Pulse of love 10/12/2013

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Υπάρχουν Ψυχές που Θυμούνται.

ΟΙ «ΜΠΛΕ» ΨΥΧΕΣ

Υπάρχουν Ψυχές που Θυμούνται.
Τους επιτρέπεται να θυμούνται, όσο είναι εδώ, με μια γήινη ιδιότητα, και να ξαναζούν τις αναμνήσεις τους για να τις ενεργοποιήσουν ξανά.

Προβλέπεται, γιατί είναι σε συμφωνία  με την Ισορροπία και την Αρμονία. Γιατί η δουλειά τους είναι να έρθουν ξανά σε επαφή με την πραγματική τους ταυτότητα και να ξυπνήσουν γρήγορα από τον ύπνο των ενσαρκώσεων της Γαίας.

Η Προέλευση τους από τα Αγγελικά Βασίλεια, Ζει στις εικόνες ... που ρέουν με κλειστά μάτια. Φωτεινές, ζωηρές. Πιο αληθινά από οτιδήποτε άλλο... Γιατί είναι Αληθινές.

Στα όνειρα αυτές οι εικόνες γίνονται Ιστορίες άλλων εποχών, άλλων κόσμων. Πολύ, πολύ διαφορετικές από εδώ. Είναι απλά Αναμνήσεις.
Του «πριν» και δεν έχουν καμία σχέση με αυτό το σώμα. Με αυτόν τον κόσμο. Αυτό συμβαίνει γιατί η Ψυχή έχει ξεχάσει για λίγο, γιατί η Αφύπνιση είναι «προγραμματισμένη» και γίνεται το συντομότερο δυνατό.

Με ποιον τρόπο; Συχνά, αλλά όχι πάντα, μέσα από πραγματικά «σοκ», δηλαδή ακριβείς «τραυματικές» καταστάσεις, αρκετά δυνατές για να συγκινήσουν και να γκρεμίσουν τον ορθολογισμό, το γνωστό, το προβλέψιμο. Και, καταστάσεις «ανεξήγητες, θαυματουργές, μυστικιστικές». Με αυτόν τον τρόπο η «γραμμικότητα» του μυαλού και η γήινη μήτρα ξαναδουλεύονται. Το Μυστήριο καταλαμβάνει... όλη η βεβαιότητα παρασύρεται. Και όλα ανατρέπονται.

Το ξύπνημα απαιτεί τον θάνατο κάθε «ζώνης άνεσης»  και οδηγεί στην επανεμφάνιση αρχέγονων φόβων όπως η εγκατάλειψη. Εδώ τότε εμφανίζεται το Αίτημα για βοήθεια της Ψυχής, που χρειάζεται υποστήριξη. Και τότε ανοίγει μια μεγαλύτερη επίγνωση προς το Θείο, προς το αόρατο…

Αποφασίζουμε λοιπόν να Βασιστούμε σε κάτι πολύ μεγαλύτερο και ακατανόητο που κυριολεκτικά "μας ανοίγει τα μάτια" ... στην Αλήθεια. Εδώ πέφτει η γήινη ψευδαίσθηση. Και μαζί της όλα τα ψυχικά σχήματα, όλα τα χρεόγραφα. Αυτή η διαδικασία είναι η ανασυγκρότηση της ταυτότητας. Που οδηγεί στην αναγέννηση.

Τότε λαμβάνει χώρα η Πυροδότηση της πληροφορίας και οι αναμνήσεις της ψυχής επανενεργοποιούνται. Με αυτόν τον τρόπο η ατομική συνείδηση ​​αλλοτριώνεται με την Συμπαντική συνείδηση.

Είναι το Κάλεσμα
Και δεν μπορείς να ξεφύγεις...

Όλο το Σύμπαν το αποφασίζει, το οργανώνει και το συντονίζει με την εν λόγω ΨΥΧΗ. Στη συνέχεια, μπαίνει όταν είναι η καθορισμένη ώρα για να Τιμηθεί η Καθιερωμένη Διαθήκη. Αλλά, προτού συμβεί αυτό, η Ψυχή χρειάζεται να βιώσει την ανάκτηση και την εκκαθάριση του κάρμα που αρχίζει τη στιγμή της σύλληψης, ακόμη και πριν από τη γέννηση.

Ο σπόρος της Αστρικής Συνείδησης είναι Ενεργός ήδη στη μήτρα.
Έχει επείγουσα ανάγκη.

Το προκαθορισμένο έργο είναι πολύ τεράστιο και απαιτητικό. Θα απαιτήσει εξαιρετική δύναμη και ευαισθησία. Είναι ένα σημαντικό έργο γιατί είναι οι πρόδρομοι αυτής της εξελικτικής διαδικασίας. Είναι εδώ για να κάνουν την πιο σκληρή δουλειά, τη στιγμή της μεγαλύτερης μεταμόρφωσης. Και επομένως πρέπει να διαλύσουν τη δύναμη του εγώ και της δικτατορίας, μέσα από μια εξέγερση που ξεκινά ήδη από την οικογένεια, η οποία έχει επιλεγεί ειδικά για να δημιουργήσει τις σωστές Προκλήσεις που πρέπει να ξεπεραστούν.

