Pulse of love 10/12/2013

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Όταν Γκογκ και Ηχογαβάθες «τραγουδούν» ενεργοποιούν τις αυτο-θεραπευτικές σου δυνάμεις

Ηχοθεραπεία 

Ο ήχος από τις ηχογαβάθες και τα γκογκ φτιάχνει γύρω σου ένα θεραπευτικό ενεργειακό πεδίο. Ένα θεραπευτικό κουκούλι όπου μέσα του μπορείς με ασφάλεια να αφεθείς και να εμπιστευτείς.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίας με την μέθοδο της Ηχοθεραπείας (κατά Peter Hess) ο παλμικός ήχος από τις ηχογαβάθες και τα γκογκ αλλάζει με απαλό τρόπο την συνειδησιακή σου κατάσταση δημιουργώντας σου μια βαθιά αίσθηση ειρήνης, ευημερίας και ενισχυμένης υγείας. 


Η δόνηση από τις ηχογαβάθες και τα γκογκ απλώνεται μέσα στο σώμα σου, όπως ακριβώς απλώνονται οι κυματισμοί του νερού που δημιουργεί μια πέτρα που ρίχνουμε στην επιφάνεια μιας λίμνης.

Όταν τα κύματα του ήχου μπουν στο σώμα σου, αρχίζουν να δονούν όλα τα κύτταρά σου. Απελευθερώνουν τα μπλοκαρισμένα κύτταρα από την βαριά ενέργεια που έχουν μαζέψει, συγχρονίζοντάς τα με την δόνηση που έχουν τα υγιή κύτταρα που υπάρχουν στο σώμα σου. 
Με αυτόν τον τρόπο οδηγήσαι σε βαθιά χαλάρωση.
Ενεργοποιούνται οι αυτο-θεραπευτικές δυνάμεις του σώματος σου που σε ενδυναμώνουν και προσπαθούν να σε επαναφέρουν στην αρχική κατάσταση υγείας.

Όταν οι Ηχογαβάθες και τα γκογκ «τραγουδούν» σε οδηγούν να επικοινωνήσεις με τον εαυτό σου με έναν τρόπο υγιή και ξεκάθαρο και να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις όλο το απαιτούμενο δυναμικό  για να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα σε βασανίζει.

Το «τραγούδι» τους σε διαπερνά και εισχωρεί σε όλα σου τα επίπεδα, βοηθώντας σε να προχωρήσεις από το γνωστό στο άγνωστο και να μεταμορφώσεις τη Ζωή σου.

Ο Ήχος τους μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα παλμικό, συμπαντικό φάρμακο που επιτρέπει να αναδυθεί μέσα από την Ψυχή σου όλο το υπέροχο δυναμικό σου και σε βοηθά:
· Να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σου.
· Να αποκτήσεις καινούριες δυνατότητες για ένα παραγωγικό και δημιουργικό τρόπο σκέψης.
· Να αποβάλλεις το άγχος και το στρες ηρεμώντας το μυαλό σου. 
· Να αναπτύξεις και να εξελίξεις την προσωπικότητά σου βελτιώνοντας ταυτόχρονα και την κοινωνική σου συμπεριφορά.
· Να αναπτύξεις την συνειδητότητά σου έχοντας πρόσβαση στο συλλογικό ασυνείδητο.

Η Ηχοθεραπεία ως μέθοδος είναι συνοδευτική ζωής 
Σε συνοδεύει να βρεις καινούριες λύσεις και να βαδίσεις νέους δρόμους στη ζωή σου φέρνοντας σε  αρμονία το σώμα, το πνεύμα και την ψυχή σου.

namaste
despoina palamari