Pulse of love 10/12/2013

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Ταντρική Αλχημεία

Βαδίζοντας στο Ταντρικό μονοπάτι: Βιωματικά σεμινάρια


Παρουσίαση των καινούργιων ταντρικών σεμιναρίων

Ταντρική Αλχημεία

Κάθε Τετάρτη 
20:30-23:00

Αλκαμένους 175 (μετρό Αττική)


Αν επιλέξετε να βαδίσετε μαζί μας, μόνοι ή με τον σύντροφο σας στο Ταντρικό μονοπάτι θα έχετε την ευκαιρία με την βοήθεια των Διαλογισμών (καθοδηγούμενων ή διαδραστικών), του Χορού, των Αναπνευστικών Τεχνικών, των Διαλογιστικών θεραπευτικών ασκήσεων, των Ενεργειακών Μασάζ, της Σεξουαλικής γιόγκα και των Ταντρικών Μυστικών, Συνδέοντας την Αγάπη με την Σεξουαλικότητα, να μάθετε να Απολαμβάνετε τον Εαυτό σας και να δημιουργείται τις συνθήκες για να έχετε Επιτυχημένες Ερωτικές Σχέσεις. 


Αυτή την νέα χρονιά, βαδίζοντας στο μονοπάτι της Τάντρα θα προσεγγίσουμε τα εξής θέματα: 
➤1ος κύκλος 
 3 Οκτωβρίου – 12 Δεκεμβρίου  2018
«Τάντρα και Τσάκρα: Το μονοπάτι της παλλόμενης ενέργειας»


16 -17 -18 Νοεμβρίου Tantra – Ήχος & Spa  
στα λουτρά της Αιδηψού με περιορισμένο αριθμό συμμέτοχων.

19 Δεκεμβρίου:  "Ο Κύκλος της Αγάπης"
DONATION 

9 Ιανουαρίου 2018: Εορταστικό Τantra event 
"Καλωσορίζοντας  τον νέο μας Εαυτό"


➤2ος κύκλος
Ιανουάριος  - Μάρτιος  2019
«Η Ερωτική Τέχνη»

Πρώτο μέρος:  "Σεξουαλική  ενέργεια και Σεξουαλικότητα"
16 Ιανουαρίου – 30 Ιανουαρίου 

Δεύτερο μέρος: "Παιχνιδίζοντας με τις Αισθήσεις"
6 Φεβρουαρίου  - 20 Φεβρουαρίου

Τρίτο μέρος: Η Τελετουργία στον Έρωτα
27 Φεβρουαρίου & 13 Μαρτίου 

Έρωτας  και Μυσταγωγία 
15- 16 – 17 Μαρτίου (Αιδηψός)



➤3ος κύκλος 
Θεραπεύοντας την Πληγωμένη Καρδιά
Τάντρα - Ήχος- Θεραπεία
20 Μαρτίου – 17 Απριλίου 

24 Απριλίου:  "Ο Κύκλος της Αγάπης"
DONATION 


➤4ος κύκλος 
Μάιος – Ιούνιος 2019
Άγγιγμα – Ανάσα – Έκσταση


Θα υπάρχουν μέσα στη χρόνια και κάποια μονοήμερα σεμινάρια (Σαββατοκύριακα) με ειδικά θέματα όπως: 
· "Εκπαίδευση σε ταντρικά θεραπευτικά μασάζ"
· "Βιώνοντας τον κοσμικό οργασμό"
· "Διώχνοντας τις αρνητικές ενέργειες"
· Συστημική αναπαράσταση για ζευγάρια

Καθώς και  3 "κύκλοι γυναικών" για να ενισχύσουμε οι γυναίκες την θηλυκή μας δύναμη και να θρέψουμε ενεργειακά τη θηλυκή μας υπόσταση


Θα γίνουν και κάποιες διήμερες ή τετραήμερες ταντρικές αποδράσεις εκτός Αθηνών. 
16 - 17 - 18 Νοεμβρίου: Tantra – Ήχος & Spa 
Στο 9Queens στα λουτρά της Αιδηψού με περιορισμένο αριθμό συμμέτοχων.

15 -16 - 17 Μαρτίου: Έρωτας και Μυσταγωγία 
Στο 9Queens, στα λουτρά της Αιδηψού με περιορισμένο αριθμό συμμέτοχων.

