού των σκιών μας, των ακαμψιών μας, των συμβιβασμών μας, των φόβων μας. Είναι η αναμέτρηση με τους εαυτούς μας.

Αυτό σημαίνει ότι το Φως είναι ισχυρότερο και αναγκάζει τον πόνο του καθενός να βγει προς τα έξω και να επουλωθεί.

Μην με ρωτάτε πόσο θα χρειαστεί αυτή η διαδικασία μετασχηματισμού. Ο συγχρονισμός ανήκει στην προσδοκία. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας όσο το δυνατόν περισσότερο, να είστε ταπεινοί με τον εαυτό σας και έτοιμοι να αναρωτηθείτε: Ποιος Είμαι

Εγκαταλείψτε την κρίση των άλλων, κρίση σε οποιαδήποτε μορφή.
Η κρίση είναι χωρισμός.

Μην επιβάλλετε την αλήθεια σας σε άλλους, ο καθένας πρέπει να κάνει τα δικά του βήματα, με τις δικές του ικανότητες... 
Ο καθένας μας πρέπει να κάνει τις δικές του επιλογές ελεύθερα και να ξεπεράσει τα όρια του. Ο καθένας μας έχει τις δικές του πληγές που επηρεάζουν συνήθειες, συμπεριφορές και  πτυχές της προσωπικότητας του που χτίστηκαν εδώ, σε αυτόν τον κόσμο.

Ήρθε η ώρα για απαλότητα.

Χρειάζεται μαζί γλυκύτητα και δύναμη. Δύναμη που πρέπει να μεταδοθεί σε εκείνους που δεν έχουν, γλυκύτητα για να εξομαλύνει τις πιο κρύες γωνιές εκείνων που δεν γνωρίζουν την αγάπη.
Και αυτό πρέπει να γίνει τώρα. Τώρα.

Δεν προσπαθούμε να αλλάξουμε τους άλλους, αλλάζουμε τον εαυτό μας.

Γινόμαστε ελεύθεροι μέσα μας και δίνουμε ελευθερία σε άλλους. Ελευθερία έκφρασης, γνώμης, επιλογής. Όλα αυτά μοιάζουν με παράδοση σε σας, μοιάζει με έλλειψη δύναμης, θάρρους; Όλα αυτά φαίνονται αντιπαραγωγικά για εσάς αλλά αυτό δεν ισχύει καθόλου.
Αντίθετα... 
Ακριβώς σε αυτήν την απαλότητα, όπου τα διανοητικά σχήματα που απομακρύνουν την ανθρωπότητα κατεδαφίζονται για πάντα, θα υπάρχει Ένωση. Μια Νέα Ένωση.

Η κρίση (κριτική) μας χωρίζει, η κρίση είναι ο μόνος πραγματικός αντίπαλος. Ας την θεραπεύσουμε μέσα μας και ας την αφήσουμε για πάντα. 

Αν παρατηρήσετε από απόσταση το τι συμβαίνει θα καταλάβετε ότι ο μόνος σκοπός όλων αυτών είναι η Αγάπη. Πάντα και σε κάθε περίπτωση είναι η Αγάπη. Εκείνη η Αγάπη που δεν κρίνει, που δεν εγκαταλείπει, που δεν εκδικείται, που δεν γνωρίζει τον θυμό. 

Το φως αγαπά απλά όλα τα πλάσματά του και αγαπά αυτόν τον κόσμο με ένθερμο τρόπο. Επιστρέφουμε τώρα σε αυτό που πραγματικά είμαστε: Παιδιά του Ουρανού και της Γης σε Ειρήνη.

Μην συγχέετε την ανοχή με την καλοσύνη, και μην αναγκάζετε τον εαυτό σας σε συμπεριφορές που δεν αισθάνεστε πραγματικά. Αποσυναρμολογήστε κάθε λάθος προδιάθεσή σας, κάθε μάσκα που επιβάλλετε στον εαυτό σας για να αλληλεπιδράσετε με το ν εξωτερικό κόσμο. Απλώς να είστε συνεπείς με την καρδιά σας και πηγαίνετε προς αυτή την κατεύθυνση.

Όλοι θα καθοδηγηθούμε στις μικρότερες λεπτομέρειες για να εξελιχθούμε και να πάμε όλο και πιο ψηλά.

Η αναμονή μας είναι η Νέα Γη, 
που δεν απέχει πολύ από εδώ αλλά υπάρχει ήδη κάτω από τα πόδια μας. Η Γη περιμένει υπομονετικά να μεγαλώσουμε λίγο περισσότερο, για να προχωρήσουμε μαζί στη δημιουργία ενός νέου παραδείσου, μιας νέας Εδέμ.
Και έτσι είναι
 
Μαρίκα Μορέτο