Pulse of love 10/12/2013

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Πνευματικοί Επαναστάτες

Οι πνευματικοί επαναστάτες είναι διαφορετικοί σε όλο τους το μεγαλείο. Ξεχωρίζουν από μακριά, όταν ξεκινούν να μιλάνε φαίνεται η διαφορά τους. 

Είναι επαναστάτες γιατί είδαν και βίωσαν πως όλα γίνονται λάθος. 

Είναι πνευματικοί επαναστάτες γιατί τολμούν να ανοίξουν δρόμους για όλους τους ανθρώπους και όχι για τους λίγους. Ανοίγουν ιδέες και μονοπάτια αγάπης για όλους και κυρίως για τους διαφορετικούς. 


Είναι πνευματικοί επαναστάτες γιατί υποφέραν στην παιδική τους ηλικία και κατάφεραν αυτό να το μεταμορφώσουν σε αγάπη για την ζωή και τους ανθρώπους.

Είναι πνευματικοί επαναστάτες γιατί δεν φοβούνται μην χάσουν κάποιους ή κάτι. Γνωρίζουν πως τα έχουν όλα, όσο μένουν ενωμένοι με την ψυχή τους.

Οι πνευματικοί επαναστάτες αλλάζουν τον κόσμο και ο κόσμος τους διαχωρίζει. 

Οι πνευματικοί επαναστάτες δεν διαχωρίζουν κανέναν και τίποτα. Για εκείνους όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι και όλοι δικαιούνται την αγάπη. Αναγνωρίζουν πως η διαφορετικότητα στους ανθρώπους είναι αυτό που μας καλεί ο πλανήτης να κάνουμε, να δεχτούμε το διαφορετικό. 

Οι πνευματικοί επαναστάτες γνωρίζουν και νιώθουν πως όταν αποδεχτούμε τους διαφορετικούς με αγάπη και ως θεϊκά πλάσματα (όπως είναι) τότε αρχίζουμε να αποδεχόμαστε τις διαφορετικές όψεις του εαυτού μας. 

Οι πνευματικοί επαναστάτες γνωρίζουν πως οι άνθρωποι κρίνουν και μισούν το διαφορετικό επειδή δεν δέχονται την δική τους διαφορετικότητα, όποια και αν είναι αυτή.

Οι πνευματικοί επαναστάτες συνεργάζονται με αγάπη με όλους τους ανθρώπους. Με ανθρώπους που έσφαλαν στη ζωή τους όμως θέλουν να μεταμορφωθούν, με ανθρώπους από άλλες χώρες που τους πέταξαν, με ανθρώπους φτωχούς, με ανθρώπους πλούσιους, με ομοφυλόφιλους , με ετερόφυλους , με Transexual, με μικρά παιδιά, με μεγάλα παιδιά, με αγρότες, με χτίστες, με όλο τον κόσμο.

Οι πνευματικοί επαναστάτες κρατάνε μια κληρονομιά από παλιούς πνευματικούς επαναστάτες, την κληρονομιά του Ιησού, της Μαγδαληνής, του Ιωάννη Βαφτιστή, του Βούδα, του Μαχάτμα Γκάντι, του Μέρλιν, του Ερμή, του Πυθαγόρα, της Υπατίας, του Καζαντζάκη, του Σεφέρη, του Ελύτη, της Βέμπο, της Άρτεμις, της Εκάτης και άλλων τόσων.

Οι πνευματικοί επαναστάτες είναι οι Φύλακες της Ψυχής και της Αλήθειας, μιας αλήθειας δίχως διαχωρισμούς, πρέπει μη και δεν.

Είναι εδώ...
Είμαστε εδώ και δεν θα σταματήσουμε ποτέ. 



Παντελής Ευθυμίου 
Ενεργειακός Ψυχικός Πνευματικός θεραπευτής