Pulse of love 10/12/2013

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

” Αυθεντικότητα – Η πυξίδα για το Φως”

Ανώτερη Επικοινωνία με την Ελένη Πιππή

Μετά από μια εξισορρόπηση των ενεργειακών μας κέντρων και έναν υπέροχο διαλογισμό συντονισμού με την καρδιά μας και τους αγγέλους, δημιουργήσαμε έναν όμορφο κύκλο και δηλώσαμε τη πρόθεση να βρεθούμε στην αγκαλιά του Πνεύματος για άλλη μια φορά. Έτσι ο δάσκαλος Germain με την ευθύτητα και την αγάπη που διαθέτει, επέλεξε να μας μιλήσει δίνοντας για άλλη μια φορά την υπενθύμιση πόσο σημαντικό είναι να είμαστε ο εαυτός μας.
Μας καλεί για αρχή να οραματιστούμε χρυσές κλωστές από ενέργεια να εκτείνονται από το λαιμό και την καρδιά μας με κάθε αναπνοή, κάνοντας έναν κύκλο και ταυτόχρονα μια ενεργοποίηση της εσωτερικής μας αλήθειας και αγάπης. Με κάθε αναπνοή οι χρυσές κλωστές ενδυναμώνονται και μας συντονίζουν με την παρουσία του Αρχάγγελου Μιχαήλ που βρίσκεται στο χώρο και μπροστά από τον κάθε έναν μας, ώστε να μας συντονίσει περισσότερο με την εσωτερική μας δύναμη και τη χαρούμενη διάθεση, την αυτοπεποίθηση και τον αυτοσεβασμό μας. Όλα είναι τέλεια έτσι όπως είναι!

GERMAIN
“Καλωσορίζω την όμορφη παρέα σας, με άφθονη αγάπη και χαρά. Να σας θυμίσω για άλλη μια φορά πόσο σημαντικές ψυχές είστε και πως είμαστε δίπλα σας κάθε λεπτό. Σας γνωρίζουμε και μας γνωρίζετε, γνωρίζουμε το φως και τις δυνάμεις σας και σας καλούμε να τις δείτε και εσείς πιο δυναμικά και αποφασιστικά αυτή τη φορά. Καθώς εισπνέετε και εκπνέετε σας καλώ να νιώσετε πόσο ενδυναμώνονται οι χρυσές χορδές που σας ενώνουν μαζί μας αυτή εδώ τη στιγμή.
Είστε τα πάντα, δημιουργημένοι από την ανώτερη σοφία του σύμπαντος, ενωμένοι με την πνευματική σας οικογένεια και έχετε δώσει στη ψυχή σας ερχόμενοι εδώ στη Γη, τη δέσμευση της εξέλιξης και της εξιψωσής σας. Είστε σαν ένα νόμισμα με δύο όψεις, από τη μια πλευρά το πνεύμα σας, η ιερή σας φλόγα, το άυλο και το θαυματουργό και από την άλλη η ύλη σας, ο νους και οι σκέψεις σας που εκδηλώνουν τη φύση σας στη γη. Ένα νόμισμα που χρειάζεται να το κρατάτε πάντα σε μια ισορροπία ώστε να θαυμάζετε την ύπαρξη σας και να αποκτήσετε την ευδαιμονία σας.

