Pulse of love 10/12/2013

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Διαλογισμός: εξισορρόπησης των τσάκρα

Εμπνευσμένος από το βιβλίο 
«ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ» της Caroline Myss
Διάλεξε ένα ήσυχο μέρος και κάθεσαι αναπαυτικά ή ξάπλωσε αν προτιμάς. Στείλε όλη την προσοχή σου στην αναπνοή σου. Ανάπνεε βαθιά γεμίζοντας το σώμα σου με ζωογόνο ενέργεια.
Σιγά, σιγά η ποιότητα της αναπνοής σου αλλάζει. Εισπνέεις από τον ουρανό και εκπνέεις στην γη. Εισπνέεις από την κορώνα του κεφαλιού σου και εκπνέεις από το τσάκρα της βάσης….
Λευκό φως κατεβαίνει από τον ουρανό και σε αγγίζει στο κεφάλι. Αρχίζει σταδιακά να προχωρά στο σώμα μέσα από την σπονδυλική στήλη. Βγαίνει από το πρώτο ενεργειακό σου κέντρο προς την γη. 
Το λευκό φως ενεργοποιεί το πρώτο σου τσάκρα και οραματίζεσαι ένα κόκκινο φως να σχηματίζεται σαν σπίθα που μεγαλώνει και γίνεται μια κατακόκκινη παλλόμενη ενεργειακή σφαίρα. Αυτή η κατακόκκινη ενεργειακή σφαίρα έχει άμεση σύνδεση με την ενέργεια της γης. Νιώθεις μια βαθιά σχέση με την Γη.

Είναι ένα ασφαλές μέρος που σου παρέχει τροφή, φροντίδα, στέγη, ασφάλεια. Μέσα σου γεννιέται η πίστη ότι από εδώ και πέρα η ζωή σου θα είναι γεμάτη από ικανοποίηση, σταθερότητα και εσωτερική δύναμη. Νιώθεις ότι συνδέεσαι με όλα όσα έχουν ζωή.
Νιώθεις σε αγγίζει η ιερή αλήθεια: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ

Κρατώντας στην εσωτερική σου οθόνη την παλλόμενη κόκκινη σφαίρα στέλνεις την προσοχή σου στο δεύτερο ενεργειακό σου κέντρο. Το λευκό φως το ενεργοποιεί και η πορτοκαλί σπίθα που σχηματίζεται σιγά-σιγά γίνεται μια πορτοκαλί παλλόμενη σφαίρα
Η δημιουργική ενέργεια του δευτέρου τσάκρα διαπερνά το σώμα, το νου και την ψυχή σου. Άφήνεσαι στην φυσική ροή της ζωής και των συναισθημάτων. Μέσα σου αφυπνίζεται η ιερή αλήθεια: ΝΑ ΤΙΜΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ
Νιώθεις ότι ο  άλλος είναι κομμάτι του εαυτού σου
 
Κρατώντας στην εσωτερική σου οθόνη και την πορτοκαλί σφαίρα στρέφεις την προσοχή σου στο τρίτο ενεργειακό σου κέντρο όπου το λευκό φως ενεργοποιεί την κίτρινη σπίθα και την μετατρέπει σε μια ολοκίτρινη παλλόμενη σφαίρα. Μια αίσθηση γαλήνης και εσωτερικής αρμονίας με τον εαυτό σου γεννιέται. Δέχεσαι ολοκληρωτικά τον εαυτό σου και σέβεσαι τον χαρακτήρα και τα συναισθήματα των άλλων.
Την ιερή αλήθεια: ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ συναντάς εδώ και οι πράξεις σου θα βοηθούν στην ανάπτυξη του πνευματικού και του υλικού πλούτου τόσο για τον εαυτό σου όσο και για τους γύρω σου.

