Pulse of love 10/12/2013

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

0 Αριθμός της Ψυχής


Τι αποκαλύπτει το όνομά μας για την πορεία της Ζωής μας... 

Το μικρό όνομα δείχνει ποια είναι τα προσωπικά μας μαθήματα, το μεσαίο όνομα αποκαλύπτει τις κρυφές ικανότητες και το επώνυμο δείχνει τα χαρακτηριστικά που έχουμε κληρονομήσει.

Παρακάτω θα μάθετε πως 
  • θα βρείτε την επιθυμία της καρδιάς σας;
  • θα βρείτε την εσωτερική σας δόνηση

Ο Έρμον Έσσε είπε κάποτε: «Η ζωή κάθε ανθρώπου αντιπροσωπεύει ένα δρόμο προς τον εαυτό του... Μπορούμε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον αλλά ο καθένας μας μπορεί να ερμηνεύσει τον εαυτό του μόνο στον εαυτό του». Αυτό δεν είναι απλώς η πρόκλησή μας αλλά αντιπροσωπεύει την καρδιά του Αριθμού της Ψυχής
Ο Αριθμός της Ψυχής ο τρίτος από τους πέντε Κυρίαρχους Αριθμούς τοποθετείται στο κέντρο του Αριθμολογικού Προφίλ και είναι ένας από τους σημαντικότερους αριθμούς του. Ο Αριθμός της Ψυχής  είναι ο αριθμός της επιθυμίας της καρδιάς μας


Η Καρδιά του Πράγματος
Στην αριθμολογία, οι μυστικές σας σκέψεις και επιθυμίες εκφράζονται από τον Αριθμό της Ψυχής. Αυτός ο αριθμός δείχνει τι λαχταράτε βαθιά μέσα σας, ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας.

Η Πρόοδος της Ψυχής
Η πνευματική αριθμολογία δέχεται ότι η ψυχή έχει ανάγκες σε κάθε ζωή και βρίσκεται εδώ για να μάθει και να αναπτυχθεί. Το σκεπτικό είναι το εξής: αποφασίσαμε τι χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε στο ανελικτικό μονοπάτι της ψυχικής εξέλιξης, πριν καν γεννηθούμε και επιλέξαμε ένα όνομα που θα μας δώσει το σωστό ενεργειακό πρότυπο, προκείμενου να προσελκύσουμε ορισμένες ευκαιρίες για να μάθουμε και να αναπτυχθούμε.
0 Αριθμός της Ψυχής δείχνει τι λαχταράτε και τι θέλει η ψυχή σας για να εκφραστεί σε αυτή τη ζωή.
Πολλές φορές, όταν κάποιος μαθαίνει τον Αριθμό της Ψυχής του, αποκαλύπτει τις βαθύτερες επιθυμίες του, γιατί ο αριθμός αυτός επιβεβαιώνει αυτό που ήδη ήξερε βαθιά μέσα του. Όλοι μας ξέρουμε τι κρύβουμε στην καρδιά μας κι ο Αριθμός της Ψυχής μας δίνει ένα πλαίσιο και μια γλώσσα, για να καταλάβουμε σε βάθος τον εαυτό μας.

Τι Δείχνει ο Αριθμός της Ψυχής
Μεταξύ άλλον ο Αριθμός της Ψυχής θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε...
Τις βαθύτερες επιθυμίες σας.
Τα πραγματικά σας κίνητρα.
Τι λαχταράτε.
Τι σας αρέσει περισσότερο.
Τι χρειάζεστε για να ικανοποιήσετε την ψυχή σας.
Τι εκτιμάτε περισσότερο.


