Pulse of love 10/12/2013

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ο Θεϊκός σπόρος

Παρασκευή 14 Μαρτίου στο Ιαθείην 
18:00 Ομάδα ρέικι και στις 19:30 Θεϊκός σπόρος

είμαι Γη, είμαι ουρανός, 
είμαι ό,τι Αναπνέω
είμαι όσα Σκέφτομαι και όσα Επιθυμώ
είμαι οι Πράξεις και τα Λόγια μου
είμαι η Αφθονία
είμαι ότι Υπήρξε και ότι θα Υπάρξει
είμαι η ίδια η δύναμη της Αγάπης και μπορώ να δημιουργήσω τα πάντα στο τώρα...
δέσποινα παλαμάρη

Μπορούμε να παρομοιάσουμε τη ζωή μας σαν ένα κήπο που χρειάζεται φροντίδα και περιποίηση. Ο καθένας από μας είναι κηπουρός, υπεύθυνος για τον δικό του κήπο και ως καλός κηπουρός έχει την υποχρέωση να σκαλίζει να ξεχορταριάζει, να σπέρνει, να φυτεύει, να ποτίζει, και φυσικά όταν έρθει η ώρα, να παίρνει τους καρπούς από τον κήπο του.
Οι κήποι που είναι γεμάτοι αγριόχορτα δεν μπορούν να δώσουν σοδειά. Και τα αγριόχορτα στον κήπο της ζωής είναι οι αρνητικές σκέψεις και πεποιθήσεις, οι προγραμματισμοί και τα παράγωγα τους (πόνος, κατάθλιψη, άγχος, πανικός, φόβος, απελπισία, ακαμψία) που μας απομακρυνθούν από τον Εαυτό μας. Αυτά τα αγριόχορτα δημιουργούν τις αρρώστιες στο σώμα, στο πνεύμα και την ψυχή μας.
Αντίθετα οι θετικές σκέψεις είναι οι σπόροι για καινούρια, υγιή φυτά και τα θετικά συναισθήματα (πίστη, αγάπη προς τον εαυτό, αισιοδοξία κ.α) είναι το νερό που θα τα θρέψει και θα τα μεγαλώσει.
Η θεραπευτική δουλειά που κάνουμε για να βρούμε τον εαυτό μας καθαρίζει το παρελθόν μας και αναιρεί όλα τα αγριόχορτα από τον κήπο μας. Χρειάζεται φυσικά να ξέρουμε πως θα κρατάμε καθαρό τον εσωτερικό μας κήπο και να μην τον μολύνουμε. Χρειάζεται ακόμη να μάθουμε πώς να σκεφτόμαστε, να δρούμε και να αγαπάμε με τέτοιο τρόπο ώστε να κρατάμε το ενεργειακό μας πεδίο τελείως φωτεινό.
Όταν κρατάμε καθαρά και φωτεινά τα τρία κέντρα του σώματος μας τότε μπορούμε να φυτέψουμε στον κήπο μας όμορφα λουλούδια και να αρχίσουμε να απολαμβάνουμε την ομορφιά του οδηγούμενοι στην χαρά και την πληρότητα. Ένας τρόπος για να το κάνουμε αυτό είναι οι μυήσεις και τα σύμβολα που δεχόμαστε στο ενεργειακό μας σύστημα (ρέικι: Οσούι, Αγγελικό, Καρούνα) Κάθε μύηση είναι το κλειδί που ανοίγει μια καινούρια πόρτα και οδηγεί σε μια υψηλότερη έκφραση της Ύπαρξης.

 
Μέσα στο σώμα μας όμως εκτός από τα ενεργειακά μας κέντρα υπάρχει και ο ¨θεϊκός σπόρος¨ που βρίσκεται λίγο πιο κάτω από το τσάκρα της καρδιάς, στο κέντρο της περιοχής που είναι ανάμεσα στον θώρακα και τις ωμοπλάτες. Αυτός ο σπόρος εχει άμεση σχέση με την ανάπτυξη μας σε όλα τα επίπεδα (συναισθηματικό, νοητικό, πνευματικό) και χρειάζεται να τον τροφοδοτούμε με την ενέργεια της Αγάπης.
Υπάρχουν πολλές τεχνικές για να κάνουμε αυτόν τον σπόρο να ανθίσει και να καρπίσει. Κάποιες από αυτές τις τεχνικές μέσα από το σαμάνικο μονοπάτι και με την βοήθεια της ηχοθεραπείας και των ήχων από ηχογαβάθες και γκογκ θα κάνουμε στη συνάντηση της Παρασκευής.

Η ομάδα ρέικι θα αρχίσει κανονικά στις 18:00 και οι τεχνικές για το θεϊκό σπόρο στις 19:30. Δεν χρειάζεται να έχει ρέικι όποιος το παρακολουθήσει οπότε φέρτε και τους φίλους σας.

Συντονίστριες: Αθηνά Σαλωνίδου
                       Δέσποινα Παλαμάρη


 
 
Συμμετοχή 10 ευρώ

Ιαθείην : Θράκης και Ανατολικής Ρωμυλίας στην Πετρούπολη 

namaste