Pulse of love 10/12/2013

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Χανιά: Εναλλακτικές διακοπές με το OPeN LOVe Community FeSTIVAL

ΑΓΓΙΓΜΑ - ΑΝΑΣΑ - ΕΚΣΤΑΣΗ
3 - 9 Αυγούστου Επταήμερη Απόδραση στην Αγάπη 


Το Tantra yoga events και η σχολή The Alchemy of Living μαζί με την Δέσποινα Παλαμάρη θα συμμετέχουν στο OPeN LOVe COMMUNITY FeSTIVAL όπου διοργανώνεται 3 με 9 Αυγούστου μια επταήμερη απολαυστική απόδραση, ένα ενεργειακό ταξίδι χαλάρωσης και "θρέψης" για το σώμα το νου και την ψυχή.


Τις στιγμές που οι άνθρωποι αγγίζονται χωρίς σκέψη, χωρίς εμπόδια μυαλού, που αγκαλιάζονται και βαθιά σιωπή τους τυλίγει, που η ενέργεια κυλάει από καρδιά σε καρδιά, που σταματά ο χρόνος και απλά υπάρχουν ο ένας μέσα στην αγκαλιά του άλλου, αυτές οι στιγμές ανάμεσα στους ανθρώπους μπορούν να γίνουν στιγμές βαθιάς θεραπευτικής αλλά και εκστατικής εμπειρίας γιατί γαληνεύει το μυαλό, απλώνεται η καρδιά, αγαλλιάζει η ψυχή και γίνεται ένα με την Απεραντοσύνη...

Όποιος θέλει να βιώσει αυτήν την ιδιαίτερη εμπειρία μπορεί να έρθει μαζί μας στα Χανιά της Κρήτης. Εκεί, σε έναν υπέροχο τόπο και χώρο κοντά στα Λευκά Όρη, στην οικοκοινότητα Oneirema, στον οικισμό Πρασές Χανίων, σε πλήρη αρμονία με τη φύση, θα έρθουμε σε επαφή με το σώμα και την ψυχή μας μέσα από διαδρομές χαρούμενες και απελευθερωτικές.
Βαδίζοντας στο μονοπάτι της Τάντρα γιόγκα, παιχνιδίζοντας με τις αισθήσεις μας μέσα από κινητικούς και καθοδηγουμένους διαλογισμούς, διαλογιστικές αναπνοές, ενεργειακά και ταντρικά μασάζ,  θα μετατρέψουμε τις απλές καθημερινές μας στιγμές  σε μια βαθειά, διαλογιστική, υπερβατική εμπειρία.

Άφιξη το πρωινό του Σαββάτου και αναχώρηση την Παρασκευή 9 Αυγούστου(μετα το μεσημερι). Όποιος θέλει να έρθει νωρίτερα ή  να μείνει κάποιες μέρες μετά χρειάζεται να το δηλώσει εγκαίρως και φυσικά θα πληρώσει επιπλέον το κόστος της διαμονής και της διατροφής.


Σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:
Πρωινό:   9:00 - 10:30
Γεύμα:   14:00 – 15:00
Δείπνο:  21:00 – 22:00

Πρόγραμμα σεμιναρίου
Ημέρα άφιξης 
Τελετουργικό έναρξης 19:00 και
Βραδινό Tantra Event Έκπληξη  22:30 – 11:30

Καθημερινά 
Φόρουμ-έναρξη φεστιβάλ  10:30
Πρωινό σεμινάριο              11:30 - 13:30
Απογευματινό σεμινάριο    18:00 – 20:30

Διαλογισμοί, Ταντρικές Ενεργειακές Ασκήσεις, διαλογιστικές αναπνοές,  Ταντρικά Παιχνίδια και μασάζ θα πρωταγωνιστήσουν στα σεμινάρια για να μας οδηγήσουν σε μια βαθιά θεραπευτική αλλά και εκστατική εμπειρία όπου όλοι γίνονται ένα αφηνώμενοι στον παλμό της Αγάπης.

Βραδινά event έκπληξη και  Tantra party θα μας  φέρουν σε επαφή με τον Εκστατικό Εαυτό μας οδηγώντας μας στην Ευδαιμονία.


Η οικονομική συμμετοχή είναι 500 ευρώ 
Περιλαμβάνει:  
Διαμονή:6 διανυκτερεύσεις 
Πλήρη διατροφή: 3 γεύματα την ημέρα 
Συμμετοχή σε όλα τα σεμινάρια 

Όποιοι από τους συμμετέχοντες θέλουν να συνεισφέρουν ώστε να έρθει και κάποιος που δυσκολεύεται οικονομικά μπορούν να πάρουν το  Εισιτήριο Αλληλεγγύης στα 600 ευρώ 

Για τους Έλληνες ειδική τιμή στα 450 ευρώ. Όποιος δώσει προκαταβολή 100 ευρώ μέχρι τις 30 Ιουνίου θα έχει έκπτωση 50 ευρώ. Η έκπτωση ισχύει και για τα ζευγάρια που θα ήθελαν να συμμετέχουν.  

Δυνατότητα έκπτωσης 40% για όσους/ες προσφέρουν λίγες ώρες εθελοντική εργασία στο χώρο του φεστιβάλ (περιορισμένες θέσεις)

Όποιος πάρει το  Εισιτήριο Αλληλεγγύης θα έχει από το Open Love ένα αναμνηστικό δώρο αγάπης

Όσοι ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για κράτηση θέσεως μέσω τραπέζης πρέπει να στείλετε mail στο openlove2019@yandex.com ή να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές στο 6972- 825909


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 
(ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ- ΜΕΤΑΦΟΡΑ) 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΚΟΙΝΟΤΗΤΑ "ΟΝΕΙΡΕΜΑ"  ΣΤΟ: https://pulseoflove.blogspot.com/2019/06/open-love-community-festival.html#more


Για το OPeN LOVe COMMUNITY FeSTIVAL στο: