Pulse of love 10/12/2013

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Τάντρα: Η Τέχνη της Καθημερινής Έκστασης

Βαδίζοντας στο Ταντρικό μονοπάτι

κάθε Τετάρτη 20:00 – 22:30 
«Αλφάβητο Ζωής» 
Απόλλωνος 4 -Σύνταγμα 

Αν θέλεις να νιώσεις το σώμα σου να ξυπνά, τη ζωτική σου ενέργεια να ρέει και να σε παρασύρει σε ένα ερωτικό παιχνίδι με τη ΖΩΗ άσε τις σκέψεις κι έλα μαζί μας σε ένα παιχνιδιάρικο και απολαυστικό ταξίδι στο εδώ και τώρα για να μάθεις: 
Πως μπορείς κλείνοντας τα αυτιά σου στις σειρήνες της δυστυχίας να ξυπνήσεις την ζωτική σου ενέργεια και ανοίγοντας την καρδιά σου να μπεις στον κόσμο της Χαράς... της Ευδαιμονίας!!!
Πως μπορείς να νιώθεις και να επικοινωνείς με το σώμα σου και ζώντας στο τώρα (γείωση) να απολαμβάνεις εκστατικά την κάθε σου στιγμή


Κινητικοί Διαλογισμοί, Βιοενεργειακές Ασκήσεις, Ταντρικές Αναπνευστικές Τεχνικές, Ενεργειακά Μασάζ, και Διαλογιστικά Ταντρικά Παιχνίδια θα μας φέρουν σε επαφή με το σώμα μας, θα απελευθερώσουν την μπλοκαρισμένη μας ενέργεια και θα μας μάθουν πως μπορούμε να μπούμε στον κόσμο της Καθημερινής Έκστασης!!!

Η Τάντρα λέει: Η απόλαυση είναι στιγμιαία, ανήκει στο χρόνο. Η ευδαιμονία είναι μόνιμη και είναι πέρα από το χρόνο. Η απόλαυση έχει αρχή και τέλος. Η ευδαιμονία παραμένει για πάντα. 
Η απόλαυση έρχεται και φεύγει. Η ευδαιμονία δεν έρχεται ποτέ και δεν φεύγει ποτέ. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει περιστασιακά. Βρίσκεται ήδη στον βαθύτερο πυρήνα του είναι σου. Είναι η ίδια σου η συνειδητότητα


ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 19:45

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ. 

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΙΑ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙ


Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη 


Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: 
Κέντρο εκπαίδευσης και συμβουλευτικής 
«Αλφάβητο Ζωής» 
Απόλλωνος 4 (1ος όροφος) Σύνταγμα (3΄ από το μετρό)


Πληροφορίες: 210-33 13 713 & 6973216895

Ειδικές τιμές για ζευγάρια