Το Τραγούδι της Ψυχής

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου ο Αριθμός της Ψυχής κυριαρχεί στην ενέργειά μας υποτάσσοντας όλα τα άλλα χαρακτηριστικά, ακόμη κι εκείνα των Αριθμών της Πορείας Ζωής και του Πεπρωμένου. Όταν συμβεί αυτό, ο Αριθμός της Ψυχής θα προσελκύσει κοντά μας ανθρώπους και μέρη που δονούνται με τη δική μας ενέργεια. Για παράδειγμα, μπορεί να νιώσουμε ότι πρέπει να ταξιδέψουμε σ’ ένα συγκεκριμένο μέρος ή να γνωρίσουμε ορισμένους ανθρώπους. Ή μπορεί να μας ωθήσει να εκφράσουμε τον πόνο μας. Αυτές οι περιπτώσεις, μας καλούν να αφουγκραστούμε το τραγούδι της ψυχής μας, να την περιποιηθούμε και να την καλλιεργήσουμε μέχρι τα βάθη του είναι μας.
Όλοι μας γεννιόμαστε σαν ελεύθερες ψυχές και η εποχή που ζούμε απαιτεί να ανοίξουμε την καρδιά μας σ’ αυτό που πάλλεται στον πυρήνα του είναι μας. Καλούμαστε να ζήσουμε τίμια ως προς τη συνειδητότητα και την πρόθεση κι αυτό απαιτεί τη γνώση του εσωτερικού εαυτού μας. Σιγά-σιγά αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε ότι για να έχουμε εσωτερική γαλήνη και μια ζωή με υγεία και χωρίς στρες πρέπει να ξέρουμε ποιοι είμαστε. Για να πετύχουμε αυτούς τους στόχους, η γνώση του Αριθμού της Ψυχής μας γίνεται τρομερά χρήσιμη.
Τώρα έχετε στα χέρια σας μια μέθοδο που σας βοηθά να βρείτε τι είναι αυτό που μιλά στην καρδιά σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι το όνομά σας.

Χρησιμοποιώντας τις Πληροφορίες του Αριθμού της Ψυχής
Ο Αριθμός της Ψυχής αποκαλύπτει πολλά πράγματα για διάφορους τομείς, όπως...
Αποφάσεις σταδιοδρομίας.
Ερωτικές σχέσεις.
Οικογενειακές σχέσεις.
Γιατί νιώθουμε όπως νιώθουμε σε μια κατάσταση.

Αν το καλοσκεφτείτε, θα δείτε ότι τα φωνήεντα ενός ονόματος ή μιας λέξης είναι η απαλή εσωτερική της δόνηση και το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον Αριθμό της Ψυχής είναι η απαλή εσωτερική δόνηση του είναι μας.
Κάποιος μπορεί ν’ αλλάξει με τον χρόνο, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει την επιθυμία της καρδιάς του, τον Αριθμό της Ψυχής του γιατί κάπου στο βάθος, η ψυχή του συμμετέχει αθόρυβα (ή δεν συμμετέχει, ανάλογα με την περίπτωση) σε όσα συμβαίνουν κάθε μέρα. Η ψυχή δεν αλλάζει, απλώς εκφράζει την ενέργειά της ξανά και ξανά μέσα από μια πληθώρα εμπειριών για να μας βοηθήσει να τη γνωρίσουμε. Αν μελετήσετε τον Αριθμό της Ψυχής σας, θα κατανοήσετε σε μεγαλύτερο βάθος τον εαυτό σας και θα έχετε μεγαλύτερη ευτυχία.

Ο Υπολογισμός του Αριθμού της Ψυχής

Ο Αριθμός την Ψυχής, όπως κι ο Αριθμός του Πεπρωμένου, υπολογίζεται από το αρχικό πλήρες όνομά μας, όπως εμφανίζεται στο πιστοποιητικό γεννήσεων. Όμως, ο Αριθμός την Ψυχής υπολογίζεται ειδικά από τα φωνήεντα του ονόματος μας δηλαδή από τα γράμματα α, ε, η, ι, ο, υ και ω. Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε το πλήρες όνομα για να βρούμε τον Αριθμό την Ψυχής.


Αντιστοιχία γραμμάτων και αριθμών 
Τα Λατινικά Γράμματα και οι Αριθμοί τους

1 2 3 4 5 6 7 8 9    
A Β C D Ε F G Η I    
J Κ L Μ Ν 0 Ρ Q R    
S Τ U V W X Υ ζ    


Τα Ελληνικά Γράμματα και οι Αριθμοί τους    
1    2    3    4     5    6     7     8    9    
A    Β    Γ    Δ     Ε   -     Ζ     Η    θ    
I     Κ    Λ    Μ    Ν    Ξ    0     Π    
Ρ    Σ    Τ    Υ     Φ    X    ψ    Ω  



Για παράδειγμα έχουμε το όνομα 
Δ  Ε  Σ  Π  Ο  Ι  Ν  Α           Π  Α  Λ  Α  Μ  Α  Ρ  Η
    5          7  1     1                 1      1      1      8
Προσθέτουμε τους αριθμούς των φωνηέντων που βρήκαμε στο όνομα και στο επίθετο  και κάνουμε αναγωγή για να βρούμε το μονοψήφιο ριζικό αριθμό