Έτσι πρώτα από όλα αγαπημένοι, έρχεται η αποδοχή της ολότητάς σας, έρχεται η κατανόηση πως μέσα σας έχετε και τις δύο πλευρές του νομίσματος, και το φως και  τη σκιά, και το πνεύμα και την ύλη, δεν είστε ούτε το ένα μόνο ούτε και το άλλο. Αυτή η πλήρης αποδοχή θα σας υποστηρίξει στην κατανόηση της διαδικασίας της εξέλιξής σας στο γήινο πεδίο, αλλά και από την άλλη θα σας δώσει το κίνητρο να εστιάζετε κάθε φορά στην υψηλότερη δόνηση του εαυτού σας.
Όμως φίλοι  μου η αποδοχή για την οποία σας μιλούμε, συνδέεται απόλυτα με την αυθεντική έκφραση του εαυτού σας και όχι τα εντυπωματά σας. Ζητάμε να αποδεχθείτε αυτό που δημιουργηθήκατε τε να είστε και να το απογειώσετε τη νέα χρονιά που είναι μπροστά σας. Το μονοπάτι της αποδοχής σας ανοίγεται όταν είστε αυθεντικοί. Η υποστήριξη της αυθεντικότητας σας είναι αυτό που χρειάζεται να εστιάσετε τη προσοχή σας. Όσο περισσότερο αυθεντικοί είστε τόσο αυθεντικά προβάλλετε και το πνεύμα σας. Όσο αυθεντικές είναι οι σκέψεις σας, τόσο αυθεντικές είναι και οι πράξεις σας. Όσο αυθεντικά είναι τα συναισθήματά σας, χωρίς πιτσιλιές από φόβους και εγώ, τόσο αυθεντική είναι και η αποδοχή του θεϊκού σας εαυτού. Η αυθεντικότητα σας οδηγεί στην ειλικρίνεια και η ειλικρίνεια στην ευδαιμονία.
Μη ρωτάτε λοιπόν το πνεύμα ποιο είναι το μυστικό της χαράς της ζωής γιατί χωρίς την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα του Είναι σας, δε θα μπορέσετε να οδηγήσετε τη ζωή σας εκεί που ονειρεύεστε. Και για σκεφτείτε για λίγο αγαπημένοι, έναν πλανήτη που ο κάθε ένας να έχει αποδεχθεί την ύπαρξή του και να είναι αυθεντικός και ειλικρινής απέναντι στον άλλον. Μέσα από τις δοκιμασίες σας και τους στόχους που έχει ο κάθε ένας να επιτεύξει εδώ στη γη, δε θα είχε τίποτα σημασία να βιώνατε αν δεν είστε αυθεντικοί, αν δεν εκφράζετε με ειλικρινή τρόπο όλα αυτά που αισθάνεστε και σας πλημμυρίζουν μέσα σας. Δε θα έχει νόημα να προσπαθείτε  να εξελιχθείτε αν δεν βαδίζετε στην αλήθεια και σε όλα εκείνα που είστε με ειλικρίνεια.

Όταν λοιπόν άνθρωπε είσαι ο εαυτός σου σε κάθε δοκιμασία σου και σε κάθε χαρά, τότε όλα αλλάζουν. Αποδέξου το πραγματικό σου φως μη κρύβεσαι πίσω από τα ένστικτα ή τη δύναμη του Εγώ, μη τσαλαπατάς την αυθεντικότητα του απέναντί σου, μη κρύβεις την αγάπη που υπάρχει μέσα σου, μη τσαλαβουτάς σε λασπόνερα και το κυριότερο πάψε να μοχθείς για κάτι που δεν έχεις και ξεκίνα να απολαμβάνεις όλα όσα σου έχουν δοθεί. Αυτό είναι ειλικρίνεια.
Όλοι εμείς οι δάσκαλοι που βαδίσαμε στο πεδίο της γης, αναζητούσαμε και επιδιώκαμε την αυθεντικότητα στους ανθρώπους γιατί γνωρίζαμε πως είναι το κλειδί για την αληθινή εξέλιξη της ανθρωπότητας. Έτσι και τώρα από τα πεδία που βρισκόμαστε, σας υποστηρίζουμε με αρκετή δόση αληθινής αγάπης ώστε να αναδείξετε αυτό που ξέρουμε ότι είστε. Οπότε μη κρίνετε άλλο πια τα συναισθήματά σας ή τις επιλογές σας. Σταματήστε να προσπαθείτε να είστε αυτό που σας ορίζουν οι άλλοι γιατί αυτό δεν είναι αυθεντικότητα.
Μη κρίνετε τις σκέψεις σας, μη κρίνετε τα πάθη σας, μη κρίνετε με βάση το σωστό ή το λάθος, μη κρίνετε αυτό που βούλεται ο άλλος, αυτό που πράττει ο άλλος γιατί κάτι τέτοιο απέχει από την αυθεντικότητα, δεν είστε επικριτές ούτε και πλαστήκατε γι αυτό. Είστε τέλειες μοναδικές ύψιστης δόνησης ψυχές που ήρθατε να πειραματιστείτε τη δύναμη της διτότητας. Δεν έχει νόημα να οδηγείστε σε κάτι που σας απομακρύνει από την αυθεντικότητα γιατί έτσι παραπλανείτε και το νου σας στο να εστιάζει σε ψευδής εικόνες, σκέψεις ή επιθυμίες.

