Pulse of love 10/12/2013

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Βαδίζοντας στο Ταντρικό μονοπάτι

Βιωματικό Ταντρικό Εργαστήρι

Απελευθέρωσε το σώμα σου, βρες πάλι τη Ζωντάνια σου, τη Χαρά σου…

Από Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 20:00- 22:30 (και κάθε Τετάρτη μέχρι τις 16 Νοεμβρίου) στο «Αλφάβητο Ζωής» Απόλλωνος 4 στο Σύνταγμα ξεκινά ο πρώτος κύκλος ταντρικών συναντήσεων που θα έχουν σχέση με την Απελευθέρωση του Σώματός μας και το "ξύπνημα" της Ζωτικής μας Ενέργειας.

Αν λοιπόν νιώθεις ότι η “ακαμψία” και ο έλεγχος κυριαρχούν το μυαλό σου και ότι έχεις σταματήσει να ρέεις με τη Ζωή, αν τα “κλειδώματα” στο σώμα σου είναι πια τόσα πολλά που δεν αντέχεις άλλο, αν έχεις χάσει την Χαρά σου και μαζί την ικανότητα σου να απολαμβάνεις και θέλεις να αρχίσεις πάλι να ζεις τότε χρειάζεται να αφήσεις την ευφυΐα του σώματος σου να βγει στο προσκήνιο. 
Και για να γίνει αυτό ο τρόπος είναι απλός: Κίνηση και Αναπνοή


Χρειάζεται να ξυπνήσει το σώμα και να του δώσεις το χώρο και το χρόνο για να το νιώσεις, να το ακούσεις. Να του επιτρέψεις να κινηθεί και να εκφραστεί για να αρχίσει να ξεκλειδώνει και να σε οδηγήσει στη Χαρά και στην Ευχαρίστηση. 
Γιατί όταν η ενέργεια ρέει ανεμπόδιστη μέσα στο σώμα μόνο τότε μπορεί πραγματικά ο καθένας μας να νιώσει Ευχαρίστηση. Κι όταν η Ευχαρίστηση γίνει δεκτή από εμάς με εμπιστοσύνη τότε ρέει στην καρδιά μας και γίνεται Απόλαυση.

Το πρώτο πράγμα λοιπόν που διδάσκει η Τάντρα είναι: 
Αγαπήστε το σώμα σας, προστατέψτε το, σεβαστείτε το, φροντίστε το! Είναι δώρο Θεού! Συμπεριφερθείτε του σωστά, και θα σας αποκαλύψει μεγάλα μυστικά. 

Κινητικοί Διαλογισμοί, Βιοενεργειακές Ασκήσεις, Ταντρικές Αναπνευστικές Τεχνικές, Ενεργειακά Μασάζ και Διαλογιστικά Ταντρικά Παιχνίδια θα μας επιτρέψουν σε αυτόν τον Ταντρικό κύκλο να απελευθερώσουμε την εγκλωβισμένη ενέργεια και ανοίγοντας την καρδιά μας να μπούμε στον κόσμο της Χαράς και της Απόλαυσης!!!


Δεύτερο μέρος 1ου κύκλου:  
Παιχνιδίζοντας με τις Αισθήσεις…

Στις 4 επόμενες συναντήσεις μας από 23 Νοεμβρίου μέχρι 14 Δεκεμβρίου θα ταξιδέψουμε στον κόσμο των αισθήσεων και θα τους επιτρέψουμε να μας μάθουν τα δικά τους μυστικά. 

Μουσική, Χορός, Αναπνοές, Διαλογιστικά Παιχνίδια και “Ταντρικά Εδέσματα”  θα πρωταγωνιστήσουν στο δεύτερο μέρος το 1ου κύκλου επιτρέποντας  στις αισθήσεις μας να ξυπνήσουν και να μας προσφέρουν μας την ευκαιρία να βιώσουμε με μοναδικό τρόπο, στιγμές Απελευθέρωσης, Χαράς, Αγάπης, Μοιράσματος και Ένωσης!


Η Τάντρα λέει:  Είναι πολύ όμορφο να αισθάνεσαι, να γεύεσαι να μυρίζεις, να ακούς, να ¨βλέπεις¨ και να αγγίζεις όχι μόνο τον σύντροφο σου αλλά και τον εαυτό σου. Γιατί αν δεν μπορέσεις να απολαύσεις τον εαυτό σου, δεν θα μπορέσεις να βοηθήσεις κανένα να απολαύσει. Αν δεν είσαι πραγματικά ικανοποιημένος με τον εαυτό σου, δεν μπορείς να υπηρετείς και να προσφέρεις στους άλλους. Δεν μπορείς να τους βοηθήσεις να πετύχουν την δική τους ικανοποίηση.


Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη 

Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: 
Κέντρο εκπαίδευσης και συμβουλευτικής «Αλφάβητο Ζωής» 
Απόλλωνος 4 (1ος όροφος) 
Σύνταγμα (3΄ από το μετρό)


Πληροφορίες: 210-33 13 713 & 6973216895


Ειδικές τιμές για ζευγάρια 


ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΙΑ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΕπόμενοι κύκλοι σεμιναρίων
2ος κύκλος Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2017
"Ταντρικά μυστικά για επιτυχημένες ερωτικές σχέσεις"
 4 Ιανουαρίου - 22 Φεβρουαρίου 

3ος κύκλος 1 Μαρτίου – 5 Απριλίου 2017
Ταντρική Αλχημεία: Συνάντηση με τα αρχέτυπα
Άντρας-Γυναίκα  «ο χορός των ενεργειών»

4ος κύκλος  19 Απριλίου- 17 Μαΐου 
Τάντρα και Τσάκρα : Το μονοπάτι της παλλόμενης ενέργειας

Οι ταντρικές μας συναντήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τον Ιούνιο με ειδικά θέματα όπως :
  • "shamanic tantra" 
  • "η τέχνη της καθημερινής έκστασης" 
  • "βιώνοντας τον κοσμικό οργασμό" ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ
http://pulseoflove.blogspot.gr/2016/09/blog-post_22.html#more