Pulse of love 10/12/2013

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Γείωση και Αναπνοή. Ζωή στο Εδώ και Τώρα!

Το μασάζ της οργασμικής αναπνοής 
                    
Γείωση και Αναπνοή

Τετάρτη 22 Ιουλίου 20:15 - 23:00
με την despoina palamari

 Arima Therapy Center 
Πληροφορίες: 6973 216 895


Αν θέλεις να έχεις ολοκληρωτική παρουσία στη ζωή σου, αν θέλεις να αδειάσεις το μυαλό σου και να ζεις το παρόν σου χωρίς να σε βασανίζουν οι σκέψεις, αν θέλεις να γνωρίσεις τον εκστατικό εαυτό σου χρειάζεται να είσαι γειωμένος. Να έχεις επαφή δηλαδή με το σώμα σου και την γη.

Έλλειψη γείωσης και ρηχή αναπνοή περιορίζουν τον βαθμό της οργασμικής μας ικανότητας. 


Οργασμική ικανότητα δεν σημαίνει μόνο το πόσο μπορεί ο καθένας μας να απολαμβάνει τον έρωτα αλλά και το πόσο μπορεί να αφεθεί να απολαύσει την ίδια την ζωή και τα δώρα της ερχόμενος σε επαφή με τον εκστατικό εαυτό του! 

Αν θέλεις λοιπόν οι οργασμικές σου αισθήσεις να απογειωθούν χρειάζεται να βελτιώσεις την γείωση σου και τον τρόπο που αναπνέεις.

Η γείωση είναι μια ενεργειακή διαδικασία, όπου η ροή της ενέργειας διαπερνά όλο το σώμα, από το κεφάλι ως τα πέλματα. Όταν αυτή η ροή συμβαίνει ολοκληρωμένα τότε έχουμε την συ­ναίσθηση του σώματός μας, της σεξουαλικότητάς μας και το εδά­φους που πατάμε. Είμαστε σε επαφή με την πραγματικότητα. 

Αυτή η ροή ενέργειας σχετίζεται με τη ροή της αναπνοής, οπότε όταν αναπνέουμε βαθιά και απελευθερωμένα, η ενέργεια ρέει κι αυτή με την ίδια ευκολία. Αν η αναπνοή και  η ροή της ενέργειας είναι μπλοκαρισμένες, ειδικά στην περιοχή της λεκάνης, τότε δεν νιώθουμε το σώμα μας, η επαφή με τα συναισθήματά μας μειώνεται και η σεξουαλικότητά μας περιορίζεται.

Σε αυτήν την συνάντηση: 
· Με ένα διαλογιστικό δρώμενο θα έρθουμε σε επαφή με τις ενεργειακές μας ρίζες και θα μάθουμε πως μπορούμε να έχουμε παρουσία στη ζωή μας και όντας γειωμένοι να αισθανόμαστε ολοκληρωτικά το σώμα μας επιτρέποντας του να αναπνέει βαθιά και να γεμίζει ζωή

· Με το μασάζ της οργασμικής αναπνοής που θα ακολουθήσει θα μάθουμε να διαχειριζόμαστε την ζωτική μας ενέργεια και να την διοχετεύουμε όπου χρειάζεται για να έχουμε ένα υγιές σώμα και εύρωστη σεξουαλικότητα

Όταν κάποιος είναι ανοικτός στη ζωή είναι και το σώμα του ανοικτό στην εμπειρία. 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη 
Πληροφορίες: 6973 216 895

Η συνάντηση θα γίνει στο Ολιστικό κέντρο Arima Therapy Center 
Νευροκοπίου 18 (μετρό Κεραμεικός)

Ώρα προσέλευσης 20:15

Όποιος ενδιαφέρεται να έρθει είναι απαραίτητο να επικοινωνήσει με την συντονίστρια