Pulse of love 10/12/2013

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Η πέτρα σαν θεραπευτής

Τα πάντα γύρω μας λοιπόν είναι φτιαγμένα από κρυστάλλους, και τα κρύσταλλα είναι πολύ πιο παλαιά σε ηλικία από τον άνθρωπο.  

Το ίδιο το ανθρώπινο σώμα  αποτελείται από πολλές κρυσταλλικές δομές που είναι θεμελιώδεις για τη λειτουργία του οργανισμού μας. Ο σκελετός μας αποτελείται από κρυστάλλους Φωσφορικού Ασβεστίου. 

Τα οστά σχηματίζονται από εκατομμύρια μικροσκοπικούς κρυστάλλους (νανοκρυστάλλους) ορυκτού που ονομάζεται Υδροξυλαπατίτης. Διατηρούμε την ισορροπία μας χάρη σε κρυστάλλους Ασβεστίτη ή Αραγονίτη που βρίσκονται στο εσωτερικό μας αυτί.  Αυτοί οι κρύσταλλοι μπορούν να κινούνται σύμφωνα με τον προσανατολισμό του πεδίου βαρύτητας. Τα δόντια μας είναι φτιαγμένα από μικροκρύσταλλα Απατίτη.  Ο αδένας της επίφυσης του ανθρώπινου εγκεφάλου αποτελείται από μικρούς κρυστάλλους οι οποίοι διακρίνονται από τα σκευάσματα Yδροξυλαπατίτη.  

Οι κυβικές, εξαγωνικές και κυλινδρικές μορφολογίες έχουν ταυτοποιηθεί και η ενεργειακή φασματοσκόπηση έδειξε ότι οι κρύσταλλοι περιείχαν τα στοιχεία Ασβέστιο, Άνθρακα και Οξυγόνο. Κάθε κρύσταλλος δονείται σε μια συγκεκριμένη συχνότητα όταν ένα ηλεκτρικό ρεύμα περνά μέσα από αυτόν. Το ρολόι χρησιμοποιεί τη δόνηση ενός κρυστάλλου Χαλαζία για να μετρήσει το χρόνο. Όταν το ηλεκτρικό ρεύμα περάσει από ένα κρύσταλλο, ο κρύσταλλος θα δονηθεί σε 60 hz (60 φορές το δευτερόλεπτο).

Ο άνθρωπος λοιπόν είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τους κρυστάλλους και η σχέση του μαζί τους είναι αμφίδρομη. Ο κρύσταλλος μπορεί να επηρεάσει τον άνθρωπο όταν έρθει σε επαφή μαζί του και ο άνθρωπος επίσης μπορεί να επηρεάσει τον κρύσταλλο αντίστοιχα. Ο άνθρωπος, ο κρύσταλλος αλλά και κάθε τι πάνω στη Γη σύμφωνα με την συχνότητα που πάλλεται, δημιουργεί γύρω του ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο την λεγόμενη αύρα. 

Η αύρα του κρυστάλλου λοιπόν επηρεάζει την αύρα του ανθρώπου και το αντίθετο. 

Έτσι βλέπουμε τον άνθρωπο να χαλαρώνει με ένα κρύσταλλο ροζ χαλαζία και επίσης βλέπουμε κρύσταλλα ή μέταλλα να αλλάζουν χρώμα όταν έρθουν σε επαφή με το ανθρώπινο σώμα. Όταν δεχτούμε λοιπόν την αλήθεια ότι η αύρα υφίσταται, τότε αμέσως μπορούμε να δούμε το πόσο επηρεάζεται ο άνθρωπος από τα πάντα γύρω του και πως και ο ίδιος επηρεάζει τα πάντα. Τα πάντα δονούνται και τα πάντα έχουν αύρα και αλληλεπιδρούν. Έτσι σκεπτόμενοι καταλαβαίνουμε πόσο μας επηρεάζει κάθε τι με το οποίο ερχόμαστε σε επαφή και στην προκειμένη περίπτωση με τους κρυστάλλους.

Η κρυσταλλική θεραπεία είναι μία φυσική μέθοδος ίασης που βασίζεται στα ορυκτά και στους κρυστάλλους καθώς επίσης και στην συμπαντική ενέργεια που γειώνεται στον άνθρωπο μέσα από αυτά. Τα ορυκτά και οι κρύσταλλοι είναι τα ίδια πηγές φωτός, δονήσεων και ενέργειας.  Όλα όσα μας περιβάλλουν, η φύση και τα στοιχεία της, τα κτίρια, κάθε αντικείμενο μικρό ή μεγάλο, πάλλεται κι εκπέμπει τη δική του ενέργεια. 

Τα κρύσταλλα λοιπόν, λαμβάνοντας την συμπαντική ενέργεια και εμπλουτίζοντας την με τις δικές τους δονήσεις και κραδασμούς την κατευθύνουν στην ανθρώπινη αύρα φέρνοντας σιγά σιγά τον καθαρισμό της περιοχής που ακουμπούν, την χαλάρωση και έτσι τελικά την ίαση.  Ταυτόχρονα λαμβάνουν από τον άνθρωπο πάλι μέσα από την αύρα του τοξίνες και άλλα περιττά τα οποία καθαρίζουν με τις δικές τους δονήσεις. Τα ανιόντα του κρυστάλλου ελκύουν τις τοξίνες και τις αναγκάζουν να φύγουν. Ο άνθρωπος λοιπόν κάνοντας κρυσταλλοθεραπεία αν μη τι άλλο απελευθερώνεται από τις τοξίνες του.  

