Pulse of love 10/12/2013

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Ηχοθεραπεία: Θες να Ζεις την ζωή σου σαν Βασιλιάς;


ΗΧΟ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
Θες να Ζεις την ζωή σου σαν Βασιλιάς;
Μια μεταμορφωτική εμπειρία

Δευτέρα 6 Μαΐου 19:15 - 20:30

ΙΑΘΕΙΗΝ
(Θράκης 138 & Αν. Ρωμυλίας)
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ



Ελάτε την Δευτέρα 6 Μαΐου να ταξιδέψουμε μαζί, με την βοήθεια των ήχων από γκογκ και ηχογαβάθες, στον χώρο και στο χρόνο, με ένα ιδιαίτερο διαλογιστικό ταξίδι για να συνειδητοποιήσουμε τι είναι αυτό που μας κάνει στην ζωή Ζητιάνους και τι Βασιλιάδες
Αφού ανοίξουμε την καρδιά μας και μπούμε στον κόσμο της κατανόησης και της συγχώρεσης του εαυτού μας, γεμίζοντας με αγάπη, θα μετατρέψουμε τις «δυστυχισμένες» μας στιγμές σε στιγμές χαράς δημιουργίας και αφθονίας για να ανέβουμε σαν Βασιλιάδες στον Θρόνο της Ζωής που μας ανήκει. 

Οι ήχοι από τις ηχογαβάθες και τα γκογκ δημιουργούν γύρω σου ένα ενεργειακό θεραπευτικό πεδίο. Ένα θεραπευτικό κουκούλι όπου μέσα του μπορείς με ασφάλεια να αφεθείς, να εμπιστευτείς και να αρχίσεις το εσωτερικό ταξίδι και να βιώσεις μια φανταστική εμπειρία.
Το πόσο βαθιά μπορεί να φτάσεις εξαρτάται από εσένα όμως σίγουρα, καθώς δέχεσαι τα δονητικά αγγίγματα του ήχου, μπαίνοντας σε βαθιά χαλάρωση, θα χαλαρώσει το σώμα σου θα ησυχάσει το μυαλό σου, και θα απελευθερωθεί όλη η ένταση που κουβαλάς από την καθημερινότητα.

Συμμέτοχη 10 ευρώ

Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη
Πληροφορίες: 6973216895


ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

ΙΑΘΕΙΗΝ : (Θράκης 138 και Αν. Ρωμυλίας) ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΜΑΪΟΥ