Pulse of love 10/12/2013

Κυριακή 22 Μαΐου 2022

ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ

Αν νιώθεις ξένος σε αυτόν τον κόσμο, αν από τη γέννησή σου πάντα νιώθεις διαφορετικός... είναι επειδή είναι πραγματικά έτσι.

Βρίσκεσαι εδώ σαν επισκέπτης. Βρίσκεσαι σε ξένη γη. Ίσως αυτή είναι η πρώτη σου ενσάρκωση εδώ στη γη. Ή μπορεί να είσαι εδώ και πολύ καιρό. Αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι η προέλευσή σου είναι πολύ διαφορετική από αυτήν τη γήινη πραγματικότητα.

Εάν η σχέση σου με το φυσικό σώμα είναι δύσκολη και βαριά, εάν συχνά υποφέρεις από κόπωση, εάν είναι βαρύ για σένα να κάνεις πάρα πολύ σωματική δραστηριότητα, εάν είναι πολύ κουραστικό για εσένα ό, τι έχει να κάνει με το φυσικό σώμα, εάν αισθάνεσαι αδέξιος μέσα σε αυτόν τον γήινο περίβλημα.... είναι απλώς και μόνο επειδή, προέρχεσαι από διαστάσεις όπου το σώμα είναι πολύ ελαφρύ, ή από ασυνήθιστες διαστάσεις. Όπου ακριβώς, το φυσικό σώμα δεν υπάρχει.

Εάν είναι αδύνατο για σένα να διατηρήσεις έναν ταραχώδη ρυθμό ζωής, εάν βρίσκεσαι συχνά παλεύοντας με το ρολόι και τον χρόνο, καθώς τα προγράμματα φαίνονται άχρηστα και αδιανόητα, είναι επειδή προέρχεσαι από διαστάσεις όπου ο χρόνος απλά δεν υπάρχει. Υπάρχουν μόνο οι φυσικοί κύκλοι της Δημιουργίας, με τους οποίους είσαι σε απόλυτη αρμονία.

Είναι προφανές ότι απορρίπτεις την έννοια της εργασίας, της προσπάθειας, της θυσίας. Της Υποταγής. «Κανένα ον δεν είναι ανώτερο από τους άλλους, κανείς δεν μπορεί να επιβάλει τίποτα, πολύ λιγότερο να παρεμβαίνει ή να ρυθμίζει το εξελικτικό στάδιο των άλλων. Μέσω μορφών υποχρέωσης και χειραγώγησης»

Γι' αυτό, είναι αδύνατο να αποδεχτείς ότι για να ζήσεις είναι απαραίτητο να υποφέρεις και να υποτάσσεσαι σε ανθρώπινες εξευτελιστικές επιβολές, απλώς για να είσαι σε θέση να έχεις καταφύγιο και να είσαι σε θέση να τρέφεσαι. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι η δουλεία ανήκει στα υποανάπτυκτα στάδια και πεδία. Είναι άγνωστο σε εσένα, η έννοια του χρήματος, καθώς το θεωρείς προφανές ότι όλα όσα χρειάζεσαι υπάρχουν ήδη.

Και είναι στη διάθεσή σου. 
Αυτό συμβαίνει επειδή, όπου γεννήθηκες, λειτουργεί ακριβώς έτσι. Δεν χρειάζεται να πας στη δουλειά. Δεν υπάρχει η έννοια της προσπάθειας και της κούρασης για να έχεις κάτι που χρειάζεσαι, αυτό που χρειάζεσαι υπάρχει απλώς και διανέμεται στο συλλογικό, εξίσου και δωρεάν.

Η δημιουργία προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι.
  • Δεν υπάρχει τίποτα "για αγορά". Απλώς «υπάρχει».
  • Δεν υπάρχουν χρήματα, μόνο ανταλλαγή και κοινή χρήση.
  • Δεν υπάρχουν νόμοι, δικαστές, δικαστήρια ή ακόμη και φυλακές: καθώς η συνείδηση ​​κάθε ζωντανής μορφής δονείται στην αγάπη.
Αυτός είναι ο λόγος που αισθάνεσαι ξένος και διαφορετικός, ενώ για εσένα  αυτή η πραγματικότητα  είναι παράλογη και απαράδεκτη.

