Pulse of love 10/12/2013

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

«Μένω σπίτι και θεραπεύομαι…» - Ενεργειακός καθαρισμός του σπιτιού μας

Είμαστε πολλές ώρες μέσα στο σπίτι μας, σχεδόν 24 αν δεν κάνω λάθος, γιατί ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και χρειαζόμαστε να έχουμε καλή ενέργεια στον χώρο μας.

Το να ανοίγουμε τα παράθυρα και να ανανεώνετε ο αέρας είναι ο πιο γνωστός τρόπος. Κάποιοι γνωρίζουν και την ενεργειακή, καθαριστική αξία που έχει  το κάψιμο του φασκόμηλου με λιβάνι. Όμως υπάρχει και ένας άλλος διαφορετικός που δεν καθαρίζει μόνο αλλά μπορεί και να θεραπεύει την ενέργεια του σπιτιού μας. 

Δεδομένου ότι όλη η ύλη αποτελείται από διαφορετικές συχνότητες έχουμε τη δυνατότητα να με τον ήχο να δημιουργήσουμε στο σπίτι μας μια διαφορετική ενεργειακή συχνότητα που θα μας οδηγήσει το να βιώνουμε με τελείως διαφορετικό τρόπο την πραγματικότητα. 

Διάφορες μελέτες έχουν δείξει ότι τα mantra και οι γρηγοριανοί ύμνοι δεν έχουν μόνο κάποια θετική επίδραση στα κύματα του εγκεφάλου μας αλλά μπορούν να ησυχάζουν και να «θεραπεύουν» την ενέργεια του σπιτιού μας. Μπορούν να προσδώσουν μια ησυχία στην ατμόσφαιρα που υπάρχει στο σπίτι μας, να κατευνάζουν την ανησυχία μας και να μας προκαλούν ένα αίσθημα εσωτερικής ηρεμίας.

Η ιερή συλλαβή «ΟΜ» ή το «ΑΜΗΝ» ή το «Ελέησον με ο Θεός» για παράδειγμα συντονίζουν θεραπευτικά  το ενεργειακό πεδίο είτε του χώρου που ζούμε είτε το δικό μας, καθαρίζουν τον μυαλό μας, ηρεμούν το πνεύμα μας και μας βοηθούν να έχουμε ειρήνη μέσα μας 

Επιλέξτε τον ψαλμό που σας αρέσει και αφήστε τον να ακουστεί αρκετή ώρα μέσα στο σπίτι σας ώστε να διώξετε όλες τις φοβικές ενέργειες που γεννά ο «ΙΟΣ» και η πραγματικότητα γύρω μας…

Τραγουδήστε το Om ή το Αμήν αν θέλετε και μπορείτε να νιώσετε την δόνησή τους στο μυαλό και την καρδιά σας

namaste
despoina palamari