Pulse of love 10/12/2013

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Ενεργειακός καθαρισμός με βότανα

Επειδή το σπίτι μας είναι εξίσου σημαντικό όπως το σώμα μας, χρειάζεται και αυτό να καθαριστεί από αρνητικές ενέργειες. Για να γίνει αυτό το πρώτο και σημαντικότερο βήμα είναι ότι το σπίτι σε φυσικό επίπεδο να είναι καθαρό και τακτοποιημένο.

Θα σας δώσω μία συνταγή με βότανα και μπαχαρικά που κάνουν εξαιρετική δουλειά πάνω σε αυτό το τομέα.

Το πρώτο είναι το γνωστό μας φασκόμηλο. Ένα βότανο που εδώ και αιώνες το συναντάμε σε διάφορες συνταγές εξαγνισμού όπως και σε διάφορες κουλτούρες. Έξοχος καθαριστής του χώρου και της αύρας, απελευθερώνει συναισθηματικές εντάσεις που έχουν προσκολληθεί στο χώρο και συνεχίζουν να τον επηρεάζουν εκπέμποντας αρνητικές δονήσεις που έχει καταγεγραμμένες.

Λευκό σινάπι: Καίει αρνητικές οντότητες, εξαγνίζει ολιστικά το χώρο μας από οποιαδήποτε μορφής αρνητικής επιρροής ή ακόμη και οντότητας.

Γαρύφαλλο: εξαγνίζει ολιστικά, και στέλνει μακριά από το χώρο σας την οποιαδήποτε αρνητική επιρροή και οντότητα.

Και τέλος το μαύρο πιπέρι το οποίο επίσης είναι εξαιρετικός εξαγνιστής του χώρου και λυτρωτής από τις αρνητικές επιρροές που μπορεί να προέρχονται από κουτσομπολιά και αρνητικές εκπορεύσεις των άλλων.

Όλα αυτά τοποθετήστε τα σε ένα γουδί, χτυπήστε τα ώσπου να γίνουν σκόνη, μελετώντας ποιος είναι ο λόγος που τα δημιουργείτε.
Στη συνέχεια μπορείτε να τοποθετήσετε λίγο από αυτό σε ένα αναμμένο καρβουνάκι και να θυμιατίσετε με αυτό πολύ καλά το σπίτι σας χωρίς να ξεχάσετε τις γωνίες, τις εσοχές, τις ντουλάπες, τους καθρέπτες, τη πίσω πλευρά της κάθε πόρτας.

Aπο την Ιωάννα Μπράτη