Από το όνομα τα φωνήεντα δίνουν 5+7+1+1=14         
το 14 δίνει 1+4= 5    
Και από το επίθετο τα φωνήεντα δίνουν 1+1+1+8=11  
το 11 δίνει 1+1=2
Ο Αριθμός της Ψυχής στο παράδειγμα μας είναι 5+2=7

Αν έχετε και μεσαίο όνομα το αναγάγετε κι αυτό και το προσθέτετε. Αν η τελική αναγωγή δώσει 11, 22, 33 το κρατάτε έτσι γιατί είναι κυρίαρχοι αριθμοί.

Τι Αποκαλύπτει ο Αριθμός της Ψυχής
Όπως έχετε μια ευθύνη απέναντι στους άλλους, έτσι έχετε κι ευθύνη απέναντι στον εαυτό σας, ώστε να ακολουθήσετε την κλίση σας και τις εσωτερικές παρορμήσεις που προέρχονται από την ψυχή σας. Γι’ αυτό το σκοπό, θα εξετάσουμε το νόημα κάθε Αριθμού Ψυχής για να καταλάβουμε πώς μπορούμε να ακολουθήσουμε αυτό τον εσωτερικό δρόμο που θα μας οδηγήσει στον εαυτό μας.

Αριθμός Ψυχής 1

Ο Αριθμός Ψυχής 1 θέλει κυρίως να ηγείται και σε μερικές περιπτώσεις να ελέγχει. Όσοι έχουν Αριθμό Ψυχής 1 ενοχλούνται όταν τους δίνουν διαταγές ή είναι υφιστάμενοι και συχνά είναι ισχυρογνώμονες, ξεροκέφαλοι, φιλόδοξοι και ανεξάρτητοι. Όπως είναι φυσικό, ο Αριθμός Ψυχής 1 αποφεύγει τις ομάδες, τις επιτροπές και τις μετριότητες.
Στα θέματα της καρδιάς, το βασικό στοιχείο είναι ο ρομαντισμός, όταν φυσικά ο άλλος καταφέρνει να ικανοποιήσει τα κριτήρια και τις προσδοκίες του 1. Αυτοί οι άνθρωποι περιμένουν από τους συντρόφους τους να είναι γοητευτικοί, έξυπνοι και εξίσου ανεξάρτητοι, με αποτέλεσμα να μην παραδέχονται πάντα τη ρομαντική πλευρά τους. Μερικές φορές μπορεί να φαίνονται ψυχροί και απόμακροι, αλλά αυτό το κάνουν απλώς για να προστατέψουν τον εαυτό τους. Δεν είναι ασυνήθιστη για τις ψυχές 1 η επίμονη πολιορκία κάποιου. Ο 1 συχνά προτιμά να είναι και να δουλεύει μόνος παρά να ανέχεται «ανόητους».


Αριθμός Ψυχής 2

Κατά βάθος, ο Αριθμός Ψυχής 2 θέλει αρμονία με κάθε θυσία. Τα άτομα μ’ αυτό τον Αριθμό Ψυχής δεν αντέχουν τις συγκρούσεις και γι’ αυτό δεν θέλουν να ηγούνται -προτιμούν την ειρήνη και συνήθως προσφέρουν τη συμπαράστασή τους στους άλλους. Ο Αριθμός Ψυχής 2 έχει τη μοναδική ικανότητα να βλέπει και τις δύο πλευρές μιας κατάστασης. Έτσι δεν μας εκπλήσσει που τους βρίσκουμε σε ρόλους διαπραγματευτών και διαιτητών. Ας μην ξεχνάμε όπ είναι ευαίσθητοι στις ανάγκες των άλλων και έχουν την ευχέρεια δημιουργίας θετικών συναισθημάτων. Διαθέτουν τακτ και μπορούν να πουν την αλήθεια με τέτοιο τρόπο, ώστε ο άλλος να αισθανθεί ότι του συμπαραστέκονται και όχι ότι τον αποθαρρύνουν. Ο Αριθμός Ψυχής 2 είναι μια ζεστή ψυχή γεμάτη αγάπη, που μπορεί να προσφέρει συμπαράσταση σε όλους τους άλλους αριθμούς.
Στα θέματα της καρδιάς, εκείνο που κάνει καλύτερα ο Αριθμός Ψυχής 2 είναι να δίνει. Όμως, αυτοί οι άνθρωποι μερικές φορές δίνουν τόσα πολλά που ξεχνούν τον εαυτό τους. Η εκτίμηση των άλλων είναι πολύ σημαντική για τον Αριθμό της Ψυχής 2 και η κριτική μπορεί να τους πληγώσει ανεπανόρθωτα. Προτιμούν πάντα να είναι με άλλους παρά μόνοι και δεν υπάρχει πιο αφοσιωμένος σύντροφος από κάποιον με Αριθμό Ψυχής 2.


