Pulse of love 10/12/2013

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Θεραπεύοντας το Εσωτερικό μας Παιδί

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ "ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ"

Θεραπεύοντας το Εσωτερικό μας Παιδί 
Παρασκευή 13 και 20 Ιανουαρίου
ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΖΩΗΣ
Απόλλωνος 4 - Σύνταγμα

Ταξίδι στην Πρώτη Αναπνοή  
Σάββατο 18 Φεβρουαρίου
Sukha Yoga Ιλισίων 11 
Νέα Κηφισιά

Eίναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε ότι Γεννηθήκαμε για να Πάρουμε και να Δώσουμε Αγάπη και ότι η Συγχώρεση είναι μια ποιότητα Καρδιάς.

Μέσα από αυτήν την ποιότητα και με τη βοήθεια της Ηχοθεραπείας στα δυο επόμενα σεμινάρια Παρασκευή και Ιανουαρίου στο ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΖΩΗΣ, Απόλλωνος 4 - Σύνταγμα, θα προσεγγίσουμε το παρελθόν μας και το εσωτερικό μας παιδί δίνοντάς του την ευκαιρία να μας εκφράσει όλα αυτά που έχει κρατήσει στην καρδούλα του, μέσα στο πέρασμα των χρονών, αλλά και να θεραπεύσει τις πληγές του μέσα στην αγκαλιά μας.


Ένα μήνα μετά, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο Sukha Yoga, Ιλισίων 11 στη Νέα Κηφισιά, με ένα πολύ ιδιαίτερο event θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας στο χρόνο, πηγαίνοντας ακόμα πιο πίσω, στην πρώτη μας αναπνοή. 

Τυλιγμένοι στο απαλό ύφασμα της κούνιας της aerial yoga θα "αιωρηθούμε" στο χρόνο και θα παραδοθούμε στην στιγμή και θα ταξιδέψουμε διαλογιστικά με την συνοδεία των ήχων (ηχογαβάθες και γκογκ) μέσα στον υδάτινο κόσμο της μήτρας για να βιώσουμε την γαλήνη, την ηρεμία αλλά και την βαθιά αγάπη που μας τύλιγε τότε. Την κατάλληλη στιγμή θα ξαναγεννηθούμε ενδυναμωμένοι, φέρνοντας μαζί μας εκείνες τις ποιότητες (δύναμη, αποφασιστικότητα, εμπιστοσύνη, ασφάλεια, αγάπη… ότι χρειάζεται ο καθένας μας…) που μας είναι απαραίτητες για να και να συνεχίσουμε να βαδίζουμε στο δρόμο της Ζωής μας με σιγουριά και ελευθερία. 


ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΜΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Χρειάζεται να έχετε μαζί σας ένα κουκλάκι ή ένα ζωάκι που θα το χρησιμοποιήσουμε στις ασκήσεις…



Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη

Πληροφορίες: 210-33 13 713 & 6973216895

ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΖΩΗΣ
Απόλλωνος 4 (1ος όροφος) Σύνταγμα



Το event στις 18 Φεβρουαρίου "Ταξίδι στην Πρώτη Αναπνοή" είναι ανεξάρτητο από τα σεμινάρια του Ιανουαρίου. Απαραίτητη προϋπόθεση για όποιον θέλει να το παρακολουθήσει είναι να έχει ξανακάνει βιωματικό σεμινάριο στο παρελθόν για το εσωτερικό παιδί.

Πληροφορίες στο 211 - 2163049  &  6973- 216895

Sukha Yoga Ιλισίων 11 
Νέα Κηφισιά



Φωτογραφικό υλικό απο τα περσινά σεμινάρια για το εσωτερικό παιδί