Pulse of love 10/12/2013

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Είναι σημαντικό να καθαρίζουμε ενεργειακά τον εαυτό μας καθημερινά

Να τιμάμε πάντα τον συναισθηματικό καθαρισμό. 

Αν είμαστε συναισθηματικά μπλοκαρισμένοι και δεν ξέρουμε ή δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τι νιώθουμε, ή αν έχουμε μπλοκάρει τόσο αποτελεσματικά αυτά που νιώθουμε ώστε να μην έχουμε πια καθόλου συναισθήματα, γινόμαστε αρνητικοί άνθρωποι και δημιουργούμε αρρώστιες στο σώμα μας.

Διατηρώντας τα συναισθήματα μας καθαρά, δεν μπορεί να παραμείνει μέσα μας η συναισθηματική αρνητικότητα και γινόμαστε όλο και πιο ανάλαφροι. 

Αυτό ανοίγει το διαισθητικό κανάλι επειδή μάς επιτρέπει να έχουμε μία καθαρή αίσθηση αγάπης. Μάς φέρνει πιο κοντά στην χωρίς όρους αγάπη και μάς καθιστά αβλαβείς. 

Ελαφραίνει την ποιότητα τής συχνότητας μας και επομένως η καθοδήγηση που παίρνουμε είναι καθαρή και κινείται ανεμπόδιστα όταν μπει στο σύστημα μας.

Γι ' αυτό είναι σημαντικό να καθαρίζουμε τον εαυτό μας καθημερινά από τον αντίκτυπο τών συναισθηματικών μας αντιδράσεων. 

Όπως ακριβώς αποβάλλουμε τα σωματικά απόβλητα και τις τοξίνες, έτσι πρέπει να αποβάλλουμε και τα συναισθηματικά απόβλητα και τις τοξίνες. 

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ολοκληρώνουμε τίς συναισθηματικά ημιτελείς υποθέσεις, να μην πέφτουμε για ύπνο θυμωμένοι, να φροντίζουμε να μην νιώθουμε μολυσμένοι συναισθηματικά, και να μαθαίνουμε να δουλεύουμε με τα συναισθηματικά ρεύματα ενέργειας και να τα τιμάμε. 💜

Gary Zukav


🙏💕🥰

«Καθαρίζοντας τον Χώρο μας, το Σώμα μας, την Ζωή μας»

Τετάρτη 14  & 21 Απριλίου στις 20:30 μέσω Zoom

Συντονιστρια: despoina palamari