Αριθμός Ψυχής 3

Η βαθύτερη επιθυμία του 3 είναι να κάνει τους άλλους ευτυχισμένους, να γελά, να δημιουργεί ενθουσιασμό και να ενθαρρύνει τους πάντες για να φτάσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Η ψυχή 3 αγαπά τη ζωή! Της αρέσει να χρησιμοποιεί τα δημιουργικά ταλέντα της για να γράφει, να σχεδιάζει, να χορεύει, να διακοσμεί ή να τραγουδά.
0 Αριθμός Ψυχής 3 έχει την αναγκαία δημιουργικότητα για να είναι αυθόρμητα ρομαντικός - από τεράστιες ανθοδέσμες μέχρι πιτζάμες με το μονόγραμμα της αγαπημένης/ου και χειρόγραφες προσκλήσεις- ενώ θα πάει στα πάρτι ντυμένος με αστραφτερά χρώματα. Αυτός είναι ο Αριθμός Ψυχής 3: διασκεδαστικός και εκφραστικός, μια μόνιμη πηγή χαράς.
Για θέματα της καρδιάς, ο Αριθμός Ψυχής 3 συχνά ερωτοτροπεί. Παρ’ όλο που μπορεί να αλλάζει γνώμη συχνά, δεν θα τον χαρακτηρίσουμε άστατο -απλώς θέλει να διασκεδάσει. Καμιά φορά παρασύρεται από τον ενθουσιασμό του, αλλά να είστε σίγουροι ότι μπορεί να σας σαγηνεύσει.


Αριθμός Ψυχής 4

Κάθε Αριθμός Ψυχής 4 έχει στα βάθη της καρδιάς του την επιθυμία να προσχεδιάζει, να αντιμετωπίζει τη ζωή οργανωμένα και να είναι πρακτικός σε όλα όσα κάνει. Ο 4 αγαπά την ατζέντα του και το ημερολόγιο με τα ραντεβού του και του  αρέσει να βάζει ξεκάθαρα όρια και να γνωρίζει τις προσδοκίες όλων των ενδιαφερομένων. Του αρέσει να γνωρίζει το σχέδιο και να ελέγχει την κατάσταση, χωρίς να υπάρχουν εκπλήξεις στο δρόμο. Από την άλλη μεριά, είναι το άτομο που είναι γεννημένο να διευκολύνει, που βγάζει το καλύτερο σε κάθε άνθρωπο και που προάγει τη θαυμάσια συνεργία μεταξύ των ανθρώπων.
Στα θέματα της καρδιάς, ο Αριθμός Ψυχής 4 είναι πρακτικός στους συναισθηματικούς δεσμούς του και προτιμά να κρατά την κατάσταση υπό έλεγχο. Μπορεί να μην φαίνεται ρομαντικός, να προτιμά τα πρακτικά δώρα ή να προγραμματίζει σωστά και να εκτελεί αποτελεσματικά μια συνάντηση για δείπνο. Συνήθως, το αποτέλεσμα είναι ούτως ή άλλως ρομαντικό κι οργανώνεται με τέτοιο τρόπο που καταλήγει να είναι και διασκεδαστικό και σαγηνευτικό.


