Pulse of love 10/12/2013

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Χρειάζεται θάρρος να είσαι σύντροφος μιας γυναίκα που "ξύπνησε"

Αν προτιμάς μια φυσιολογική ζωή, μείνε με ένα φυσιολογικό κορίτσι. 
Αν επιλέξεις όμως να αγαπήσεις μια γυναίκα που "ξύπνησε" τότε χρειάζεται να καταλάβεις ότι μπαίνεις σε έναν νέο, ριζοσπαστικό και προκλητικό τρόπο ζωής.

Αν επιλέξεις να αγαπήσεις μια γυναίκα που "ξύπνησε", τότε δεν μπορείς να αφήσεις τον εαυτό σου στην λήθη

Αν επιλέξεις να αγαπήσεις μια γυναίκα που "ξύπνησε", τότε η ψυχή σου θα σείεται και θα δίνει ρυθμό, όχι μόνο στα σεξουαλικά σου όργανα αλλά και στον χτύπο της καρδιάς σου

Ειλικρινά, αν προτιμάς μια φυσιολογική ζωή, μείνε με ένα φυσιολογικό κορίτσι. Αν θέλεις όμως μια ανήσυχη αλλά γεμάτη ζωή, αναζήτησε μόνο μια γυναίκα που έχει επιτρέψει στον εαυτό της να Είναι. 

Αν θέλεις μόνο να πάρεις μια γεύση βουτώντας το δάχτυλό σου στον θηλυκό ωκεανό της Sahti, εξημέρωσε για πάρτη σου μια γυναίκα που δεν έχει βυθιστεί ακόμα στην άγρια φύση του Ιερού Γυναικείου Ωκεανού.

Είναι εύκολο να αγαπάς μια γυναίκα που δεν έχει ακόμα ενεργοποιήσει τις εσωτερικές ιερές δυνάμεις της, γιατί δεν σε σπρώχνει.
  • Δεν σε προκαλεί.
  • Δεν σε πιέζει να γίνεις ο υψηλότερος εαυτός σου.
  • Δεν θα ξυπνήσει τα ξεχασμένα και μουδιασμένα μέρη του πνεύματος σου και δεν θα σε οδηγήσει να ενθυμηθείς ότι στην ζωή σου μπορείς να γίνεις και να έχεις πολλά περισσότερα.
  • Δεν θα κοιτάξει τα κουρασμένα μάτια σου και δεν θα στείλει την αστραπή της αλήθειας μέσα στο σώμα σου που θα σημάνει πόλεμο με τον βολεμένο εαυτό σου
Μια γυναίκα που δεν έχει αφυπνιστεί θα σε αφήσει στην εικονική ασφάλεια και θα την νιώθεις σαν επιβράβευση μόνο για τον εγωισμό σου. Θα περπατά ήσυχα δίπλα σου και θα σου δίνει την ψευδαίσθηση ότι εκπληρώνεις τον ανδρικό σου ρόλο. Αν αυτό είναι αρκετό για σένα τότε αυτήν την γυναίκα να επιλέξεις και να την αγαπάς με όλη σου την καρδιά. Να παραμείνεις πιστός σε αυτήν και να την ευχαριστείς καθημερινά για το δώρο που σου δίνει η διακριτική θηλυκή παρουσία της στη ζωή σου.

Αν αυτό δεν είναι αρκετό για σένα- αν η καρδιά, το σώμα και το πνεύμα σου θέλουν το 'άλλο είδος γυναίκας', το άγριο - τότε να ξέρεις ότι είσαι στα πρόθυρα της μεταμόρφωσης της ψυχής σου.
Και αυτή η επιλογή σου έχει συνέπειες. Αν επιλέξεις να μπεις στο αιθερικό και το υλικό το σώμα μιας τέτοιας γυναίκας της που οι πνευματικές της πυρκαγιές καίνε και αναγεννούν ταυτόχρονα τότε παίρνεις το ρίσκο να μεγαλώσεις.