Κρατώντας στην εσωτερική σου οθόνη και την κίτρινη σφαίρα στέλνεις την προσοχή σου στο τέταρτο ενεργειακό σου κέντρο, το κέντρο της καρδιάς. Το λευκό φως ενεργοποιεί την πράσινη σπίθα και την μετατρέπει σε πράσινη παλλόμενη σφαίρα. Νιώθεις ασφάλεια και άνεση με όλη την δημιουργία. Η αγάπη σε πλημμυρίζει και η χαρά της προσφοράς δονείται σε κάθε σου κύτταρο.
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. Αυτήν την ιερή αλήθεια συναντάς εδώ και η καρδιά σου γεμίζει ομορφιά, συμπόνια, συγχώρεση και αγάπη.

Κρατώντας στην εσωτερική σου οθόνη και την πράσινη σφαίρα στέλνεις την προσοχή σου στην περιοχή του λαιμού. Στο πέμπτο ενεργειακό σου κέντρο. το λευκό φως ενεργοποιεί την ανοιχτόχρωμη μπλε σπίθα και την μετατρέπει σε παλλόμενη ενεργειακή σφαίρα που έχει το χρώμα του ηλιόλουστου ασυννέφιαστου ουρανού. Οι δονήσεις αυτής της σφαίρας σου επιτρέπουν να εκφράζεις τα συναισθήματα σου και την εσωτερική σου αλήθεια χωρίς κανένα φόβο. Έχεις πλήρη εμπιστοσύνη στον Θεό-Δημιουργό.
Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΣΟΥ ΘΕΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΘΕΛΗΣΗ είναι η ιερή αλήθεια που συναντάς εδώ. Οι πράξεις σου και οι σκέψεις σου θα εμπνέονται από την προσωπική θέληση η οποία έχει εμπιστευτεί την Θεία θέληση. Την Θεία εξουσία.

Κρατώντας και την ανοιχτόχρωμη μπλε σφαίρα στην εσωτερική σου οθόνη μεταφέρεις την προσοχή σου στο μέτωπο. Στο έκτο ενεργειακό σου κέντρο της διαίσθησης και της ενόρασης. Το λευκό φως ενεργοποιεί την βιολετί σπίθα και την κάνει βιολετί παλλόμενη σφαίρα.
Ανοίγει τον δρόμο για όλα τα επίπεδα δημιουργίας πέρα από την φυσική πραγματικότητα. Ξυπνά μέσα σου την ανάγκη να είσαι συνειδητός. Όταν η συνειδητότητα σου είναι αφυπνισμένη τότε μπορείς να αποδεσμευτείς από τις υποκειμενικές αντιλήψεις και να δεις την αλήθεια.
Με αυτόν τον τρόπο θα υπάρχει στην ζωή σου η ιερή αλήθεια του έκτου τσάκρα: ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Το λευκό φως έχει ενεργοποιήσει όλα τα τσάκρα σου. Το ατομικό εγώ μεταμορφώνεται σταδιακά σε συμπαντικό εγώ. Σιγά, σιγά νιώθεις ότι ξαναγεννιέσαι. Γίνεσαι άνθρωπος έτοιμος να ζήσεις το παρόν σου διώχνοντας μακριά τους φόβους από το παρελθόν και τις ανασφάλειες του μέλλοντος.
Το σώμα σου γεμίζει από το λευκό Θεϊκό φως. Γίνεσαι φωτεινός και επιτρέπεις στο ουράνιο τόξο να λειτουργήσει και να εκδηλωθεί μέσα από εσένα. Έχοντας τα επτά ενεργειακά σου κέντρα ενωμένα ακτινοβολείς θετικότητα, αρμονία. Είσαι πλήρης.

Σταδιακά νιώθεις το φυσικό σου σώμα στο εδώ και τώρα. Παίρνεις βαθιές αναπνοές με την κοιλιά και σε κάθε εκπνοή γυρνάς όλο και περισσότερο στο τώρα. Κρατώντας στην καρδιά σου τα δώρα που πήρες από το κάθε τσάκρα και στο μυαλό σου φωτεινό σηματοδότη την ιερή αλήθεια του έβδομου κέντρου: ΖΗΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ


Όποτε είσαι έτοιμος φέρε τη συνειδητότητα σου στο τώρα και άνοιξε τα μάτια.