14 - 17 Ιουνίου: Άγγιγμα – Ανάσα – Έκσταση 
Το τετραήμερο του Άγιου Πνεύματος. Ένα ενεργειακό ταξίδι χαλάρωσης και "θρέψης" για το σώμα το νου και την ψυχή.


Συντονίστρια: Παλαμάρη Δέσποινα 
Τηλέφωνα επικοινωνίας:  697 321 6895
Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: Αλκαμένους 175
(Απέναντι από «το σπίτι του ηθοποιού» και κοντά στο μετρό Αττική)

Χρειάζεται να φοράτε χαλαρά ρούχα και να έχετε μαζί σας μια μικρή πετσέτα και ένα μπουκαλάκι νερό.
Όσοι θέλουν να έρχονται στις ταντρικές συναντήσεις μας είναι απαραίτητο να επικοινωνήσουν με τη συντονίστρια.

Δεν είναι απαραίτητη η συμμετοχή σε όλους τους κύκλους



Αναλυτικότερα

➤1ος κύκλος 
 3 Οκτώβριου – 12 Δεκέμβριου  2018
Τάντρα και Τσάκρα : Το μονοπάτι της παλλόμενης ενέργειας

Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 20:15 - 23:00 θα ξεκινήσει ένας καινούργιος ταντρικός κύκλος. Θα περπατήσουμε μαζί στο μονοπάτι της παλλόμενης ενέργειας για να συνδεθούμε με τα ενεργειακά μας κέντρα (τσάκρα) με έναν τρόπο διαφορετικό, ταντρικό, που θα μας βοηθήσει να ζήσουμε τη ζωή μας πιο ολοκληρωμένα, γιατί κάθε τσάκρα είναι μια πόρτα που οδηγεί σε μια νέα ποιότητα αντίληψης. 

Σε αυτές τις 10 συναντήσεις μας θα ασχοληθούμε με το κάθε τσάκρα ξεχωριστά (2 συναντήσεις για τα 3 πρώτα τσάκρα) και μέσα από διαλογισμούς, ταντρικές αναπνοές και ασκήσεις, τελετουργικά, ταντρικά παιχνίδια και ενεργειακά μασάζ θα κατανοήσουμε καλύτερα τη λειτουργία τους, θα τα απελευθερώσουμε από μπλοκαρισμένες ενέργειες που μπορεί να έχουν, θα εξισορροπήσουμε την ενέργεια τους και θα τα εναρμονίσουμε μεταξύ τους ώστε: 
· η ενέργεια να ρέει ελεύθερα μέσα μας 
· να ζωντανέψει το σώμα μας και να ανοίξει η καρδιά μας 
· να ελευθερωθεί το μυαλό μας από αρνητικά μοτίβα σκέψεων και 
· να ενσωματωθεί το Πνεύμα μας με όλο το ερωτικό πάθος της Ζωής. 

Χρειάζεται να ξέρουμε ότι η ζωή μας δεν είναι τίποτα άλλο από ένας ενεργειακός χορός που δεν σταμα­τά ποτέ και συνεχώς αλλάζει μορφές, μέσα από ενεργειακές δονήσεις, συστολές και διαστολές. 

Όπως  χτυπά η καρδιά μας και αναπνέουν τα πνευμόνια μας, έτσι και τα τσάκρα στροβιλίζονται καθημερινά, ρουφώντας τη δύναμη της ζωής, το πράνα, από τα αόρατα ενεργειακά πεδία που υπάρχουν ολόγυρα μας και όχι μόνο μας ανανεώνουν και προωθούν την Κουνταλίνι προς την κατεύθυνση της συνείδησης αλλά μας εναρμονίζουν και με την Ύπαρξη.

Η δύναμη της ζωής κινείται μέσω των τσάκρα και γεννά ενέργεια που πυροδοτεί μια νέα αντίληψη σχετικά με το ποιοι είμαστε και πώς αντιμετωπίζουμε τον κόσμο μας. 
Το κάθε τσάκρα είναι ένα σκαλί, στη σκάλα της προ­σωπικής μας ανάπτυξης και συντονίζεται με μια συγκεκριμένη συχνότητα-ποιότητα της ενέργειάς μας, προσφέροντάς μας μοναδικά δώρα και ικανότητες αλλά και ιδιαίτερες προκλήσεις, διλήμματα και απαιτήσεις. 
Θα  αρχίσουμε τις συναντήσεις μας ταξιδεύοντας διαλογιστικά στα ενεργειακά μας κέντρα με ένα πανέμορφο και απελευθερωτικό, κινητικό διαλογισμό «τον Διαλογισμό της Έκστασης» και θα τις ολοκληρώσουμε με το «Μασάζ των Τσάκρα». 



