Pulse of love 10/12/2013

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Η Γοητεία των Ήχων

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΗΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Την Κυριακή 17 Απριλίου και ώρα 12:00 - 15:00 σας περιμένουμε με χαρά για να περάσουμε ενα τρίωρο μέσα στην αγκαλιά ήχων από γκογκ και ηχογαβάθες όπου το μυαλό και το σώμα μπορούν να αφεθούν με εμπιστοσύνη να χαλαρώσουν και να οδηγηθούν στην ηρεμία, στην γαλήνη και στην πληρότητα.

Διαλογιστικά παιχνίδια με τους ήχους, ταξίδια φαντασίας και τεχνικές "ηχοχαλάρωσης" και μίνι συνεδρίες ηχομασάζ θα κάνουν την μέρα μας ξεχωριστή και θα φέρουν τον καθένα από μας σε επαφή με όλη την δημιουργικότητα, την δύναμη και την ζωντάνια μας. 

Τα προβλήματα στη ζωή μας συνήθως προκύπτουν όταν δεν συνειδητοποιούμε ότι διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα αποθέματα για την λύση τους. Ο ήχοι από τις ηχογαβάθες κατά την διάρκεια της ηχοθεραπείας και του ηχομασάζ μας βοηθούν να αρχίσουμε να επικοινωνούμε με τον εαυτό μας, να έρθουμε σε επαφή με το κέντρο μας και να μην ταυτιζόμαστε με τα ¨προβλήματα¨ που μας περιτριγυρίζουν αλλά να γινόμαστε παρατηρητές της κατάστασης. 

Αρχίζουμε να βλέπουμε με μια νέα οπτική γωνία την εκάστοτε συνθήκη της ζωής μας έτσι ώστε όταν χρειάζεται να μπορούμε να παίρνουμε τις αναγκαίες αποφάσεις με καθαρό μυαλό και ανοικτή καρδιά.


Ταξιδεύοντας στο εσωτερικό μας είναι, με την βοήθεια των ήχων, αποκτούμε πάλι εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, στους άλλους και στο ‘Ολον. Νιώθουμε βαθιά μέσα μας ότι αξίζει και να αγαπηθούμε και να γεμίσουμε με χαρά τη ζωή μας. 



ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΕΣ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΛΑΜΑΡΗ & ΚΙΚΗ ΒΑΗ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 20 ΕΥΡΩ

τηλέφωνα επικοινωνίας : 6983876786  &  6973216895


A FOR ATHLETES
Αμυντα 11 (πεζόδρομος)
Κοζάνη