Pulse of love 10/12/2013

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Το Κοσμικό Λουτρό της Αγάπης

Μια Δωρεάν Βιωματική Εμπειρία με Ηχους από γκογκ και ηχογαβάθες

Το Κοσμικό Λουτρό  της Αγάπης
Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου19:15 - 20:30
ΙΑΘΕΙΗΝ: Θράκης 138 και Αν. Ρωμυλίας
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ


Τα Χριστούγεννα πάντα μας φέρνουν σε επαφή με την ευαίσθητη πλευρά μας. Το κοσμικό λουτρό είναι μια ευκαιρία να ενδυναμωθούμε στην Αγάπη

Το κοσμικό λουτρό είναι μια φανταστική εμπειρία, ένα ταξίδι με ήχους όπου δεν χρειάζονται βιογραφικά, ταυτότητες και προσωπικά διαπιστευτήρια για να ταξιδέψεις, μόνο η πρόθεση να συναντήσεις τον εαυτό σου. 

Οι ήχοι από τις ηχογαβάθες και τα γκογκ δημιουργούν γύρω σου ένα ενεργειακό θεραπευτικό πεδίο. Ένα θεραπευτικό κουκούλι όπου μέσα του μπορείς με ασφάλεια να αφεθείς, να εμπιστευτείς και να αρχίσεις το εσωτερικό σου ταξίδι.
Το πόσο βαθιά μπορεί να φτάσεις εξαρτάται από εσένα όμως σίγουρα, καθώς ο ήχος  «δονητικά» σε αγγίζει θα μπεις σε βαθιά χαλάρωση και θα νιώσεις: 
·να χαλαρώνει το σώμα σου, 
·να ησυχάζει το μυαλό σου 
·να απελευθερώνεται όλη η ένταση που κουβαλάς 
·να αποκτάς νοητική και συναισθηματική διαύγεια 

Το κοσμικό λουτρό είναι μια ευκαιρία για να βιώσεις βαθιά χαλάρωση ενώ ταυτόχρονα θα έχεις μια αίσθηση αρμονίας, ηρεμίας αλλά και ενεργοποίησης και ζωντάνιας. Να οδηγηθείς σταδιακά σε υψηλότερες δονητικές συχνότητες αλλάζοντας το συνειδησιακό σου επίπεδο γιατί με τον ήχο από τις ηχογαβάθες και τα γκογκ συμβαίνει Μεταμόρφωση Συνείδησης. 
Μπορούμε να πούμε ότι ο ήχος τους γίνεται μια πύλη που μας οδηγεί στο συλλογικό ασυνείδητο και εκεί έχουμε πρόσβαση σε ότι πληροφορία  χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε ότι επιθυμούμε.


Η διαδικασία
·Θα ξεκινήσουμε με Αναπνευστικές τεχνικές για να χαλαρώσει το μυαλό και να απαγκιστρωθεί από την καθημερινότητα. 

·Θα συνεχίσουμε με το Κοσμικό λουτρό. Ο Ήχος από το Γκογκ σταδιακά θα μας οδηγήσει στον ιερό χώρο της μήτρας του Σύμπαντος και θα μας φέρει σε επαφή με το ρυθμό της κοσμικής καρδιάς.

·Σταδιακά οι ηχογαβάθες και τα καμπανάκια που θα προστεθούν, στο ταξίδι φαντασίας που θα ακολουθήσει, θα ενισχύσουν την σύνδεση μας με την συμπαντική καρδιά, μεταφέροντάς μας σε ένα θεραπευτικό πεδίο, όπου μέσα του θα έρθουμε σε επαφή με όλο το δυναμικό μας. Τις δυνατότητες και τα ταλέντα μας. 

·Θα αφεθούμε για λίγο στη λυτρωτική αγκαλιά της σιωπής για να συνειδητοποιήσουμε ότι ζήσαμε. Στη συνέχεια θα γράψουμε την εμπειρία μας καθώς και το μήνυμα που πήραμε για εμάς και την ζωή μας. 


Στο τέλος, πίνοντας τσαγάκι θα μοιραστούμε ότι θέλουμε από την εμπειρία μας με την Ηχο-ομάδα μας.

Χρειάζεται να φοράτε χαλαρά ρούχα και να έχετε μαζί σας ένα τετράδιο 

ΗΧΟ - Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη

ΙΑΘΕΙΗΝ: Θράκης 138 και Αν. Ρωμυλίας
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