Pulse of love 10/12/2013

Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Το μονοπάτι της Φλόγας, είναι ένα μοναχικό εξελικτικό μονοπάτι θυσίας και απόκοσμης δύναμης.

Σε όλους όσους γοητεύονται από το εν λόγω θέμα και αναζητούν τη δική τους Φλόγα.. Θα ήθελα να πω:

Η Φλόγα δεν αναζητείται. Ακριβώς όταν πρέπει εμφανίζεται, και σαρώνει κάθε μικρότερη ανθρώπινη πτυχή σου. Ναι, σου θυμίζει τη θεϊκότητά σου. Και δεν απαιτεί τίποτα λιγότερο από το να το αναγνωρίσεις στον εαυτό σου.

Δεν εύχομαι σε κανέναν το ταξίδι της Φλόγας. Απλά σε κανέναν. Είναι αδίστακτο.

Για όσους πιστεύουν ότι βρήκαν τη Φλόγα τους χωρίς κόπο και ζουν αμέσως ως ζευγάρι μαζί της/του ήρεμα.. τότε να ξέρετε ότι δεν μπορεί να είναι η Δίδυμη Φλόγα. Αν μη τι άλλο, μια Αδελφή Ψυχή.

Το μονοπάτι της Φλόγας, όπως έχω εξηγήσει αρκετές φορές, είναι ένα μοναχικό εξελικτικό μονοπάτι θυσίας και απόκοσμης δύναμης. Ένας δρόμος αγώνα. Και  ταπεινοφροσύνης. Με θάρρος και αφοσίωση.

Της απόλυτης πίστης.
Και της συμπόνιας.

Το ονομάζω το μονοπάτι της «απογοήτευσης»...στο οποίο κάθε τρισδιάστατη ψευδαίσθηση αναπόφευκτα καταρρέει. Και μαζί του βγαίνει κάθε προσωπική και συλλογική πληγή.

Είναι ένα μονοπάτι της φωτιάς.
Είναι μια πραγματική Μύηση.

Το μονοπάτι της Φλόγας προβλέπει ένα εξελικτικό άλμα μέσα από μια ολοκληρωτική βύθιση στη Χριστική ενέργεια, της οποίας οι Φλόγες είναι φορείς. Το μονοπάτι της Φλόγας όχι μόνο διδάσκει πώς να ξεπερνάς την ευθραυστότητα και να θεραπεύεις πληγές, αλλά διδάσκει την πειθαρχία να τις ξαναζείς ατελείωτα, κάθε λεπτό, κάθε μέρα.. χωρίς να τρελαίνεσαι.

Το μονοπάτι της Φλόγας διδάσκει την πιο ψυχρή διαύγεια. Που ξεπερνά κάθε ελάχιστη προσκόλληση, αν και ανθρώπινη. Μια διαύγεια που οδηγεί στην εξάγνιση του συναισθηματικού επιπέδου κάθε στιγμή. Δεν υπάρχει ποτέ διάλειμμα. Και διαρκεί για χρόνια, πολλά χρόνια αυτής της ενσάρκωσης.

Είναι αδυσώπητο σαν προπόνηση.
Επειδή είναι.

Ο στόχος είναι να εξαλειφθούν όλα τα ίχνη εγκατεστημένων σκοτεινών προγραμμάτων 3d. 
Εξάλειψη κάθε προσωπικού κάρμα και παράλληλα ξεμπλοκάρισμα του συλλογικού. Στόχος είναι μια πνευματική εργασία 360 μοιρών. Γιατί οι Φλόγες έχουν τότε το καθήκον να φέρουν πληροφορίες, να διδάξουν, να διαδώσουν την Κρυσταλλική ενέργεια. Και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο στο τέλος του ταξιδιού .

Μπορεί επίσης να χρειαστούν διάφορες ενσαρκώσεις για να ολοκληρωθεί.. αλλά κάποιες Ψυχές έχουν επιλέξει να «βιαστούν» για να ενεργοποιηθούν τώρα. Εδώ το φορτίο γίνεται έντονο. Και δεν υπάρχουν στιγμές ανακούφισης. Πρέπει να δαμάσεις κάθε ένστικτο, κάθε ανάγκη και κάθε αναζήτηση άνεσης.

Και δεν θα μπορείς να έχεις άλλον/άλλην σύντροφο μέχρι να ολοκληρώσεις τη διαδρομή της Φλόγας. Δεν υπάρχει χώρος για κανέναν άλλο. Αυτό είναι επίσης μέρος της πειθαρχίας που οδηγεί στην ενίσχυση του πνεύματος σε πλήρη μοναξιά. Για χρόνια.

Και σε στιγμές ευθραυστότητας που θα ήθελες να ξεφύγεις οριστικά από αυτό το μονοπάτι για να βάλεις ένα τέλος σε αυτό το μαρτύριο... Δεν μπορείς να το κάνεις. Πρέπει να μείνεις εκεί. Εξαντλημένος… αλλά πρέπει να μείνεις.
Γιατί έτσι επέλεξες.

Και στο μεταξύ.. βοηθώντας τη Φλόγα σου. (αν είστε η Ψυχή που οδηγεί τον άλλον, τότε θα τον βοηθήσετε περισσότερο): Η μία Δίδυμη Φλόγα είναι πάντα μπροστά από την άλλη στο πνευματικό μονοπάτι και είναι αυτή που φέρει το μεγαλύτερο φορτίο καθώς παίρνει μεγάλο μέρος του φορτίου του διδύμου. 

Η Φλόγα οδήγησης βοηθάει. Υποστηρίζει. Απορροφά σωματικά τον πόνο και τον απελευθερώνει. Παίρνει επίσης μέσα του τον πόνο του διδύμου καθώς και τον συλλογικό πόνο που συνδέεται με ορισμένα συλλογικά καρμικά μπλοκαρίσματα.

Και μέσα από την αγάπη, τη συμπόνια, τη συγχώρεση, τη δύναμη, την αλήθεια… το μετουσιώνει.
Ετσι είναι.

Αυτή... είναι μόνο μια μικρή γεύση από όλα όσα ανήκουν στο μονοπάτι των Δίδυμων Φλογών. Αρκεί όμως να καταλάβεις ότι δεν έχει τίποτα το γήινο. Και δεν είναι για όλους.
🔥
Marika Moretto