Pulse of love 10/12/2013

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Εισαγωγή στο ταντρικό μασάζ

Εκπαιδευτικό σεμινάριο
Εισαγωγή στο ταντρικό μασάζ

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 10:30 - 18:00 

Arima Therapy Center
Νευροκοπίου 18 (μετρό Κεραμεικός)

Το Μασάζ είναι κάτι που αρχίζεις να μαθαίνεις αλλά δεν τελειώνει ποτέ. Είναι μια τέχνη που συνεχώς εξελίσσεται όσο επιτρέπεις στον εαυτό σου να εξελιχτεί μαζί της. Και μην πιστέψεις ότι το μασάζ είναι τεχνική. Αν το άγγιγμα δεν έχει αγάπη, αποδοχή ποτέ το σώμα δεν θα έχει την ευκαιρία να απελευθερωθεί από εντάσεις και να θεραπευτεί.

Αν αγαπάς τον Άνθρωπο και αισθάνεσαι συμπόνια γι’ αυτόν, αν δεν τον αντιμετωπίζεις σαν μηχανή που χρειάζεται επισκευή αλλά σαν μια ενέργεια μεγάλης αξίας, αν το άγγιγμά σου δεν είναι «άδειο» αλλά γεμάτο «παρουσία», αν είσαι ευγνώμων που σε εμπιστεύεται και σου επιτρέπει να «παίζεις» με την ενέργεια του, μόνο τότε μπορείς να Τον αγγίξεις και να τον συνοδεύεις στα μονοπάτια της γαλήνης, της απόλαυσης και της θεραπείας.

Γιατί, μόνο με το συνειδητό άγγιγμα, το γεμάτο με αγάπη και παρουσία το σώμα εμπιστεύεται, χαλαρώνει και αφήνεται στις άγνωστες εσωτερικές διαδρομές. Τότε και μόνο τότε το σώμα μεταμορφώνεται. Γίνεται ένα μουσικό όργανο που αγγίζοντάς το,  αισθάνεσαι τον ρυθμό του και σε οδηγεί εκείνο στις θεραπευτικές διαδρομές που χρειάζεται να πάρεις ώστε να δημιουργηθεί μέσα του μια αρμονία που θα ξεχειλίσει και θα σας τυλίξει και τους δυο.

Αυτός είναι ο δρόμος για να γνωρίσεις τι είναι το ταντρικό μασάζ. Να μπεις στον κόσμο της αποδοχής, της αγάπης, του μοιράσματος και της προσφοράς. Εκεί που το άγγιγμα γίνεται ολοκληρωτική παρουσία. Εκεί που το άγγιγμα γίνεται διαλογισμός, προσευχή και ρέοντας με το άγγιγμά σου ενεργειακά μέσα στο σώμα, αρχίζεις να  αντιλαμβάνεσαι ότι με το μασάζ, αγγίζεις κάτι μεγαλύτερο, κάτι που δεν χωρά σε λέξεις κι ούτε μπορείς εύκολα να το περιγράψεις αλλά θα μπορούσες να το πεις Ψυχή. 


Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: 
Ολιστικό κέντρο Arima Therapy Center 
Νευροκοπίου 18 (μετρό Κεραμεικός)

Συντονίστρια : despoina palamari

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6973- 216895