19 Δεκεμβρίου 
"Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ"
Donation

Όπως κάθε χρόνο, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, έτσι και φέτος θα γιορτάσουμε μαζί την ΑΓΑΠΗ με ένα σεμινάριο Donation (ο κάθε συμμετέχων δίνει το ποσό που επιθυμεί) όπου αρχικά θα ανοίξουμε την καρδιά μας με έναν υπέροχο διαλογισμό του OSHO το HEART MEDITATION και μετά θα στροβιλιστούμε με τους ρυθμούς σούφικων, διαλογιστικών μουσικών μέσα στην ενέργεια της Αγάπης



9 Ιανουαρίου 2018
Εορταστικό tantra event: "Καλωσορίζοντας  τον νέο μας Εαυτό"
Αποχαιρετώντας τον παλιό εαυτό μας και βαδίζοντας με ελευθερία σε έναν καινούργιο τρόπο ζωής!!!




➤2ος κύκλος 
Η Ερωτική Τέχνη

Πρώτο μέρος: "Σεξουαλική  ενέργεια και Σεξουαλικότητα"
16 Ιανουαρίου – 30 Ιανουαρίου 

Δεύτερο μέρος: "Παιχνιδίζοντας με τις Αισθήσεις"
6 Φεβρουαρίου - 20 Φεβρουαρίου

Τρίτο μέρος: Η Τελετουργία στον Έρωτα
27 Φεβρουαρίου & 13 Μαρτίου 

15- 16 – 17 Μαρτίου στα λουτρά της Αιδηψού με περιορισμένο αριθμό συμμέτοχων.


Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά

Πρώτο μέρος: "Σεξουαλική  ενέργεια και Σεξουαλικότητα"
16 Ιανουαρίου – 30 Ιανουαρίου 

Η σεξουαλική ενέργεια δεν είναι μια αρνητική δύναμη που μειώνει τον άνθρωπο σε επίπεδο ζώου αλλά ένα κλειδί που ανοίγει την πόρτα ανάμεσα στο πνεύμα και τον κόσμο της ύλης
Είναι μια θεία ώθηση που από τη μια μας κάνει ικανούς, κατεβάζοντάς την προς τα κάτω μέσα στο σώμα, να δημιουργούμε και να αναπαράγουμε τη ζωή και από την άλλη, μας δίνει τη δυνατότητα να μεταμορφώνουμε τον άνθρωπο, εξυψώνοντας τον πάνω από το σκιώδη εαυτό του, σε ένα άνθρωπο πνευματικό που μπορεί να κατακτήσει τον θάνατο.

Για να μπορούμε όμως να τιθασεύσουμε το "Δράκο της Φωτιάς", τη σεξουαλική μας ενέργεια, και να την μετασχηματίσουμε για να οδηγηθούμε στην βαθιά οργασμικό εμπειρία της κοιλάδας, χρειάζεται πρώτα να την γνωρίσουμε και να την κατανοήσουμε. Αυτό θα συμβεί μόνο αν φτιάξουμε μια καλή σχέση με το σώμα μας, αυτόν τον γνωστό – άγνωστο

Χρειάζεται να του επιτρέψουμε να ξυπνήσει… να του δώσουμε χώρο και χρόνο…. να το νιώσουμε… να το ακούσουμε… να του επιτρέψουμε να κινηθεί και να εκφραστεί για να αρχίσει να ξεκλειδώνει για να γίνει η πύλη που θα μας οδηγήσει μέσα από τη Χαρά και την Ευχαρίστηση στην ένωση μας με το θεϊκό. 

Κινητικοί Διαλογισμοί, Βιοενεργειακές Ασκήσεις, Ταντρικές Αναπνευστικές Τεχνικές, Ενεργειακά Μασάζ και Διαλογιστικά Ταντρικά Παιχνίδια και Τελετουργικά θα μας επιτρέψουν σε αυτόν τον Ταντρικό κύκλο να απελευθερώσουμε την εγκλωβισμένη ενέργεια και ανοίγοντας την καρδιά μας να μπούμε στον κόσμο της Χαράς και της Απόλαυσης!!!