Πριν αρχίσεις να αγαπάς μια γυναίκα που έχει "ξυπνήσει", πρέπει να πάρεις και την πλήρη ευθύνη για τις αλλαγές στην ζωής σου που θα ακολουθήσουν. Η ζωή σου δεν θα είναι άνετη όλη την ώρα. Η ζωή σου δεν θα σου επιτρέψει να μείνεις κολλημένος στον παλιό στερεοτυπικό κόσμο. Δεν θα βουλιάζεις πια στο έλος της συνήθειας. Η ζωή σου θα αποκτήσει νέα γεύση και νέο άρωμα. Η παρουσία της στη ζωή σου, θα αρχίσει να στέλνει ηλεκτρικά κύματα πνευματικού φωτός μέσα από ολόκληρο το σύστημα των τσάκρα σου, και θα αρχίσεις να νιώθεις το κάλεσμα της ψυχής σου που μέχρι τώρα το προσπερνούσες.

Το να επιλέξεις να είσαι σύντροφος μιας γυναίκα που "ξύπνησε" χρειάζεται θάρρος, χρειάζεται ανδρεία, για να περπατάς άφοβα προς το άγνωστο. Όμως με αυτόν τον τρόπο μπορείς να θερίσεις ανταμοιβές που υπάρχουν πολύ μακρύτερα από την σημερινή κατανόηση του μυαλού σου. Θα σε πάει σε ανεξερεύνητους κόσμους μυστηρίου και μαγείας. Θα σε οδηγήσει, σαν υπνωτισμένο στα άγρια δάση της αισθησιακής έκστασης και του θαύματος. Θα σου δείξει έναν ιερό ουρανό τόσο γεμάτο και φωτεινό που θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι αν ζεις ακόμα στον ίδιο πλανήτη στον οποίο γεννήθηκες. 

Θα σε σπάσει και θα σε ανοίξει με τέτοιο τρόπο ώστε η άγρια και παθιασμένη καρδιά σου να σε τρελαίνει από την λαχτάρα της. Θα την επιθυμείς όπως δεν έχεις επιθυμήσει άλλη και θα επιδιώκεις την ένωση σας σε κάθε επίπεδο ούτος ώστε Άνδρας και Γυναίκα σαν ένα να διαπεράσετε τα σύνορα του υλικού αυτού κόσμου – και να φωτίσετε το σύμπαν με την ιερότητα της αγάπη σας. Γιατί θα σε δει όπως δεν σε έχουν ξαναδεί ποτέ.

Θα σε εμπιστευτεί. 
Θα σε σεβαστεί. Θα αναγνωρίσει τις προσπάθειές σου να την κάνεις ευτυχισμένη. Θα εκτιμά ό, τι καλό κάνεις, και ό, τι καλό είσαι. Δεν θα σε τιμωρεί για τα λάθη σου. Δεν θα τρέξει να γλυτώσει από το σκοτάδι σου, γιατί το σκοτάδι σου δεν την τρομάζει. Θα αγκαλιάσει, θα σε φιλήσει θα σε αγαπήσει και θα σε φέρει πίσω στη ζωή. Θα πει λόγια που η ψυχή σου καταλαβαίνει. 

Έχει τεράστιο ρίσκο να αγαπήσεις μια γυναίκα που "ξύπνησε", γιατί ξαφνικά δεν υπάρχει μέρος να κρυφτείς. Βλέπει τα πάντα, γι ' αυτό και η αγάπη της μπορεί να έχει βάθος και ολοκληρωτική παρουσία και μπορεί να σε οδηγήσει να συνειδητοποιήσεις την σκληρότητα που είχε η καρδιά και το σώμα σου μέχρι τώρα και να αναρωτηθείς αν ήσουν πραγματικά ζωντανός για όλο το διάστημα που αυτή ήταν μακριά σου.

Το να αγαπήσεις μια τέτοια γυναίκα είναι μια επιλογή που χρειάζεται να κάνεις αν θες να γευτείς την φωτιά της ζωής. Πάρε αυτό το ρίσκο ή κάνε πίσω, μείνε με ένα φυσιολογικό κορίτσι και αποδέξου ότι θα ζεις μια ασφαλέστερη, πιο άνετη και κάπως πιο ήρεμη ζωή.

Αν επιλέξεις το τελευταίο φρόντισε ότι, δεν θα περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου κοιτάζοντας πίσω από τον ώμο σου, προσπαθώντας να δεις για άλλη μια φορά το θολό όραμα του Γυναικεία μυστηρίου που έχει πλέον εξαφανιστεί από την θέα. Γιατί θα έχει φύγει πολύ καιρό πριν… Θα έχει πάει πίσω στα αστέρια, σε μακρινούς γαλαξίες και ουρανούς... από εκεί που ήρθε.

Ελεύθερη μετάφραση στο ποίημα της
- Σόφι Μπάσφερντ