Pulse of love 10/12/2013

Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019

Ταντρική Αλχημεία

Βαδίζοντας στο Ταντρικό μονοπάτι: Βιωματικά σεμινάρια


«Η Ταντρική Ερωτική Τέχνη»
Κάθε Τετάρτη από τις 16 Ιανουαρίου - 13 Μαρτίου  
20:15-23:00

Νευροκοπίου 18 (μετρό Κεραμεικός)


Αν επιλέξετε να βαδίσετε μαζί μας, μόνοι ή με τον σύντροφο σας στο Ταντρικό μονοπάτι θα έχετε την ευκαιρία με την βοήθεια των Διαλογισμών (καθοδηγούμενων ή διαδραστικών), του Χορού, των Αναπνευστικών Τεχνικών, των Διαλογιστικών θεραπευτικών ασκήσεων, των Ενεργειακών Μασάζ, της Σεξουαλικής γιόγκα και των Ταντρικών Μυστικών, Συνδέοντας την Αγάπη με την Σεξουαλικότητα, να μάθετε να Απολαμβάνετε τον Εαυτό σας και να δημιουργείται τις συνθήκες για να έχετε Επιτυχημένες Ερωτικές Σχέσεις. 

Αυτή την νέα χρονιά, βαδίζοντας στο μονοπάτι της Τάντρα θα προσεγγίσουμε τα εξής θέματα: 


➤ Ιανουάριος  - Μάρτιος  2019
«Η Ερωτική Τέχνη»

·   Πρώτο μέρος: 16 Ιανουαρίου – 30 Ιανουαρίου  
"Σεξουαλική  ενέργεια και Σεξουαλικότητα"

·   Δεύτερο μέρος: 6 Φεβρουαρίου  - 20 Φεβρουαρίου
"Παιχνιδίζοντας με τις Αισθήσεις"

·   Τρίτο μέρος: 27 Φεβρουαρίου & 13 Μαρτίου 
"Η Τελετουργία στον Έρωτα"

·   Τριήμερο Τάντρα event: 15 -16 - 17 Μαρτίου
"Έρωτας και Μυσταγωγία"  
Στο 9Queens, στα λουτρά της Αιδηψού με περιορισμένο αριθμό συμμέτοχων.


Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά

Πρώτο μέρος: "Σεξουαλική  ενέργεια και Σεξουαλικότητα"
16 Ιανουαρίου – 30 Ιανουαρίου 

Η σεξουαλική ενέργεια δεν είναι μια αρνητική δύναμη που μειώνει τον άνθρωπο σε επίπεδο ζώου αλλά ένα κλειδί που ανοίγει την πόρτα ανάμεσα στο πνεύμα και τον κόσμο της ύλης
Είναι μια θεία ώθηση που από τη μια μας κάνει ικανούς, κατεβάζοντάς την προς τα κάτω μέσα στο σώμα, να δημιουργούμε και να αναπαράγουμε τη ζωή και από την άλλη, μας δίνει τη δυνατότητα να μεταμορφώνουμε τον άνθρωπο, εξυψώνοντας τον πάνω από το σκιώδη εαυτό του, σε ένα άνθρωπο πνευματικό που μπορεί να κατακτήσει τον θάνατο.

Για να μπορούμε όμως να τιθασεύσουμε το "Δράκο της Φωτιάς", τη σεξουαλική μας ενέργεια και να την μετασχηματίσουμε, για να οδηγηθούμε στην βαθιά οργασμικό εμπειρία της κοιλάδας, χρειάζεται πρώτα να την γνωρίσουμε και να την κατανοήσουμε. Αυτό θα συμβεί μόνο αν φτιάξουμε μια καλή σχέση με το σώμα μας, αυτόν τον γνωστό – άγνωστο

Χρειάζεται να του επιτρέψουμε να ξυπνήσει… να του δώσουμε χώρο και χρόνο… να το νιώσουμε… να το ακούσουμε… να του επιτρέψουμε να κινηθεί και να εκφραστεί για να αρχίσει να ξεκλειδώνει για να γίνει η πύλη που θα μας οδηγήσει μέσα από τη Χαρά και την Ευχαρίστηση στην ένωση μας με το θεϊκό. 

Κινητικοί Διαλογισμοί, Βιοενεργειακές Ασκήσεις, Ταντρικές Αναπνευστικές Τεχνικές, Ενεργειακά Μασάζ και Διαλογιστικά Ταντρικά Παιχνίδια και Τελετουργικά θα μας επιτρέψουν σε αυτόν τον Ταντρικό κύκλο να απελευθερώσουμε την εγκλωβισμένη ενέργεια και ανοίγοντας την καρδιά μας να μπούμε στον κόσμο της Χαράς και της Απόλαυσης!!!

Μόνο όταν ο νους μας είναι ελεύθερος από αρνητικές σκέψεις και από στερεοτυπικούς προσδιορισμούς ανυψώνεται και η συνείδηση μας αφυπνίζεται. Γίνεται Φως, Διαύγεια, Ευρυχωρία και αρχίζουμε να αισθανόμαστε την Ένωση μας με την Απεραντοσύνη (κοσμικός οργασμός) Δεύτερο μέρος: "Παιχνιδίζοντας με τις Αισθήσεις"
6 Φεβρουαρίου  - 20 Φεβρουαρίου

Στις 3 επόμενες συναντήσεις μας θα ταξιδέψουμε στον κόσμο των αισθήσεων και θα τους επιτρέψουμε να μας μάθουν τα δικά τους μυστικά. 

