Pulse of love 10/12/2013

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Μεταμορφώvοντας τη Ζωή μας

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ

Aγάπη, το μεγάλο άλμα της καρδιάς

Το Σάββατο 28 Μαΐου 19:00-23:00 στο ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ Ajna Yoga Pilates Studio στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ θα αφεθούμε στο απαλό άγγιγμα της Αγάπης και με την βοήθεια διαλογιστικών “παιχνιδιών” θα ενθυμηθούμε ότι όταν παραμένουμε ανοικτοί και παραδινόμαστε με Εμπιστοσύνη στην Αγάπη, τότε συμβαίνει Θεραπεία στο εδώ και τώρα και η καρδιά μας, ανθίζει σαν λουλούδι που σκορπά το άρωμα του ολόγυρα . 

Ίσως τώρα να είναι η κατάλληλη στιγμή να πεις ΣΤΟΠ σε οτιδήποτε σε κρατά εγκλωβισμένο/η και να αποφασίσεις ότι ήρθε η ώρα για να Μεταμορφώσεις τη Ζωή σου.


Ίσως τώρα να είναι η ευκαιρία αφήνοντας τον έλεγχο να περπατήσεις στο μονοπάτι της εμπιστοσύνης και να αφήσεις την Αγάπη να σε αγκαλιάσει. Να παραδοθείς σε αυτήν και να ανακαλύψεις εκεί, μέσα στην αγκαλιά της, έναν χώρο χωρίς σύνορα, έναν χώρο όπου δεν χρειάζεται τίποτα να εξηγηθεί, να επιλυθεί ή να αλλάξει. Έναν χώρο ιερό όπου όλα είναι θεραπευμένα.

Έχεις τη Δύναμη και το Δικαίωμα να Αλλάξεις τη Ζωή σου και να αποκτήσεις περισσότερη Αγάπη και Ελευθερία. Δεν υπάρχει κανένας και τίποτα που να μπορεί να σε περιορίσει παρά μόνο ο κατασκευασμένος εαυτός σου. 



Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη


Πληροφορίες - συμμετοχές στα 6973216895 & 2314020915


Ειδικές τιμές για ζευγάρια


ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ
Ajna Yoga Pilates Studio
ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ 6 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


namaste!