Pulse of love 10/12/2013

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΗΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Ηχο-συναντήσεις 
Κοσμικό Λουτρό & Ταξίδια Φαντασίας

Την  1η και 3η Δευτέρα  κάθε μήνα 
19:15-20:30 

ΙΑΘΕΙΗΝ 
(Θράκης 138 και Αν. Ρωμυλίας)
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 

Την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, αφού ανοίξουμε με την αναπνοή μας τα ενεργειακά κέντρα του σώματός μας (τσάκρα), ώστε να ρέει ομαλά η ενέργεια μέσα μας, θα αφεθούμε στην αγκαλιά των ήχων  και θα μεταμορφωθούμε σε "δέντρα" για να δεχτούμε το θεραπευτικό άγγιγμα του νερού που είναι τροφή όχι μόνο για Σώμα αλλά και για την Καρδιά, τον Νου και το Πνεύμα μας.

Χρειάζεται να ξέρουμε ότι το σώμα μας, ο σωματικός εαυτός μας, είναι το όχημα μέσα από το οποίο εκφράζονται ο συγκινησιακός, ο διανοητικός και ο πνευματικός εαυτός μας. Μέσα στην θεραπευτική αγκαλιά του ήχου  συναντώνται και οι τρεις εαυτοί μας καθώς: 
· Ανοίγει σαν λουλούδι η καρδιά (συναισθηματικός εαυτός), και βγαίνουμε από τον μικρόκοσμο μας για να συνδεθούμε με τους άλλους μέσα από την ποιότητα της αγάπης
· Ησυχάζει ο νους, (διανοητικός εαυτός) και αντιλαμβανόμαστε, σκεπτόμαστε, στοχαζόμαστε και ερμηνεύουμε τις αντιλήψεις μας με καλύτερο τρόπο 
· Περπατάμε στο μονοπάτι του Πνεύματος, (ουσιώδης εαυτός), για να συναντήσουμε ένα θετικό, σοφό και γε­μάτο αγάπη οδηγό που μας θυμίζει την αληθινή μας θεϊκή φύση.

Οι Ηχο-συναντήσεις και το κοσμικό λουτρό είναι μια φανταστική εμπειρία, ένα ταξίδι με ήχους όπου δεν χρειάζονται βιογραφικά, ταυτότητες και προσωπικά διαπιστευτήρια, μόνο η πρόθεση να συναντήσεις τον εαυτό σου. 

Οι ήχοι από τις ηχογαβάθες και τα γκογκ δημιουργούν γύρω σου ένα ενεργειακό θεραπευτικό πεδίο. Ένα θεραπευτικό κουκούλι όπου μέσα του μπορείς με ασφάλεια να αφεθείς, να εμπιστευτείς και να αρχίσεις το εσωτερικό ταξίδι.
Το πόσο βαθιά μπορεί να φτάσεις εξαρτάται από εσένα όμως σίγουρα, καθώς δέχεσαι τα δονητικά αγγίγματα του ήχου, μπαίνοντας σε βαθιά χαλάρωση, θα χαλαρώσει το σώμα σου θα ησυχάσει το μυαλό σου, και θα απελευθερωθεί όλη η ένταση που κουβαλάς από την καθημερινότητα. 


Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη
Πληροφορίες: 6973216895

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