Οι γήινες ψυχαγωγίες δεν σε ενδιαφέρουν, αν κάτι σε ενοχλεί, είναι επειδή δονείται στους χαμηλότερους τόνους, αποσπασμένους από την ψυχή: απορρίπτεις τη χυδαιότητα και τα πιο σκοτεινά ένστικτα. Όπως η σεξουαλική ασυμφωνία και ο συναισθηματικός χειρισμός.

Αντ 'αυτού, είσαι απόλυτα άνετος σε επαφή με τη δημιουργικότητα, την τέχνη, την έκφραση των ταλέντων σου και όλα όσα τρέφουν την ανθρώπινη εμπειρία σου. Αγαπάς την ηρεμία και τη σιωπή, για να μπορείς να ακούς καλύτερα τον πλούσιο εσωτερικό σου κόσμο . Η φύση είναι η γη σου, είναι η προέκταση της Γαίας. Με την οποία επικοινωνείς και αλληλεπιδράς μέσω των υψηλότερων καναλιών σου.

Είσαι άνετος με τα ζώα και όχι με τους ανθρώπους. Επειδή αισθάνεσαι το εγώ, τον πόνο, την επιθετικότητα. Οι άνθρωποι μιλούν μια γλώσσα που δεν καταλαβαίνεις. Τρέφονται με δονήσεις που σε κάνουν να "πέφτεις". Γι' αυτό κοιτάζεις με υποψία, απορρίπτεσαι επειδή δεν γίνεσαι κατανοητός.

Οι προθέσεις σου είναι πάντα σαφείς, αλλά συχνά παρεξηγούνται και αυτό σε και να υποφέρεις. Οι άνθρωποι βλέπουν το κακό, την αταξία και τα ψέματα που δεν έχεις. Διότι μέσα από εσένα βλέπουν τον εαυτό τους. Η αγνότητά σου, η αθωότητά σου, δεν φαίνεται: επειδή είναι μια Νέα συχνότητα, γι' αυτό τους φοβίζεις.

Είσαι κάτι που ο κόσμος δεν ξέρει ακόμα.

Ωστόσο, είναι εύκολο για εσένα να δεις τους ανθρώπους, μέσω της αλήθειας της διαίσθησης. Κανείς δεν μπορεί να σε χειραγωγήσει ή να σου πει ψέματα, γιατί αναγνωρίζεις προθέσεις ακόμη και πριν από λόγια και πράξεις. 
Βλέπεις και επικοινωνείς βαθιά. Δεν γνωρίζεις τι είναι η κριτική, αλλά συχνά κατηγορείσαι πως κρίνεις. Ενώ ο δικός σου είναι μόνο ένας μηχανισμός σαφούς συνειδητοποίησης, για τη διάκριση αυτής της διπλής πραγματικότητας. Δεν κρίνεις, αναλύεις: για να κατανοήσεις καλύτερα αυτήν τη γήινη εμπειρία.

Δεν μπορείς να λες ψέματα.
Η αλήθεια, για εσένα, είναι η μόνη μορφή επικοινωνίας.

Δεν έχεις κανένα ενδιαφέρον για τη συσσώρευση πλούτου ή υλικών αντικειμένων, θέλεις να περιβάλλεις τον εαυτό σας με όμορφα, χαρούμενα και απλά πράγματα: αναγνωρίζεις τη χρησιμότητα και την ομορφιά της ύλης. Λατρεύεις τα χρώματα, αρκεί να είναι φωτεινά, γιατί σου θυμίζουν τον κόσμο σου.

Δεν ενδιαφέρεσαι για την πολιτική και τη θρησκεία, δεν αισθάνεσαι ότι ανήκεις σε καμία ιδεολογία: ξέρεις ότι είναι δομές του εγώ. Δεν ανήκεις σε ενώσεις ή ιδρύματα, απορρίπτεις το γάμο και την έννοια της οικογένειας, απορρίπτεις τους εθισμούς και τους δεσμούς, καθώς οι δεσμοί, οποιουδήποτε είδους, είναι περιοριστικοί για εσένα.

Προτιμάς να είσαι ελεύθερος, σε κάθε τομέα της ζωής σου: γιατί για εσένα είναι ο μόνος δυνατός τρόπος.

Οι φιλίες είναι ειλικρινείς και καθαρές σχέσεις για εσένα.