Αριθμός Ψυχής 5

Η πρώτη και κύρια επιθυμία στην καρδιά του Αριθμού Ψυχής 5 είναι η ελευθερία από περιορισμούς. Με μικρή διαφορά ακολουθεί το πάθος του για την αλλαγή και τα ταξίδια. Τα άτομα με Αριθμό Ψυχής 5 δεν αντέχουν να νιώθουν παγιδευμένα -ή εγκλωβισμένα στη ρουτίνα. Τους αρέσει να γεύονται την ποικιλία και τα ερεθίσματα που τους προσφέρει η ζωή.
Δεν υπάρχει τίποτε πιο δύσκολο από το να προσπαθείς να διατηρήσεις μια σχέση με Αριθμό Ψυχής 5, που αντιπροσωπεύει το ελεύθερο πνεύμα με λαχτάρα για περιπλάνηση; Ίσως μια σχέση με Αριθμό Ψυχής 5, μια διπλή δόση της ενέργειας του 5. Μιλάμε για τον διαβόητα «άπιαστο» ηθοποιό Τζώρτζ Κλούνεϊ 
Στα ζητήματα της καρδιάς, ο Αριθμός Ψυχής 5 είναι αισθησιακός, εξαιρετικός και ασυνήθιστος. Επαναστατικός αλλά και φίλος των απολαύσεων από τη φύση του, ο Αριθμός Ψυχής 5 κυριαρχείται στα ζητήματα της καρδιάς από τη σεξουαλική ορμή (αν δεν καταπιέζεται αυτή η ενέργεια από άλλους αριθμούς ή εξωτερικές περιστάσεις). Του αρέσει η περιπέτεια και είναι διατεθειμένος να ρισκάρει εκτός κι αν τον καταπιέζουν. (Μήπως ενδιαφέρεται κανείς για Τάντρα;) Πάνω από όλα ο 5 λαχταρά την ποικιλία.


Αριθμός Ψυχής 6

Τα τρία πράγματα που αγαπά περισσότερο ο Αριθμός Ψυχής 6 είναι η ομορφιά, η αρμονία και η οικογένεια. Διαθέτει κατανόηση, αφοσίωση, πίστη, στοργή και πιστεύει στη δέσμευση. Τα άτομα με Αριθμό Ψυχής 6 θέλουν να προστατεύουν, να φροντίζουν και να αγαπούν την οικογένεια και το σπίτι τους.
Στα θέματα της καρδιάς, είναι ιδεαλιστές, ρομαντικοί και αγαπούν τα τριαντάφυλλα και τα κεριά. Η αγάπη τους είναι βαθιά και οδηγεί στη δέσμευση και στο γάμο. Αυτός ο Αριθμός Ψυχής θέλει να παντρευτεί και να δημιουργήσει οικογένεια και σπίτι. Μην διανοηθείτε να κάνετε περιστασιακή σχέση μαζί του για τον 6 υπάρχει ή γάμος ή τίποτα.


Αριθμός Ψυχής 7

Αυτοί οι άνθρωποι είναι συναισθηματικοί «ερημίτες» και σπάνια αποκαλύπτουν τα συναισθήματά τους. Πολλοί δεν παντρεύονται ποτέ, προτιμούν τις δικές τους σκέψεις και τη δική τους συντροφιά από των άλλων. Αυτός ο Αριθμός Ψυχής θα μπορούσε εύκολα να γίνει ιερέας, μοναχός ή οδηγός σε ερημικές περιοχές γιατί προτιμά τη μοναξιά. Η σιωπή, η ηρεμία και η γαλήνη προσελκύουν την ψυχή του 7, που προτιμά να είναι μόνος του και να διαβάζει!
Στα θέματα καρδιάς, αν μια ψυχή 7 βρει σύντροφο, η σχέση τους θα είναι δική τους υπόθεση και μόνο. Κατά πάσα πιθανότητα και ο σύντροφος θα έχει Αριθμό Ψυχής 7. Αυτά τα άτομα κρατούν τις σκέψεις τους κρυφές, όπως και τις πεποιθήσεις τους και τον ασυνήθιστο ή και εκκεντρικό ίσως τρόπο ζωής τους. Είναι εξαιρετικά ευαίσθητες ψυχές που, με την ανάγκη τους να σκέφτονται και να αναλύουν, διαθέτουν συχνά ανώτερες ψυχικές δυνάμεις και εξαιρετικά ανεπτυγμένες ικανότητες αντίληψης. Μην προσπαθήσετε να ξεγελάσετε έναν 7 για το πώς νιώθετε θα το διαισθανθεί από χιλιόμετρα μακριά.


