Pulse of love 10/12/2013

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Είμαστε θύματα μονάχα των σκέψεων μας.

Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε. Γινόμαστε αυτό που πιστεύουμε.

Η ζωή μας είναι αυτό που οραματιζόμαστε και αυτό που αποφασίζουμε. Μπορούμε να αλλάξουμε την ζωή μας αλλάζοντας τίς σκέψεις μας. Οι σκέψεις και τα λόγια μας είναι πανίσχυρα. Ανάλογα με τις σκέψεις που κάνουμε και τα λόγια που λέμε, πλάθουμε την ζωή μας.

Μόνο εμείς έχουμε τον απόλυτο έλεγχο των σκέψεων και των λόγων μας επειδή μόνο εμείς ορίζουμε την σκέψη μας. Αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε τόσο δυνατοί. Είμαστε θύματα μονάχα των σκέψεων μας.

Αν η ζωή σου δεν εξελίσσεται ομαλά, είναι ώρα να εξετάσεις την στάση και τίς σκέψεις σου, επειδή μόνο έτσι θα βρεις το κλειδί για να πάρεις στα χέρια σου τον έλεγχο τής ζωής σου και να αλλάξεις το πεπρωμένο σου.

Αποφάσισε ποια είναι η ζωή που επιθυμείς, οραματίσου την, επιβεβαίωσε την, αποφάσισε το, προσηλώσου, πίστεψε, και θα βρεθείς να ζεις την ζωή αυτή πολύ πιο σύντομα από όσο φαντάστηκες ποτέ.

Ο κόσμος είναι απλά μία εκδήλωση των σκέψεων που επιλέγουμε. Επικεντρώσου στην αρρώστια, στην φτώχεια και στην δυστυχία, και οι εμπειρίες σου θα είναι αυτομάτως ανάλογες. Άλλαξε τον προσανατολισμό σου και εστιάσου στις χαρές της ζωής, στην καλή σου υγεία και στην αφθονία τού σύμπαντος, και αμέσως όλα αυτά θα εμφανιστούν στην ζωή σου.

Τι άλλαξε? Σίγουρα όχι το σύμπαν.

Το μόνο που αλλάζει είναι ο τρόπος σκέψης σου.

Ο πραγματικός πυρήνας τής δύναμης βρίσκεται μέσα μας, το ίδιο και η εσωτερική διεργασία. Εξέτασε τις σκέψεις και την στάση σου, ξεφορτώσου τις συμπεριφορές που δεν σε εξυπηρετούν, και υιοθέτησε το είδος προσήλωσης το οποίο θα διαμορφώσει την ζωή που ποθείς να ζήσεις.

Οποιαδήποτε στιγμή το ζητήσεις, θα λάβεις ένα ακριβές αντίγραφο αυτού που σκέφτεσαι. 💜

Barbara Berger