Οραματιζόμαστε όλοι μαζί τη Νέα Γη πλασμένη από αυθεντικές υπάρξεις αλλά με πρόθεση να προβάλλουν την αλήθεια τους και να χτίζουν σχέσεις αληθινές και ειλικρινείς. Οραματιζόμαστε μια νέα εποχή όπου δε θα φοβάστε να αντιμετωπίζετε τις δύο πλευρές σας, τις δύο πτυχές του είναι σας. Να θυμάστε πως η ειλικρίνεια είναι δυνατό όπλο και εργαλείο φώτισης, γιατί έρχεται μετά από την αποδοχή και σας οδηγεί σε ακόμη υψηλότερες δονήσεις.
Σας οδηγεί να δημιουργήσετε  σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού, γαλήνης και αρμονίας, αλήθειας και αυθεντικότητας. Και σας το έχουμε τονίσει ξανά εξ άλλου, οτιδήποτε κρατηθεί στην αιωνιότητα του χρόνου θα είναι γιατί θα έχει δημιουργηθεί σε αληθινές βάσεις με ειλικρίνεια και εκτίμηση. Αν λοιπόν είστε σε μια περίοδο ανακατάταξης και αναπροσδιορισμού της ζωής σας, αν σκέφτεστε να δημιουργήσετε κάτι νέο και μοναδικό, προβάλλετε την ειλικρίνεια του εαυτού σας και τι αληθινά ζητάτε, τι αληθινά επιδιώκετε και τι αληθινά στοχεύετε.

Ξεπερνώντας τις πεποιθήσεις σας και τις φοβικές σας σκέψεις, κάτω από τα πέπλα του εγκλωβισμένου από ανασφάλειες νου, θα βρείτε την αλήθεια σας και τις πραγματικές σας προθέσεις. Θα βρεθείτε μπροστά στην αυθεντικότητα της ψυχής  σας γιατί εκείνη δεν αλλάζει, δε ξεχνά, αυτό που αλλάζει είναι η προσωπικότητα και η δόμηση του νου. Τίποτα και πάλι σας τονίζω πως δεν είναι λάθος ακόμη και η προσωπικότητα που χτίζετε, αναφέρομαι όμως στον τρόπο με τον οποίο θα διαχειρίζεστε αυτή τη πτυχή του εαυτού σας. Θα ήταν προτιμότερο να προβάλετε τη θετικότητα στη ζωή σας παρά το φόβο, το φως της καρδιάς σας παρά τη πτυχή της σκιάς σας, τη δύναμη της σκέψης σας παρά τη φλυαρία του νου. Λέμε ναι στην προσωπικότητα πλημμυρισμένη από το φως της ψυχής!

