Pulse of love 10/12/2013

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Ο πιο θανατηφόρο ιός όλων είναι το μυαλό σου

Σήμερα καθένας από εμάς καλείται να αντιμετωπίσει τον εαυτό του, τον δικό του «εσωτερικό ιό», τον πιο θανατηφόρο ιό όλων, ισχυρός, διαβολικός και καταστροφικός που ονομάζεται «μυαλό ...» 

Εξαπλώνεται και τροφοδοτείται κυρίως μέσω της άγνοιας που δημιουργεί το ψέμα και οι ψευδείς πεποιθήσεις. Ένας αρχαίος και πραγματικός ιός που μας οδήγησε στο χαμηλότερο σημείο της ιστορίας της ανθρωπότητας και είναι η κύρια αιτία της πολύ κρυμμένης δυστυχίας μας. 

Επομένως, είναι καθήκον σήμερα για το καλό όλων να εξαλείψουμε τον «ιό του μυαλού» που μας κρατά χωρισμένους από την ενιαία συνείδηση, την προέλευση της αγνής αγάπης. 

Είναι λοιπόν σήμερα καθήκον για το καλό όλων να εκμηδενίζονται όλες αυτές οι αμετάκλητες σκέψεις, που προέρχονται από προσυσκευασμένες απαντήσεις που δημιουργούν παθιασμένες και περιοριστικές πεποιθήσεις, σε μια προσπάθεια να ευνοήσουν την αναβίωση της διαισθητικής σοφίας της ψυχής. 

Είναι επομένως καθήκον σήμερα για το καλό όλων να απογυμνωθούμε από τους φόβους μας για να διευκολύνουμε την ενδυνάμωση του αναγκαίου θάρρους για  να αναλάβουμε την ευθύνη της ζωής μας, τις επιλογές μας και τις καθημερινές μας δράσεις. 

Είναι επομένως καθήκον σήμερα για το καλό όλων να εντοπίσουμε στον εαυτό μας την ψευδή λέξη, την ψευδή συμμετοχή, την ψευδή συμπεριφορά, να αποβάλουμε ό, τι δεν ανήκει σε εμάς, προκειμένου να επιτρέψει στο αυθεντικό να αποκαλυφθεί φυσικά. 


Δεν έχει πλέον νόημα να αναβάλουμε, ας προσπαθήσουμε τώρα να γίνουμε αυτό που δεν θέλουμε πλέον να είμαστε. 

Μην εμποδίζετε την καρδιά σας να αγαπά ελεύθερα. 

Τα γεγονότα συμβαίνουν κυρίως για να μας κάνουν να αφαιρέσουμε τα πέπλα της άγνοιας και να ενεργοποιήσουμε εκ νέου την ενέργεια της αγάπης. Άς αναγνωρίσουμε την αυθεντική μας δύναμη. Όποιος θέλει ας ψάξει να βρει την αλήθεια του, αλλά σε αυτή τη διάσταση το απόλυτο είναι η Κατανόηση και η άνευ όρων Αγάπη για όλους.

Daniele Mizzoni