Μόνο όταν ο νους μας είναι ελεύθερος από αρνητικές σκέψεις και από στερεοτυπικούς προσδιορισμούς ανυψώνεται και η συνείδηση μας αφυπνίζεται. Γίνεται Φως, Διαύγεια, Ευρυχωρία και αρχίζουμε να αισθανόμαστε την Ένωση μας με την Απεραντοσύνη (κοσμικός οργασμός) 



Δεύτερο μέρος: 
"Παιχνιδίζοντας με τις Αισθήσεις"
6 Φεβρουαρίου  - 20 Φεβρουαρίου

Στις 3 επόμενες συναντήσεις μας θα ταξιδέψουμε στον κόσμο των αισθήσεων και θα τους επιτρέψουμε να μας μάθουν τα δικά τους μυστικά. 
Μουσική, Χορός, Αναπνοές, Διαλογιστικά Παιχνίδια και "Ταντρικά Εδέσματα"  θα πρωταγωνιστήσουν στο δεύτερο μέρος το 2ου κύκλου επιτρέποντας στις αισθήσεις μας να ξυπνήσουν και να μας προσφέρουν μας την ευκαιρία να βιώσουμε με μοναδικό τρόπο, στιγμές Απελευθέρωσης, Χαράς, Αγάπης, Μοιράσματος και Ένωσης!

Η Τάντρα λέει:  Είναι πολύ όμορφο να αισθάνεσαι, να γεύεσαι να μυρίζεις, να ακούς, να "βλέπεις" και να αγγίζεις όχι μόνο τον σύντροφο σου αλλά και τον εαυτό σου. Γιατί αν δεν μπορέσεις να απολαύσεις τον εαυτό σου, δεν θα μπορέσεις να βοηθήσεις κανένα να απολαύσει. Αν δεν είσαι πραγματικά ικανοποιημένος με τον εαυτό σου, δεν μπορείς να υπηρετείς και να προσφέρεις στους άλλους. Δεν μπορείς να τους βοηθήσεις να πετύχουν την δική τους ικανοποίηση. 



Τρίτο μέρος: 
Η Τελετουργία στον Έρωτα
27 Φεβρουαρίου -13 Μαρτίου 

(13 Μαρτίου Shiva – Shakti μασάζ)

Η Ταντρική ένωση είναι μια διαδικασία συγχώνευσης, ένα βαθύ άφημα με εμπιστοσύνη, όπου τα σώματα και οι ψυχές ενώνονται, αγκαλιάζονται, χορεύουν, τραγουδούν, χαϊδεύονται και απολαμβάνουν μέσα από μια όμορφη συμφωνία.
Μόνο μέσα από τον έρωτα και το άφημα μπορεί να αποκτήσει κάποιος την εμπειρία της βαθιάς ένωσης. Ο άνδρας και η γυναίκα μέσα από αυτήν την ένωση γίνονται Ένα. Γίνονται Αγάπη.

Η Tάντρα έχει σαν σκοπό να μεταμορφώσει αυτήν την Αγάπη σε Διαλογισμό, σε Φώτιση, σε μια Μυστικιστική Κορύφωση (Ιερή Σεξουαλικότητα)

Έχει τη δυνατότητα να ανυψώσει τη σχέση του ζευγαριού, αφού οι πρακτικές της μπορούν με τρόπο ευχάριστο και μοναδικό να προσφέρουν Υπερβατικές Εμπειρίες Απόλυτης Ένωσης και Μοναδικής Διέγερσης. 


Έρωτας και Μυσταγωγία
15 -16 -17 Μαρτίου (Αιδηψός)




➤3ος κύκλος 
Θεραπεύοντας την Πληγωμένη Καρδιά
Τάντρα - Ήχος- Θεραπεία
20 Μαρτίου – 17 Απριλίου 

Όλοι έχουμε πληγές από το παρελθόν. Από έναν σύντροφο που δεν μας κατάλαβε, που δεν είδε ποιοι πραγματικά ήμασταν στην ουσία μας…
Άλλοι βιώσαμε εγκατάλειψη, άλλοι προδοσία, άλλοι την απώλεια και σίγουρα όλοι βιώσαμε τον πόνο να σφίγγει σαν μέγγενη την καρδιά και το μυαλό μας…
Άλλες πληγές έχουν κλείσει ή έχουν αποκτήσει μαλακότητα στο πέρασμα των χρόνων. Άλλες όμως μπορεί ακόμα να αιμορραγούν καθώς τα "γιατί" δηλητηριάζουν την σκέψη και το σώμα μας…