Αριθμός Ψυχής 8

Αυτός ο Αριθμός Ψυχής θέλει να είναι αφεντικό, ή τουλάχιστον να έχει κάποια δύναμη στον κόσμο. Γι’ αυτούς τους ανθρώπους, είναι δύσκολο να καταλάβουν τα συναισθήματα κ»ν άλλων και προτιμούν να ασχολούνται με τη δουλειά παρά με μπερδεμένες συναισθηματικές υποθέσεις.
Κατά βάθος ο Αριθμός Ψυχής 8 θέλει να νιώθει σημαντικός - όχι μόνο στο σπίτι του, αλλά κυρίως σ’ αυτό που εκείνος θεωρεί ως «εξωτερικό πραγματικό κόσμο».
Στα θέματα της καρδιάς μην έχετε ανεδαφικές ιδέες για ρομαντικά δείπνα σε μια γωνιά του εστιατορίου. Τις περισσότερες φορές ένα τέτοιο δείπνο θα διακοπεί από ένα επαγγελματικό τηλεφώνημα, το οποίο θα προκαλέσει ο 8 και η πλησιέστερη επαφή που θα καταφέρετε να έχετε θα είναι μια λεπτομερή συζήτηση για την τελευταία του συναλλαγή. Αυτός ο Αριθμός Ψυχής; αναζητά έναν δυνατό, ικανό (και, ναι, οργανωμένο) σύντροφο που θα έχει εξίσου μεγάλες; φιλοδοξίες. Σε μια σπάνια στιγμή, μπορεί να απολαύσετε το ζεστό χαρακτήρα και την αγάπη του  όταν καταφέρει να ρίξει τις άμυνές του αλλά τις περισσότερες φορές είναι πολύ απασχολημένος για να δείξει ρομαντισμό.


Αριθμός Ψυχής 9

Εδώ έχουμε την ίδια την ψυχή της συμπόνιας. Στα βάθη της καρδιάς του, ο Αριθμός Ψυχής 9 θέλει να αγαπά τον κόσμο και όλα όσα υπάρχουν μέσα του. Με τα υψηλά ιδανικά του και τη δύναμη που έχει, θέλει να επηρεάζει τους άλλους κι επιδιώκει την παγκόσμια τελειότητα και την παγκόσμια αγάπη. Είναι βαθιά διαισθητικός, φιλάνθρωπος και συχνά διχάζεται, όταν έχει να επιλέξει ανάμεσα στις δικές του συναισθηματικές ανάγκες και τις ακόμη μεγαλύτερες ανάγκες των άλλων.
Στα θέματα της καρδιάς, ο Αριθμός Ψυχής 9 χαρακτηρίζεται από αγάπη, ιδεαλισμό και ρομαντισμό. Κατά πάσα πιθανότητα, αυτός είναι ο Αριθμός Ψυχής που άρχισε πρώτος την αναζήτηση για μια αδελφή ψυχή. Η ένταση της αγάπης του φαίνεται απέραντη - και πράγματι είναι.

Κυρίαρχος Αριθμός Ψυχής 11
Η ψυχή με Κυρίαρχο Αριθμό 11 είναι τόσο ευαίσθητη, ώστε αγγίζει τα όρια της ψυχικής ικανότητας. Τα άτομα με Αριθμό Ψυχής 11 έχουν περισσότερα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα από κάθε άλλο αριθμό γεγονός που δεν είναι καθόλου παράξενο, αφού προσπαθούν να εξισορροπήσουν όλες αυτές τις ψυχικές πληροφορίες που λαμβάνουν. Επιπλέον, είναι πολύ πιο σοφοί από τα χρόνια τους και καταλαβαίνουν και βλέπουν περισσότερα από τους άλλους. Στα βάθη της καρδιάς τους θέλουν να φέρουν την ειρήνη σε όλες τις σχέσεις και συνεργασίες, σε αγαπημένα πρόσωπα, συγγενείς, γειτονικές χώρες ή διαφορετικές εθνικές ομάδες. Τα άτομα με Αριθμό Ψυχής 11 έχουν ισχυρά προαισθήματα, που ας περισσότερες φορές αποδεικνύονται σωστά. Αυτός είναι ο αριθμός της παλιάς ψυχής που φέρνει την αρχαία γνώση και την πνευματική σοφία σε όλες της τις δραστηριότητες. Μπορεί να γνωρίζετε έναν τέτοιο άνθρωπο. Το χαρακτηριστικό του είναι ότι μοιάζει να έχει μεγαλύτερη σοφία απ’ όση δικαιολογούν τα χρόνια του.
Μην παραξενευτείτε, αν δείτε ότι μέρος του ασυνήθιστου τρόπου ζωής του Αριθμού Ψυχής 11 είναι οι συζητήσεις για αγγέλους, νεράιδες, θρύλους για μάγους ή για την ύπαρξη της μαγείας.
Στα θέματα της καρδιάς, ο 11 όπως και ο 2, μπορεί να είναι γλυκός και τρυφερός, μιας κι αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να ευχαριστούν τους άλλους. Προσέχετε, όμως, τα δυο 1. Αυτός ο Αριθμός Ψυχής θέλει να είναι ηγέτης και δεν δέχεται να έρχεται δεύτερος, ακόμη κι αν η μεγαλύτερη επιθυμία του είναι η αρμονία. Αυτός ο Κυρίαρχος Αριθμός φέρνει μια πνευματική χροιά σε κάθε σχέση, γιατί γνωρίζει πράγματα από άλλους κόσμους και πέρα από τη σφαίρα της φαντασίας μας.

