Pulse of love 10/12/2013

Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Η Τάντρα είναι σημαντική για κάθε γυναίκα

Ποια ομορφιά επιζητάς; 
Σε ποια ομορφιά πιστεύεις; 
Τι σημαίνει πραγματικά η ομορφιά για σένα;

Βαδίζοντας στο Ταντρικό μονοπάτι μαθαίνεις λίγο διαφορετικά τα πράγματα για τον κόσμο και τον εαυτό σου. Μαθαίνεις πρώτα απ’ όλα να σε αγαπάς και να αποδέχεσαι την  φύση σου. Μαθαίνεις να κτίζεις την εσωτερική εμπιστοσύνη, ενδυναμώνεσαι από  θηλυκή σου δύναμη και γεμίζεις με αυτοπεποίθηση. 

Η Tάντρα, σου προσφέρει μια νέα οπτική για ότι συμβαίνει στην ζωή σου και ταυτόχρονα σου χαρίζει μια αίσθηση φυσικής ελκυστικότητας. Σε οδηγεί βήμα – βήμα  να βιώσεις την ποιότητα της εσωτερικής σου αρμονίας,  γεμίζεις με μια απαλότητα που σε κάνει ακόμα πιο επιθυμητή, που σε κάνει πραγματικά όμορφη. Η εσωτερική σου ομορφιά γίνεται φως που εκδηλώνεται προς τα έξω με μια ιδιαίτερη λάμψη και φυσικά ακτινοβολείς υγεία αφού η ενέργεια ρέει μέσα σου ανεμπόδιστα και αέναα.

Καθώς μαθαίνεις τον εαυτό σου, καθώς αγκαλιάζεις τις πληγές σου και θεραπεύεις το σώμα και την ψυχή σου, μέσα από τις ταντρικές πρακτικές της, ανακαλύπτεις νέες μορφές απόλαυσης και δεν δεσμεύεις πια μέσα σε καλούπια τον αισθησιασμό και την σεξουαλικότητά σου, αλλά αποκαλύπτεσαι. Γεμίζεις πληρότητα, έχεις εμπιστοσύνη στον κόσμο και φλερτάρεις με την ζωή συνδεόμενη  με τις θεϊκές σου ποιότητες.

Στην Τάντρα η γυναίκα είναι μια θεά και δίπλα της γίνεται και ο σύντροφος της θεός καθώς  το ταντρικό  μονοπάτι, μπορεί να τους προσφέρει μια εξαιρετική εξέλιξη, πνευματική και σωματική.  

Όμως την εξέλιξη αγαπημένη γυναίκα, δεν την βιώνεις μόνο με τον σύντροφό σου. Μπορείς ανά πάσα στιγμή, ακόμα κι αν δεν έχεις σύντροφο αυτήν την στιγμή στην ζωή σου, μπαίνοντας μέσα στο ταντρικό μονοπάτι, με τις ταντρικές τεχνικές και αναπνοές, να μετουσιώσεις την ενέργειά σου και να της επιτρέψεις να κυκλοφορεί αβίαστα σε όλα τα ενεργειακά σου κέντρα.  


Είναι σημαντικό μια γυναίκα να διατηρεί άσβεστη την Ιερή Φωτιά της γιατί μέσα από αυτήν μπορεί να αναγεννιέται συνέχεια. Να θεραπεύει,  να μετασχηματίζει, να μετουσιώνει και να απολαμβάνει το κάθε τι στην ζωή της. Να θυμάσαι, η σεξουαλική ενέργεια δεν αφορά μόνο τα φυσικά ένστικτα, δεν αφορά μόνο την ερωτική επαφή. Είναι Ενέργεια Ζωής.

Το κλειδί για την ισορροπία της ενέργειας στο σώμα μας είναι η συχνή εξάσκηση στις ταντρικές πρακτικές γιατί μόνο έτσι βυθίζεσαι πραγματικά μέσα σου και αντιλαμβάνεσαι ότι είσαι κάτι πολύ πιο μεγάλο από το γέλιο ή το δάκρυ σου. Την λύπη ή την χαρά σου. Τον θυμό ή την γαλήνη σου. Την αμαρτία ή την αγιοσύνη σου. 

Η Τάντρα σου χαρίζει μια συνειδητή ζωή και βιώνεις στο κάθε σου κύτταρο ότι Εσύ και η Ζωή δεν είστε δυο διαφορετικά πράγματα αλλά ένα. Είσαι Ζωή.

Και απολαμβάνεις την ζωή με φυσικότητα, παρουσία και αγάπη… 
Αυτό δεν είναι άλλωστε το όνειρο κάθε γυναίκας;


Την πρώτη Τρίτη κάθε μήνα αγαπημένη γυναίκα θα σε συναντώ αν το θελήσεις, σε έναν ιδιαίτερο online θηλυκό, βιωματικό κύκλο γυναικών για να κάνεις δικά σου εκείνα  τα ταντρικά μυστικά που θα μεταμορφώσουν την ζωή σου και θα φωτίσουν όλες της πτυχές της Ταντρικής Γυναίκας που υπάρχει μέσα σου.

Σε περιμένω λοιπόν Τρίτη 05 Ιούλιου στις 21:00 στον Online (μέσω zoom) Κύκλο Γυναικών: 

Η Τριλογία της Μεταμόρφωσης
Φλόγα - Οργασμός – Ίαση

για να θεραπεύεις και να μεταμορφώσεις  μια εμπειρία που έχεις βιώσει και που έχει καταγράψει ένα αρνητικό ενεργειακό αποτύπωμα στην κοιλιά σου.


περισσότερες πληροφορίες

namaste 
despoina palamari




πηγη: https://www.omorfizoi.gr/