Η στενοχώρια σε οποιαδήποτε μορφή και μέγεθος, δεν αφορά το παρόν αλλά το παρελθόν. Ο φόβος δεν προέρχεται από μια τωρινή απειλή, αλλά από μια παλιά. Και έχουν παρουσία στη ζωή μας γιατί  έχουμε βαλσαμώσει το παρελθόν στο σώ­μα μας. Συνεχίζει να ζει μέσα μας, στις εντάσεις που εξακολουθούμε να κρατάμε στο σώμα μας  και μόνο αν τις χαλαρώσουμε θα  μπορέσουμε να προχωρήσουμε με ελευθερία στη ζωή μας.
Για να έρθει όμως η πολυπόθητη θεραπεία και απελευθέρωση χρειάζεται να ανοίξουμε την καρδιά μας, και δεν μπορεί να συμβεί αυτό αν δεν  ανοίξουμε τους διαδρόμους μέσα από τους οποίους θα περάσει το συναίσθημα της λύπης και αργότερα της χαράς μας προς τον κόσμο. 

Ταντρικοί διαλογισμοί, Θιβετιανικές θεραπευτικές τεχνικές, ταντρικές ασκήσεις απελευθέρωσης καθώς και ενεργειακά μασάζ θα συντελέσουν στο να ατυχούμε το άνοιγμα της καρδιάς μας και να αρχίσουμε να γευόμαστε την χαρά.


24 Απριλίου: ΔΩΡΕΑΝ Ταντρικό σεμινάριο 
«Ο Κύκλος της Αγάπης»



➤4ος κύκλος 
8 Μαΐου – 12 Ιουνίου 2019
Άγγιγμα – Ανάσα – Έκσταση

Μόνο ένα άγγιγμα με αγάπη φτάνει για να φέρει στα χείλη ένα πλατύ χαμόγελο και μια αγκαλιά γεμάτη αγάπη αρκεί για να ησυχάσει η ψυχή...

Τις στιγμές που οι άνθρωποι αγγίζονται χωρίς σκέψη, χωρίς εμπόδια μυαλού, που αγκαλιάζονται και βαθιά σιωπή τους τυλίγει, που η ενέργεια κυλάει από καρδιά σε καρδιά, που σταματά ο χρόνος και απλά υπάρχουν ο ένας μέσα στην αγκαλιά του άλλου, αυτές οι στιγμές ανάμεσα στους ανθρώπους μπορούν να γίνουν στιγμές βαθιάς θεραπευτικής αλλά και εκστατικής εμπειρίας γιατί γαληνεύει το μυαλό, απλώνεται η καρδιά, αγαλλιάζει η ψυχή και γίνεται ένα με την Απεραντοσύνη...

Βαδίζοντας στο μονοπάτι της Τάντρα γιόγκα, παιχνιδίζοντας με τις αισθήσεις μας μέσα από διαλογιστικές αναπνοές, ενεργειακά και ταντρικά μασάζ, κινητικούς και καθοδηγουμένους διαλογισμούς, θα μετατρέψουμε τις απλές καθημερινές μας στιγμές σε μια βαθειά, διαλογιστική, υπερβατική εμπειρία.


Άγγιγμα – Ανάσα – Έκσταση
14 - 17 Ιουνίου:  Το τετραήμερο του Άγιου Πνεύματος 
Ένα ενεργειακό ταξίδι χαλάρωσης και "θρέψης" για το σώμα το νου και την ψυχή.




Σύντομο Βιογραφικό

H Δέσποινα Παλαμάρη είναι:  
Ηχοθεραπεύτρια (Ηχομασάζ & Συμβουλευτική μέσω του ήχου) 
Απόφοιτος του ινστιτούτου Νεο-κρανιοϊερής Θεραπείας.
Ενεργειακή θεραπεύτρια (master teacher Oshui Reiki & Karuna Reiki)

Συντονίζει Βιωματικά Σεμινά­ρια Αυτογνωσίας και Ταντρικά Σεμινάρια για την βελτίωση των σχέσεων. 
Διδάσκει Θεραπευτική Γιόγκα, τεχνικές χαλάρωσης και διαφορετικά είδη διαλογισμού (μέσω της αναπνοής, της κίνησης, των θεραπευτικών οραματισμών, των ήχων, της σιωπής)

Η αγάπη της για τον Άνθρωπο την οδήγησε να γράψει "Το Φιλί της Πεταλούδας", ένα εγχειρίδιο αυτοβελτίωσης που μπορεί να βοηθήσει όποιον θέλει να περπατήσει στο μονοπάτι της μεταμόρφωσης.