Στη σχέση ζευγαριού αναζητείς την βαθιά αγάπη, την ψυχική σύνδεση του «σπιτιού» και έναν σύμμαχο για τη γήινη αποστολή σου. Είναι προφανές ότι δεν αποδέχεσαι καμία εξουσία, επειδή αναγνωρίζεις τη βία της, την ακύρωση της φυσικής κατάστασης της συνείδησης.

Απομακρύνεσαι αυθόρμητα από οποιαδήποτε καταπιεστική και ακούσια στάση / κατάσταση. Στη συνέχεια απομακρύνεσαι, όταν αισθάνεσαι βαριά / πυκνή / χαμηλή ενέργεια: ειδικά σε συλλογικά περιβάλλοντα, όπως κλαμπ, εμπορικά κέντρα, ντίσκο: μέρη χάους και ενεργειακή διαταραχή.

Και όταν αισθάνεσαι χαμηλές συχνότητες αισθάνεσαι κυριολεκτικά παραβιασμένος: το σώμα σου αντιδρά, μέσω άμεσης σκλήρυνσης και διάφορων παθήσεων (πονοκέφαλος, βαριά βλέφαρα, ξαφνική κόπωση, ζάλη, πόνος στο στήθος και το στομάχι, ναυτία, ταχυκαρδία, δυσκολία στην αναπνοή) ή  αισθήματα δυσφορίας (διέγερση, ξαφνική δυσφορία, αγωνία, αναστάτωση, φόβος).

Αλλά το σώμα σου, σε επαφή με τον Εαυτό σου, ξέρει πώς να προστατεύει τον εαυτό του και να σε προστατεύει, συχνά "εκφορτώνει" τις βαριές συχνότητες με τις οποίες έρχεται σε επαφή με διαφορετικούς τρόπους, για να σε ειδοποιεί όταν οι ενέργειες έρχονται σε αντίθεση με τη δική σου (χασμουρητό) , κλάμα, φτέρνισμα, εντερικές αντιδράσεις, έμετος)

Αυτό συμβαίνει επίσης εάν έρθεις σε επαφή με φάρμακα οποιουδήποτε είδους, φάρμακα, κάπνισμα και αλκοόλ. Είναι εξαιρετικά τοξικές ουσίες για εσένα. Γι 'αυτό μένεις μακριά από αυτά αυθόρμητα και συχνά σε φοβίζουν.

Αγαπάς τη μουσική, αρκεί να είναι μελωδική. Επειδή αναγνωρίζεις τις υψηλότερες δονήσεις στον ήχο. Σου αρέσει να διαβάζεις, να εξερευνάς, να μαθαίνεις: φυσικά είσαι περίεργος. Η γνώση είναι απαραίτητη για εσένα, αλλά είναι απίθανο να επηρεαστείς από τη γνώση των άλλων. Ξέρεις ότι ο καθένας έχει τη δική του αλήθεια / συνειδητοποίηση.

Προτιμάς να εστιάζεις στο δικό σου μοναδικό και απολύτως προσωπικό όραμα και εμπειρία αντί να ακολουθείς εξωτερικές ιδέες.
Δεν αισθάνεσαι πνευματικός, καθώς η πνευματικότητα δεν είναι τρόπος συμπεριφοράς, δεν είναι ενδιαφέρον ή πάθος, δεν είναι κάτι εξωτερικό για εσένα. Η πνευματικότητα είναι μια κατάσταση συνείδησης. Στην οποία δονείσαι συνειδητά.

Φυσικά έχεις την προδιάθεση να έρθεις σε επαφή με τις υψηλότερες διαστάσεις, ειδικά τις διαστάσεις του ανήκειν: με τις οποίες διατηρείς, από τη γέννηση, μια λεπτή και τηλεπαθητική σύνδεση. Είσαι προικισμένος με πολλά ταλέντα, τα οποία για αυτήν τη γήινη πραγματικότητα μπορεί να φαίνονται άχρηστα ή λίγο πρακτικά. Απλώς επειδή δεν μελετούν το εγώ ή τη δύναμη.

Ο εξελικτικός σου στόχος είναι να δώσεις γνώση, σοφία και χρησιμότητα στο εξωτερικό. Ο ανταγωνισμός δεν σου ανήκει: αναζητάς ενσυναίσθηση και κοινή χρήση. Δεν ψάχνεις τίτλους και διακρίσεις: απλά θέλεις να καταλάβεις. Αυτό για εσένα, είναι πιο σημαντικό από οποιαδήποτε αναγνώριση...

Marika Moretto