Στόχος είναι η ελευθερία, επομένως η πλήρης επίγνωση της θεϊκότητας και της προσωπικής του δύναμης.

Το μονοπάτι μιας Μπλε ψυχής είναι προκλητικό, γιατί θα συνοδεύεται από πολλά εμπόδια, ήδη αποφασισμένα από πριν. Εμπόδια που θα ενισχύσουν τις προκλήσεις... και θα γίνουν Τεστ, σχεδιασμένα για να αυξήσουν την αυτοπεποίθηση και τις ικανότητές της. Το εγχείρημα δεν είναι «πολύ δύσκολο» ... αλλά πάντα ανάλογο με τον Βαθμό εξέλιξης της κάθε Ψυχής ξεχωριστά.

Αυτές οι Ψυχές ονομάζονται επίσης «Όντα της Γαλάζιας Ακτίνας».
Γιατί ουσιαστικά είναι «προεκτάσεις» της ΠΡΩΤΗΣ ΑΚΤΙΝΑΣ, ή «κόρες» ΤΟΥ ΑΡΓΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ. Είναι οι Πολεμιστές, οι Επαναστάτες. Και γειώνουν την Μπλε Θεραπευτική Συχνότητα Μετασχηματισμού στη Γη.

Έχουν ξεκάθαρους στόχους. Επέλεξαν την ύλη. Για να την γνωρίσουν, σε όλο της το σκοτάδι, να την αγαπήσουν και να την ξεπεράσουν. Αυτή είναι η μόνη πρόθεση. Είναι «κανάλια» ψυχών πάντα ενεργά και πάντα σε σχέση με τη δική τους συχνότητα προέλευσης. Είναι πυρακτωμένες ψυχές. Δημιουργικές. Πρωτότυπες. Επαναστάτες. Εξαιρετικά ευαίσθητες. Όλες ανήκουν στις ανώτερες διαστάσεις της συνείδησης, αλλά διακρίνονται από διαφορετικές ιδιότητες και διαφορετικά ταλέντα.

Έχουν τα μπλε και μοβ χρώματα της Ενέργειάς τους στην αύρα τους. Είναι Ψυχές που επαναπροσδιορίζουν τα όρια. Δουλειά τους είναι να «ανατρέψουν». Να εκπλήξουν. Να αντιστρέψουν. Να Ανανεώσουν.

Έχουν περήφανο βλέμμα, συχνά στραμμένο προς τα κάτω. Προς τη γη. 
Δεν σε κοιτούν στα μάτια, βλέπουν περισσότερα από όσα επιτρέπεται. Αλλά όταν το κάνουν είναι επιλογή τους. Όταν κοιτάζουν στα μάτια, είναι για να βοηθήσουν. Να κατανοήσουν. Να απαλύνουν. Να θεραπεύσουν. Και προστατέψουν.

Μέσα από την παρουσία τους αλλάζουν τα μέρη και οι καταστάσεις που συναντούν. Και οι άνθρωποι. Έχουν το χάρισμα να μεταμορφώνονται. Αν δίνουν προσοχή είναι για υποστήριξη. Αν μιλούν είναι για να αποκαλύψουν. Σκορπούν διαύγεια. Και συμπόνια.

Στο λαιμό είναι η Αλήθεια που δονείται.
Και την ξέρουν και την αναγνωρίζουν τόσο καλά. Και ξέρουν πώς να την ζήσουν και εδώ. Όπου συχνά είναι δύσκολο να αλληλεπιδράσουν όταν η αγνότητα καλείται να μιλήσει. Είναι «δύσκολες» ψυχές γιατί δεν μπορούν να «διαχειριστούν» ή να «ελεγχθούν».

Αποφάσισαν να είναι εδώ για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Να ξεφύγουν από τον έλεγχο και τη χειραγώγηση. Η φύση τους, το καθήκον τους. είναι η εξέγερση. Στην οικογένεια καταγωγής, στο ζευγάρι, στην κοινωνία. Είναι εδώ για να γκρεμίσουν και να ανανεώσουν... κάθε έννοια, κάθε κρίση, κάθε περιορισμό.

Είναι εδώ για να διδάξουν «Πώς να πετάς».
Πρώτα όμως πρέπει να το θυμηθούν.
Και για να το κάνουν, πρέπει να «κάνουν χώρο».

Απελευθερώνοντας τον εαυτό του από όλους τους περιορισμούς. Από όλους τους δεσμούς. Πρέπει να σπάσουν όλες τις αλυσίδες  ψυχικές και συναισθηματικές. Ακυτώνοντας τους Περιορισμούς. Και μετά να τους Αφαιρέσουν να αφαιρέσουν να αφαιρέσουν όλα τα περιττά. Μέχρι την αληθινή Ουσία.

Ελεύθερες στο να ΕΙΝΑΙ.
Ελεύθερες να ανοίξουν τα φτερά .

💎 Marika Moretto