Pulse of love 10/12/2013

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

ΗΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ


Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε ότι Γεννηθήκαμε για να Πάρουμε και να Δώσουμε Αγάπη και ότι η Συγχώρεση είναι μια ποιότητα Καρδιάς.

Με τη βοήθεια της Ηχοθεραπείας, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας για να συναντήσουμε το εσωτερικό μας παιδι στη Χρυσή Στιγμή του. Σε εκείνη τη στιγμή που βίωνε πλήρη Ελευθέρια και Αγάπη. 
Αφού το ενδυναμώσουμε, θα πετάξουμε απο πάνω μας όλους τους προσδιορισμούς και τα στερεότυπα που μας «εμφύτευσαν» στην παιδική μας ηλικία με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε να βιώνουμε την ελευθέρια και την αγάπη στην ενήλικη ζωή μας.

Στην επόμενη συνάντηση, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, με διαλογιστικές τεχνικές και setting από την μέθοδο της Ηχοθεραπείας θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας πηγαίνοντας ακόμα πιο πίσω, στην πρώτη μας αναπνοή για να απελευθερώσουμε ότι εντάσεις υπάρχουν μέσα μας από εκείνη την χρονική στιγμή.
Και σαν «παιδιά των αστεριών» θα ξαναγεννηθούμε παίρνοντας όλη την αγάπη και την δύναμη που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε σαν ενήλικες να βαδίζουμε στο δρόμο της Ζωής μας με σιγουριά και ελευθερία.

Στην πρώτη συνάντηση χρειάζεται να έχετε μαζί σας ένα κουκλάκι ή ένα ζωάκι που θα το χρησιμοποιήσουμε στις ηχοθεραπευτικές ασκήσεις και 2 χρωματιστά χαρτόνια διαφορετικού χρώματος

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Συντονίστρια Δέσποινα Παλαμάρη 
Πληροφορίες: 6973216895

Ώρα προσέλευσης 18:15

Συμμετοχή: 30 ευρώ

Τόπος συνάντησης: Αλκαμένους 175
(Απέναντι από «το σπίτι του ηθοποιού» και κοντά στο μετρό Αττική)



Σύντομο Βιογραφικό
H Δέσποινα Παλαμάρη είναι: 
Απόφοιτος του ινστιτούτου Νεο-κρανιοϊερής Θεραπείας
(Bασική εκπαίδευση και 5 επίπεδα advanced)

Ηχοθεραπεύτρια 
(Ηχομασάζ & Συμβουλευτική μέσω του ήχου, Εργασία με τους Προγόνους, Αρχέγονη Εμπιστοσύνη, Ταξίδια Φαντασιας) 

Ενεργειακή θεραπεύτρια 
(master teacher Oshui Reiki & Karuna Reiki)

Βαδίζει το ταντρικό μονοπάτι αρκετά χρόνια και έχει «παντρέψει» την Tάντρα με τον Ήχο βγάζοντας ένα δικό της θεραπευτικό σύστημα το «The Alchemy of Living» που αφορά την σεξουαλικότητα και την πνευματικότητα. 

Συντονίζει Βιωματικά Σεμινάρια Αυτογνωσίας μέσω της Ηχοθεραπείας και της Τάντρα. 

Διδάσκει Θεραπευτική Γιόγκα, τεχνικές χαλάρωσης και διαφορετικά είδη διαλογισμού (μέσω της αναπνοής, της κίνησης, των θεραπευτικών οραματισμών, των ήχων, της σιωπής)

Η αγάπη της για τον Άνθρωπο την οδήγησε να γράψει "Το Φιλί της Πεταλούδας", ένα εγχειρίδιο αυτοβελτίωσης που μπορεί να βοηθήσει όποιον θέλει να περπατήσει στο μονοπάτι της μεταμόρφωσης.