Ανάλογα με τη χημική τους σύσταση απελευθερώνονται ανόργανα άλατα και στοιχεία που το σώμα ίσως να χρειάζεται και έτσι έχουμε θεραπευτική παρέμβαση του ορυκτού στο φυσικό μας σώμα ( σώμα με σώμα δηλαδή ). Η ενέργεια περνάει μέσα από την δομή του ορυκτού, παίρνει πληροφορίες από όσα έχουν αποτυπωθεί στην αύρα του και με θεραπευτική πάντα πρόθεση,  λειτουργεί στο σημείο που έχει τοποθετηθεί.

Οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας μπορούν να επηρεάσουν το σώμα μας ή αλλιώς τους κρυστάλλους του σώματός μας με καλό ή με όχι τόσο καλό τρόπο. Εάν ζούμε με τρόπο ώστε να μπορούμε για παράδειγμα να κρυσταλλώσουμε το ουρικό οξύ και αυτή η κρυστάλλωση να έχει σαν αποτέλεσμα την ρευματική νόσο τότε φανταστείτε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε. 

Έχουμε άπειρες θετικές και αρνητικές δυνατότητες στο τι μπορούμε να κάνουμε.

Η ισχυρή ενέργεια των λίθων, ξεμπλοκάρει τα ενεργειακά μας κέντρα και εξισορροπεί την αύρα, βοηθώντας έτσι να προλάβουμε τις ασθένειες.  Χρησιμοποιώντας τους λίθους πάνω μας δεν είναι κάτι ξένο από μας, παρά κάτι που το σώμα μας γνωρίζει αφού όπως είπα και προηγουμένως το ανθρώπινο σώμα είναι φτιαγμένο και το ίδιο από ορυκτά. Είμαστε κρυσταλλικοί και γι αυτό ακριβώς τα κρύσταλλα μπορούν να μας βοηθήσουν με τον καλύτερο και γρηγορότερο τρόπο.  

Η κρυσταλλική θεραπεία δεν αντικαθιστά και δεν καταργεί κανενός άλλου είδους θεραπεία-ιατρική και δεν συνίσταται να αγνοείτε τυχόν ιατρικές οδηγίες. Έχοντας τώρα κάποιος κρύσταλλα στον χώρο του πετυχαίνει να αλλάξει όλη την ενέργεια του χώρου. Το περιβάλλον γίνεται κατάλληλο, υγιές και εξισορροπημένο για τα άτομα που κατοικούν ή εργάζονται εκεί. Κάθε τι και κάθε ένας ξεχωριστά και όλα μαζί δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας. 

Το ορυκτό, θα λειτουργήσει σαν φίλτρο απορρόφησης οποιασδήποτε αρνητικότητας στην ατμόσφαιρα. Τα ορυκτά ωθούν την θετική δόνηση που έχουν, στη ζωή μας και στους χώρους που κινούμαστε. Με τους κραδασμούς τους μετουσιώνουν τις ενέργειες που βρίσκονται στο χώρο, οι οποίες μπορεί να δημιουργούν προβλήματα σε όσους ζουν ή εργάζονται εκεί. Πολλές φορές, οι επαγγελματικές δυσκολίες, μπορεί να οφείλονται σε μπλοκαρισμένες ενέργειες που υπάρχουν στο χώρο. Το ορυκτό σαν πηγή φωτός, δονήσεων και ενέργειας θα διατηρεί την καθαρότητα  και τη συνεχή ροή της ζωτικής ενέργειας στο χώρο. 

Η ζωτική αυτή ενέργεια δεν είναι άλλη από την ενέργεια Κι ή Τσι των Κινέζων ή την οργόνη του Βίλχελμ Ράιχ ή την συμπαντική ενέργεια όπως την ονομάζουν οι ομοιοπαθητικοί γιατροί Γιώργος Βυθούλκας και Σπύρος Διαμαντίδης. Είναι η ίδια ενέργεια που οι αρχαίοι Έλληνες ονόμαζαν αιθέρα, οι ινδουιστές πράνα και οι Τσέχοι ψυχοτρονική. Η συμπαντική ενέργεια διεισδύει παντού. Υπάρχει παντού αλλά δεν φαίνεται. Οι πέτρες μπορεί να φαίνονται σαν τα πιο καθιστικά όντα στον πλανήτη, αλλά στο πνευματικό πεδίο, περιέχουν ενεργειακά πεδία που ακτινοβολούν συνεχώς με καθαρή και ζωντανή ενέργεια.  

Η πέτρα είναι η πολυβιταμίνη της ψυχής.

Κανένας κρύσταλλος δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για τυχόν αποφάσεις που λαμβάνει ένα άτομο. Η μόνη ευθύνη που μπορεί να πάρει ένας κρύσταλλος είναι να σας κρατήσει όσο το δυνατόν πιο συνειδητό σε αυτές τις αποφάσεις. Κάθε πέτρα συγχρονίζεται με τον δικό της τρόπο στον ανθρώπινο κραδασμό σε μια προσπάθεια να αποκατασταθεί μέσα σας το εσωτερικό φως.

Όλες οι ενεργειακές εργασίες σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν τη συμβατική ιατρική ή την ψυχολογική διάγνωση και την θεραπεία.

Επικοινωνήστε μαζί μου για τον κρύσταλλο σας!!    
Εμπιστευθείτε λοιπόν την ενέργεια των κρυστάλλων για μία καλύτερη και ομορφότερη ζωή!



SITE