Pulse of love 10/12/2013

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Το μίσος είναι μια αρρώστια του συναισθηματικού σώματος

Ένα άτομο με υγιές συναισθηματικό σώμα δεν μισεί. Εάν είστε γεμάτοι μίσος και δεν μπορείτε να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε, είστε πραγματικά άρρωστοι και θα κάνετε όχι μόνο την δική σας ζωή δυστυχισμένη αλλά και τις ζωές των άλλων.

Το μίσος είναι μια αρρώστια του συναισθηματικού σώματος. Αυτή η αρρώστια διασπείρει μικρόβια που μολύνουν τα αστρικά σώματα των άλλων ανθρώπων και κάνει τη ζωή τους δυστυχισμένη. Είναι πολύ περίεργο που οι άνθρωποι μισούν στο όνομα των ιδανικών τους, της αγάπης τους, των αξιών τους... και υποπίπτουν σε τρομερή διαστροφή. Το μίσος τους τους οδηγεί σε επιβλαβείς πράξεις. Απ’ τη στιγμή που το αστρικό σώμα θα μολυνθεί με μίσος, εμποδίζει το φως της λογικής· ελέγχει το σώμα και το εξαναγκάζει να ικανοποιήσει την ανοησία του.


Οι περισσότερες εκφυλιστικές παθήσεις είναι το αποτέλεσμα ασθενειών του αστρικού σώματος.

Είναι δυνατό να θεραπεύσετε το αστρικό σας σώμα με το να εξασκηθείτε στην θετική φαντασία. Ακόμα και σε δύσκολες στιγμές, προσπαθήστε να φαντάζεστε θετικά πράγματα. Φορτίστε την φαντασία σας με ελπίδα, όραμα και μελλοντική επιτυχία.
Εάν το συναισθηματικό σας σώμα δεν είναι υγιές, δεν μπορείτε να έχετε ένα υγιές φυσικό σώμα, υγιή συμπεριφορά ή μια υγιή ζωή. Ένα συναισθηματικά υγιές άτομο χαίρεται για την επιτυχία των άλλων ανθρώπων περισσότερο από ό, τι για τις δικές του επιτυχίες.

Τα ζηλότυπα άτομα σταδιακά πέφτουν στην παγίδα διαφόρων ασθενειών, διότι η ζήλια καταναλώνει φώσφορο, μαγνήσιο και σίδηρο στον οργανισμό. Παρακολουθήστε προσεκτικά και δείτε τι συμβαίνει σε ένα ζηλότυπο άτομο. Οι άνθρωποι τον απορρίπτουν, και αρχίζει να πέφτει σε δύσκολες καταστάσεις. Αμέσως όταν αισθάνεστε την έλξη της ζήλιας μέσα σας, προσπαθήστε να ευλογήσετε το άτομο και ταυτιστείτε με αυτόν. Προσπαθήστε να αντιληφθείτε ότι "οι γιοι των ανθρώπων είναι ένα, και εγώ είμαι ένα με αυτούς".

Οι συναισθηματικά άρρωστοι άνθρωποι επιτίθενται σε άλλους ανθρώπους για φανταστικούς λόγους ή για κανένα απολύτως λόγο. Δημιουργούν βρώμικα κουτσομπολιά. Γράφουν κακά άρθρα για να καταστρέψουν τη φήμη και την υπόληψή σας. Σας εκβιάζουν και διασπείρουν ψυχικό δηλητήριο στο χώρο με τη φαντασία και τις εκφράσεις τους. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν δυστυχισμένες σχέσεις, δυστυχισμένες οικογένειες και δυστυχισμένα σώματα. Οι συναισθηματικές διαταραχές παίρνουν χρόνο για να έρθουν σιγά σιγά στην επιφάνεια του σώματος με τη μορφή πολλών ασθενειών.

Οι διαταραχές σε οποιοδήποτε φορέα κάνουν τον ιδιοκτήτη να χάνει τον έλεγχό του πάνω στον φορέα. Κάθε φορέας μπορεί να ελεγχθεί αν είναι υγιής και σταθερός.

Εάν το συναισθηματικό σας σώμα είναι υγιές, είστε πάντα ήρεμοι· ακόμα και σε προκλητικές συνθήκες δεν χάνετε την ηρεμία σας. Λόγω της αναταραγμένης αστρικής τους κατάστασης, πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να ζουν σε διαρκή διέγερση. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να σας αναστατώνουν και να σας εξάπτουν, έτσι ώστε να αυξήσουν τη δική τους διέγερση και αναταραχή. Αλλά ένα υγιές συναισθηματικά άτομο παρατηρεί τέτοιους ανθρώπους και δεν χάνει την ηρεμία του.

Η έλλειψη ηρεμίας στο συναισθηματικό σώμα είναι ένα σημάδι ότι υπάρχουν πολλές πληγές στο σώμα ή ευαίσθητα σημεία στο συναισθηματικό σώμα. Όταν αυτές οι πληγές και τα ευαίσθητα σημεία ερεθίζονται συνεχώς, δημιουργούν έλκη, όγκους, και ακόμα και καρκίνο στο φυσικό σώμα. Κάποιος μπορεί να θεραπεύσει τον εαυτό του από πολλές ασθένειες αν προσπαθήσει αρκετά σκληρά να καλλιεργήσει την ηρεμία στη φύση του.

Ένα υγιές συναισθηματικό σώμα σάς προστατεύει από πολλές επιθέσεις στο αστρικό πεδίο.

Κύματα μίσους και εκδίκησης βλάπτουν τα αστρικά κέντρα και μερικές φορές τα καίνε εντελώς, προετοιμάζοντας έτσι το έδαφος για πολλές κακές ασθένειες στη ζωή μας.

Εάν το συναισθηματικό σώμα σας είναι υγιές, ερμηνεύετε τα πράγματα στο αληθινό τους φως,αγαπάτε την ομορφιά, το ρυθμό και την αρμονία σε χρώματα, ήχο και κινήσεις. Σε ένα άρρωστο συναισθηματικό σώμα αρέσει η παραμόρφωση, η ασχήμια και ο θόρυβος. Ένα υγιές συναισθηματικό σώμα απολαμβάνει την ομορφιά της Φύσης και των ανθρώπων και των πραγμάτων. Αγαπά τα ηλιοβασιλέματα, τις ανατολές, τα ποτάμια, τα δάση, τα πουλιά, τα ζώα και όλους τους ανθρώπους.

Ένα άτομο με ένα υγιές συναισθηματικό σώμα ενθαρρύνει τους άλλους να επιτύχουν και να προχωρήσουν. Ποτέ δεν αποθαρρύνει τους ανθρώπους. Βρίσκει πάντοτε έναν λόγο για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους...

Τορκόμ Σαραϊνταριάν