Πληροφορίες

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Απελευθερώνω το Σώμα μου, βρίσκω πάλι τη Χαρά μου…

Τάντρα: Ιερή Σεξουαλικότητα

Από Τετάρτη  18 Μαΐου 20:00- 22:30 κάθε Τετάρτη μέχρι τις 8 Ιουνίου στον “ΑΓΑΠΗΣ ΧΩΡΟΣ”

Αν νιώθετε ότι η “ακαμψία” και ο έλεγχος κυριαρχούν το μυαλό και το σώμα σας…
Αν νιώθετε ότι έχετε σταματήσει να ρέετε με τη Ζωή και ότι τα σωματικά σας “κλειδώματα” είναι πια τόσα πολλά που δεν αντέχετε άλλο… 
Αν έχετε χάσει την Χαρά σας και μαζί την ικανότητα σας να απολαμβάνετε και θέλετε να αρχίσετε πάλι να ζείτε... τότε χρειάζεται να παραδώσετε το Εγώ σας στο σώμα και στο συναίσθημα σας. 

Και για να γίνει αυτό ο τρόπος είναι απλός: Κίνηση και Αναπνοή


Χρειάζεται να ξυπνήσει το σώμα  και να έρθει πάλι στο προσκήνιο. Και ερχόμενοι σε επαφή μαζί του να του δώσουμε χώρο και χρόνο για να το νιώσουμε, να το ακούσουμε. Να του επιτρέψουμε να κινηθεί και να εκφραστεί για να αρχίσει να ξεκλειδώνει και να μας οδηγήσει στη Χαρά και στην Ευχαρίστηση. 

Γιατί όταν η ενέργεια ρέει ανεμπόδιστη μέσα στο σώμα μόνο τότε μπορούμε να νιώσουμε Ευχαρίστηση. Κι όταν η Ευχαρίστηση γίνει δεκτή από εμάς με εμπιστοσύνη τότε ρέει στην καρδιά μας και γίνεται Απόλαυση. 

Κι όταν επιτρέψουμε στην ενέργεια να πλημμυρίσει το σώμα με τη δύναμη της έντονης απόλαυσης τότε αρχίζουμε να μυρίζουμε, να ακούμε, να βλέπουμε, να γευόμαστε και να αγγίζουμε τα πράγματα με πιο βαθύ και αισθησιακό τρόπο. 

Ο νους μας ελεύθερος πια από αρνητικές σκέψεις και από στερεοτυπικούς προσδιορισμούς ανυψώνεται και η συνείδηση μας αφυπνίζεται. Γίνεται Φως, Διαύγεια, Ευρυχωρία και αρχίζουμε να αισθανόμαστε την Ένωση μας με την Απεραντοσύνη (κοσμικός οργασμός) 


Κινητικοί Διαλογισμοί, Βιοενεργειακές Ασκήσεις, Ταντρικές Αναπνευστικές Τεχνικές, Ενεργειακά Μασάζ και Διαλογιστικά Ταντρικά Παιχνίδια θα μας επιτρέψουν σε αυτόν τον Ταντρικό κύκλο να απελευθερώσουμε την εγκλωβισμένη ενέργεια και ανοίγοντας την καρδιά μας να μπούμε στον κόσμο της Χαράς και της Απόλαυσης!!!


Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη 
Επικοινωνία:  6973216895  &  6932755511  


Ειδικές τιμές για ζευγάρια  


"ΑΓΑΠΗΣ ΧΩΡΟΣ"
Ναυάρχου Σαχτούρη 9,  Μαρούσι