Pulse of love 10/12/2013

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Κύκλος Γυναικών: Ενδυναμώνοντας την θηλυκή μας ενέργεια

Κάθε γυναίκα μέσα στην καθημερινότητά της  μοιράζει απλόχερα στους ανθρώπους της αγάπη, στοργή, τρυφερότητα, νοιάξιμο, φροντίδα και περιποίηση. Κάποιες φορές όμως υπερβαίνει τις δυνάμεις της και καταπονεί τον εαυτό της. 

Γιατί ενώ μας έμαθαν να χαριζόμαστε δεν μας έμαθαν να μην ξοδευόμαστε!!! Κανείς δεν μας είπε πως αν δεν έχουμε δεν μπορούμε και να δώσουμε!!!

Αυτή η συνάντηση λοιπόν θα είναι μια προσφορά στον εαυτό μας… 


Θα ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και τα πρέπει για να Μας δώσουμε χρόνο, να μας αγαπήσουμε και να χαλαρώσουμε χωρίς σκέψεις μέσα στην θεραπευτική ενέργεια της αγάπης που έχει να μας προσφέρει το άφημα και η παράδοση μέσα στην θηλυκή ενέργεια

● Σε αυτό το βιωματικό εργαστήρι 
Θα βρεθούμε μέσα σε έναν ιερό θεραπευτικό χώρο για να ανοίξουμε διαλογιστικά την καρδιά μας και τα υλικά μας όρια ώστε να μπορέσουμε να ταξιδέψουμε μέσα στην απεραντοσύνη όπου παρελθόν, παρόν και μέλλον γίνονται ένα.

● Με την καθοδήγηση των ήχων (γκογκ και ηχογαβάθες) 
θα έρθουμε σε επαφή με την Ιερή γυναίκα μέσα μας (αρχετυπική παρουσία) δίνοντάς της χώρο να εκφράσει τις επιθυμίες της και να μας δείξει με ποιο τρόπο μπορούμε να διαχειριστούμε δύσκολες καταστάσεις που τυχόν υπάρχουν στην ζωή μας ώστε να έχουμε αγάπη και ευχαρίστηση απλόχερα στην καθημερινότητα μας.

● Στη συνέχεια περπατώντας στο εσωτερικό μονοπάτι
θα υποστηριχτούμε ενεργειακά από  όλες εκείνες τις ιερές γυναίκες που ανήκουν στην οικογένεια μας, τις προγονές μας, για να ενδυναμωθούμε λαμβάνοντας όλα τα δώρα που φέρνει η Ψυχή μας από το παρελθόν και που μπορούν να μας στηρίξουν στο κάθε μας βήμα…

● Προχωρώντας στη συνέχεια μέσα στο τούνελ της Αγάπης 
θα ενδυναμώσουμε την θηλυκή μας δύναμη και θα ενισχύσουμε τη θέση μας μέσα στη Ζωή 


Μια συνάντηση γυναικών που αφήνονται στη θηλυκή τους δύναμη και μοιράζονται την αγάπη της καρδιάς τους, δεχόμενες ταυτόχρονα τα δώρα της Ύπαρξης, είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που μπορούν να συμβούν. Είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία, πολύ ενεργειακή και μπορεί να γίνει ιδιαίτερα θεραπευτική όχι μόνο για τις γυναίκες που λαμβάνουν μέρος αλλά και για όλη την ανθρωπότητα.

Όσο πιο συχνά μαζευόμαστε γυναίκες για να φροντίσουμε τον εαυτό μας, να ανοίξουμε την καρδιά μας, να στηρίξουμε και να φροντίσουμε η μια την άλλη αλλά και για να στείλουμε αγάπη στη μάνα Γη και σε όλους τους ανθρώπους γύρω μας τόσο πιο πολύ ανεβαίνει η δόνηση της ανθρωπότητας και γλυκαίνει η ενέργεια ολόγυρα μας. 


Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη
Πληροφορίες: 6973216895

Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: ARIMA Therapy Center
Νευροκοπίου 18 Κεραμικός 
(κοντά στο μετρό, έξοδος Κωνσταντινουπόλεως)