Όσο περισσότερο άνθρωπε βαδίζεις μέσα στις φωτεινές σου σκέψεις και όσο πιο γρήγορα απομακρύνεσαι από τους πλασματικούς σου φόβους, τόσο πιο γρήγορα θα αγγίξεις το θεϊκό σου εαυτό και την αλήθεια σου. Η ισορροπία ψυχής και ύλης επιτυγχάνεται όταν ενώνεις τις δύο  πλευρές σου με αγάπη και φως, ειλικρίνεια και σεβασμό.
Η αφθονία και η πληρότητα έρχεται στη ζωή σου όταν σε κάθε σου απόφαση ή πράξη είσαι αληθινός και αυθεντικός. Μη ψεύδεσαι, μη κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου γιατί η ενέργειά σου φαίνεται! Η πρόθεσή σου φαίνεται! Αν ακολουθείς τη σκιά σου και όχι το φως σου, τότε οι πράξεις σου δε θα είναι ειλικρινείς, δεν θα είσαι αυθεντικός.

Και ακριβώς εδώ θα ήθελα να σταθώ απόψε, πως από εδώ και στο εξής δε μπορέσει κανείς να μείνει πίσω από τη σκιά του ή την κουρτίνα του. Η ενέργεια έρχεται πια να σπρώξει κάθε άνθρωπο που ακόμη δεν έχει συντονιστεί με τη φωτεινή του πλευρά, επιτέλους να αφυπνιστεί.  Όλη η ανθρωπότητα από αυτή τη χρονιά και πλέον θα δονείται σε ενέργειες αποδοχής του Φωτός. Κάθε σκιά ή ψεύτικη ενέργεια, θα φανερωθεί. θα λάμψει η αυθεντικότητα για αυτό μη φοβηθείτε τις αλλαγές που θα συμβούν. Μη σκοντάψετε στις πρώτες δυσκολίες που θα  εμφανιστούν. Μην απορήσετε γιατί  ίσως ακόμη μια πλειονότητα της ανθρωπότητας δε ζει στην ευδαιμονία. Αυτό συμβαίνει γιατί η αυθεντικότητα για να ξεγυμνώσει ότι έχει κρυφτεί, θέλει θάρρος και την επιλογή να κοιτάξει ο άνθρωπος μπροστά αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του.

Και έτσι έχει ξεκινήσει να συμβαίνει, επειδή χρόνια πριν δηλώσατε τη πρόθεση της ελευθερίας, να ζήσετε ελεύθερες ψυχές απεγκλωβισμένες από τα δεσμά της σκιάς σας. Κοιτάξτε μπροστά, όχι ξανά πίσω. Είστε στην περίοδο μάθησης πως να ακολουθείτε το λάβαρο του φωτός! Αυτό σηματοδοτεί η χρονιά που ξημερώνει, την εστίαση στο φως και την αλήθεια, την καθαρότητα και την ειλικρίνεια. Και θα διαβείτε αρκετά στάδια αποκάλυψης του φωτός. ΄Αρα τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, έχετε υπομονή και θα φανερωθούν οι όποιες σκοπιμότητες ή ανακρίβειες κάτω από το φως και τη δύναμη της αυθεντικότητας. Και ξεκινήστε από εσάς και τη διερεύνηση του εαυτού σας….είστε αυθεντικοί; Είστε αληθινοί;  Σε κάθε έκφραση ή πράξη του εαυτού σας; Αν Ναι τότε συνεχίστε τη καλή δουλειά και περιμένετε τα καλύτερα  να σας χτυπήσουνε τη πόρτα από εδώ και στο εξής! Φτιάξτε μια λίστα με τις προσωπικές σας ευχές και ξεκινήστε γράφοντας την ευχή να παραμείνετε αληθινοί και αυθεντικοί στη ζωή σας ώστε να ολοκληρωθείτε και ως ανθρώπινες ψυχές.



Σας χαιρετώ αφήνοντας πίσω μου σε εσάς όλα τα καλά και τις ευλογίες του σύμπαντος όπως κάθε στιγμή που ενώνουμε τις συνειδήσεις μας.

Σας αγαπούμε και αυτή είναι η αλήθεια!”










πηγή: "ουράνια σφαίρα"