Μουσική, Χορός, Αναπνοές, Διαλογιστικά Παιχνίδια και "Ταντρικά Εδέσματα"  θα πρωταγωνιστήσουν στο δεύτερο μέρος το 2ου κύκλου επιτρέποντας στις αισθήσεις μας να ξυπνήσουν και να μας προσφέρουν μας την ευκαιρία να βιώσουμε με μοναδικό τρόπο, στιγμές Απελευθέρωσης, Χαράς, Αγάπης, Μοιράσματος και Ένωσης!

Η Τάντρα λέει:  Είναι πολύ όμορφο να αισθάνεσαι, να γεύεσαι να μυρίζεις, να ακούς, να "βλέπεις" και να αγγίζεις όχι μόνο τον σύντροφο σου αλλά και τον εαυτό σου. Γιατί αν δεν μπορέσεις να απολαύσεις τον εαυτό σου, δεν θα μπορέσεις να βοηθήσεις κανένα να απολαύσει. Αν δεν είσαι πραγματικά ικανοποιημένος με τον εαυτό σου, δεν μπορείς να υπηρετείς και να προσφέρεις στους άλλους. Δεν μπορείς να τους βοηθήσεις να πετύχουν την δική τους ικανοποίηση. Τρίτο μέρος: Η Τελετουργία στον Έρωτα
27 Φεβρουαρίου -13 Μαρτίου 

Η Ταντρική ένωση είναι μια διαδικασία συγχώνευσης, ένα βαθύ άφημα με εμπιστοσύνη, όπου τα σώματα και οι ψυχές ενώνονται, αγκαλιάζονται, χορεύουν, τραγουδούν, χαϊδεύονται και απολαμβάνουν μέσα από μια όμορφη συμφωνία.
Μόνο μέσα από τον έρωτα και το άφημα μπορεί να αποκτήσει κάποιος την εμπειρία της βαθιάς ένωσης. Ο άνδρας και η γυναίκα μέσα από αυτήν την ένωση γίνονται Ένα. Γίνονται Αγάπη.

Η Tάντρα έχει σαν σκοπό να μεταμορφώσει αυτήν την Αγάπη σε Διαλογισμό, σε Φώτιση, σε μια Μυστικιστική Κορύφωση (Ιερή Σεξουαλικότητα)

Έχει τη δυνατότητα να ανυψώσει τη σχέση του ζευγαριού, αφού οι πρακτικές της μπορούν με τρόπο ευχάριστο και μοναδικό να προσφέρουν Υπερβατικές Εμπειρίες Απόλυτης Ένωσης και Μοναδικής Διέγερσης. 

Αναπνευστικές τεχνικές, σεξουαλική γιόγκα,  ταντρικές τεχνικές εξισορρόπησης αρσενικής και θηλυκής ενέργειας, διαλογισμοί σε ζευγάρια, ερωτικά τελετουργικά και ταντρικά μασάζ θα μας οδηγήσουν στο να ανακαλύψουμε καινούργιες πτυχές του εαυτού μας και να ανοιχτούμε στην Αγάπη.Συντονίστρια: Παλαμάρη Δέσποινα 
Τηλέφωνα επικοινωνίας:  697 321 6895

Οι συναντήσεις μας θα γίνονται κάθε Τετάρτη 20:15 – 23:00 στο ολιστικό κέντρο ARIMA: Νευροκοπίου 18 (μετρό Κεραμεικός)

Χρειάζεται να φοράτε χαλαρά ρούχα και να έχετε μαζί σας μια μικρή πετσέτα και ένα μπουκαλάκι νερό.

Όσοι θέλουν να έρχονται στις ταντρικές συναντήσεις μας είναι απαραίτητο να επικοινωνήσουν με τη συντονίστρια.Σύντομο Βιογραφικό

H Δέσποινα Παλαμάρη βαδίζει το ταντρικό μονοπάτι αρκετά χρόνια και έχει «παντρέψει» την Tάντρα με τον Ήχο βγάζοντας ένα δικό της εκπαιδευτικό, θεραπευτικό σύστημα το «The Alchemy of Living» για συντονιστές βιωματικών σεμιναρίων και θεραπευτές.

Συντονίζει Βιωματικά Σεμινάρια Αυτογνωσίας μέσω της Ηχοθεραπείας και της Τάντρα. 

Διδάσκει Θεραπευτική Γιόγκα, τεχνικές χαλάρωσης και διαφορετικά είδη διαλογισμού (μέσω της αναπνοής, της κίνησης, των θεραπευτικών οραματισμών, των ήχων, της σιωπής)

Η αγάπη της για τον Άνθρωπο την οδήγησε να γράψει "Το Φιλί της Πεταλούδας", ένα εγχειρίδιο αυτοβελτίωσης που μπορεί να βοηθήσει όποιον θέλει να περπατήσει στο μονοπάτι της μεταμόρφωσης.


H Δέσποινα Παλαμάρη είναι:  

  • Απόφοιτος του ινστιτούτου Νεο-κρανιοϊερής Θεραπείας (Bασική εκπαίδευση και επίπεδο advanced)
  • Ηχοθεραπεύτρια (Ηχομασάζ & Συμβουλευτική μέσω του ήχου) 
  • Ενεργειακή θεραπεύτρια (master teacher Oshui Reiki & Karuna Reiki)