Pulse of love 10/12/2013

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

¨άνοιγμα και θεραπεία καρδιάς¨

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 18:30 στο 
L.A. (Life n' Art) Theater  

Η αγάπη είναι πηγή ζωής. 
Πηγή ενέργειας για το σώμα και το πνεύμα. Γεννηθήκαμε για να πάρουμε και να δώσουμε Αγάπη.

Η συγχώρεση είναι μια ποιότητα καρδιάς. Συμβαίνει μόνο όταν ανοίγει η καρδιά και της επιτρέπεις να δώσει και να πάρει αγάπη. 

Στις 23 Νοέμβριου αρχίζει ένας καινούριος κύκλος βιωματικών σεμιναρίων που αφορά το ¨άνοιγμα και τη θεραπεία της καρδιάς¨ μας. 
Με την βοήθεια της ηχοθεραπείας (Ενεργητικοί Διαλογισμοί και Κινητική Έκφραση, Θεατρικά, Διαλογιστικά και Συστημικά Παιχνίδια, Ασκήσεις Συνειδητότητας, Ταξίδια Φαντασίας,) των ήχων από ηχογαβάθες και γκογκ (ταμ-ταμ και φεγκ γκογκ) και της ανθρώπινης επαφής θα συναντήσουμε τον Αληθινό Εαυτό μας απελευθερώνοντας όλο το ενεργειακό μας δυναμικό. Βιώνοντας την πληρότητα μέσα μας, επιτρέπουμε στο εσωτερικό μας φως να λάμψει.
 

Η καρδιά είναι η γεννήτρια της αγάπης και ο κύριος μετασχηματιστής του πόνου και των αρνητικών συναισθημάτων. Είναι φτιαγμένη με τέτοιον τρόπο ώστε να εκφράζει την Ομορφιά, την Συμπόνια και την Συγχώρεση. 
Παίρνοντας τον δρόμο της καρδιάς θα έχει ο καθένας από μας την δυνατότητα να προσεγγίσει εκείνες τις ποιότητες της Αγάπης που θα τον οδηγήσουν στην Θεϊκότητα. 
Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να μην έχει βιώσει τραυματικές εμπειρίες. Και λέω ευτυχώς γιατί στην ουσία, αν αυτές τις εμπειρίες τις δούμε σαν δώρα ζωής, σαν σκαλοπάτια που θα μας βοηθήσουν στην εξέλιξη μας, τότε θα μπορέσουμε να τις μεταμορφώσουμε, να τις θεραπεύσουμε για να γίνουμε άνθρωποι ελεύθεροι και καθαροί με τον εαυτό μας.
 
Βαδίζοντας στο ¨Νήμα της ζωής¨ μας, θα γυρίσουμε πίσω στο χρόνο για να συναντήσουμε κάποια τραύματα, που έχουν αφήσει ενεργειακές εκκρεμότητες μέσα μας και επηρεάζουν τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε και βλέπουμε τον κόσμο. Ότι κι αν έχει συμβεί στο παρελθόν, εμείς είμαστε υπεύθυνοι για τα συναισθήματα μας και συνήθως καταναλώνουμε πολύ ενέργεια για να αποφύγουμε τον Θυμό, το Φόβο και τον Πόνο και να διατηρήσουμε τα προβλήματα στη ζωή μας. Αν την ίδια ενέργεια την κατευθύνουμε στο να δούμε, να νιώσουμε και να κατανοήσουμε τα συναισθήματα μας τότε θα βρεθούμε στο μονοπάτι της Ελευθερίας.

 
Το σεμινάριο  
¨άνοιγμα και θεραπεία καρδιάς¨ 
χωρίζεται σε τέσσερα μέρη και θα ολοκληρωθεί σε επτά μηνιαίες συναντήσεις οι οποίες είναι:



Α. θεραπεύοντας το εσωτερικό μας παιδί
Σάββατο 23 Νοεμβρίου και  7 Δεκεμβρίου
Β. θεραπεύοντας τη σχέση μας με τους άλλους
Σάββατο 25 Ιανουαρίου και 8 Φεβρουαρίου
Γ. θεραπεύοντας τη σχέση μας με τον εαυτό μας 

 Σάββατο 15 Μαρτίου και 5 Απριλίου
Δ. επιτρέποντας στη θεϊκότητα μέσα μας να λάμψει
Σάββατο 10 Μαΐου



L.A. (Life n' Art) Theater
www.latheater.gr

Βας. Αλεξάνδρου 6 & Αναλήψεως 1
(Μετρό Άγιος Αντώνιος) Περιστέρι, τ.κ.: 12134

Πληροφορίες: 210 5789337




Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη
paldespoina@gmail.com