Κυρίαρχος Αριθμός Ψυχής 22
Εκείνο που θέλει ο Κυρίαρχος Αριθμός Ψυχής 22 στα βάθη της καρδιάς και της ψυχής του είναι να χτίσει κάτι απτό, που θα ωφελήσει την ανθρωπότητα και θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά από αυτόν. Αυτές οι ψυχές μπορούν να επιφέρουν μέσα από την ηγεσία τους υπέροχες μεταρρυθμίσεις και βελτιώσεις ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν πνευματική κατανόηση. Αυτός είναι ο Κυρίαρχος Αριθμός του φουτουριοτή που θα φύγει από αυτή τη Γη έχοντας αποκτήσει σημαντική υλική περιουσία. Στα θέματα της καρδιάς, αυτή η ψυχή είναι επιφυλακτική σαν το 4 και αναζητά έναν σύντροφο που να είναι πρακτικός, να έχει ξεκάθαρους στόχους και έχει σιγουρέψει την ασφάλεια στη ζωή του. Ο 22 θέλει να βρει έναν σύντροφο με τον οποίο να μπορεί να χτίσει τα όνειρά του.

Κυρίαρχος Αριθμός Ψυχής 33
Ο Κυρίαρχος Αριθμός Ψυχής 33 λαχταρά να προσφέρει απλόχερα σε όλους όσους έχουν ανάγκες. Είναι γεμάτος χαρά, αγάπη, ενέργεια και αγγίζει την καρδιά όσων ζητούν την προστασία, τη φροντίδα και τη βοήθειά του. Αυτός είναι ο Αριθμός Ψυχής που εξυψώνει τη δόνηση της αγάπης στο υψηλότερο επίπεδό του. Συμπόνια για όλους.
Στα θέματα της καρδιάς, με το διπλό 3 που διαθέτει, θα πρέπει να κυριαρχήσει στα συναισθήματά του. Όσοι έχουν αυτό τον Αριθμό Ψυχής προσφέρθηκαν να ξαναγεννηθούν στη γη για να εξυψώσουν τη φυλή σχετικά με μια ανώτερη κατανόηση του νοήματος της αγάπης. Σημειώστε όπ δεν βλέπουμε αυτό τον αριθμό πολύ συχνά.


Τι να Θυμάστε 

Εκείνο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι ο Αριθμός της Ψυχής συνεργάζεται με όλους τους άλλους Βασικούς Αριθμούς. Για να υπάρχει ισορροπία και πληρότητα, είναι σημαντικό να ενσωματώσετε τον Αριθμό της Ψυχής σας στο συνολικό ενεργειακό σας πρότυπο.
Ακόμη 
Ο Αριθμός της Ψυχής αποκαλύπτει τι επιθυμείτε στα βάθη της καρδιάς σας.
Το άθροισμα των φωνηέντων του ονόματος σας δίνει τον Αριθμό της Ψυχής.
Ο Αριθμός της Ψυχής θα σας βοηθήσει να βρείτε το δρόμο προς τον εαυτό σας.
Ο Αριθμός της Ψυχής σας είναι ένας από τους πέντε Βασικούς Αριθμούς.




Απόσπασμα από το βιβλίο 
«Αριθμολογία» 
των Kay Lagerquist & Lisa Lenard
εκδόσεις Διόπτρα